Mijn tips om verveling te voorkomen

Wat zitten we met z’n allen toch in een gekke, haast surrealistische, situatie. Iets waarvan ik nooit had gedacht in terecht te komen en toch zitten we er met zijn allen middenin. De Corona situatie maakt mij best wat onzeker en daarnaast wakkert het ook wel wat angstgevoelens bij mij aan. Toch probeer ik positief te blijven en zorg ik ervoor dat ik niet te bang word, gezien de situatie er daar niet beter van wordt. Gelukkig zijn wij als gezin nog in volle gezondheid, hebben we een dak boven ons hoofd en te eten en te drinken en dat is natuurlijk ontzettend fijn! Wij blijven zoveel mogelijk binnen en gelukkig hebben we een grote tuin waar de kinderen af en toe even lekker hun energie in kwijt kunnen. Maar als je lang alleen bent, of je zit bijvoorbeeld op 30m2 dan kan de verveling snel toeslaan. Daarnaast kan iets te doen hebben ook zorgen voor wat afleiding en daarom heb ik artikelen verzameld van de afgelopen jaren met daarin allerlei tips om te doen, perfect om verveling te voorkomen…

Leuke series, films of docu’s kijken!

In de onderstaande artikelen heb ik allerlei leuke series, docu’s en films verzameld. Allemaal stuk voor stuk de moeite waard om te kijken en hiermee kun je ook wel even een tijdje mee vooruit.

Even fijn lezen in de onderstaande boeken

Ook lezen kan nu best wel even fijn zijn, even lekker je gedachtes verzetten. De meeste boeken in de onderstaande artikelen kun je ongetwijfeld ook als e-reader kopen.

Lekkere en eenvoudige recepten

Heb je zin om even in de keuken te staan dan heb je misschien wel wat aan de onderstaande recepten. Deze recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en heb je niet per se veel ingrediënten voor nodig. Want koken of bakken geeft veel afleiding en wie wordt nou niet blij van lekker eten?

Hopelijk heb je wat aan de bovenstaande tips om verveling te voorkomen! Ik wens jullie allemaal veel sterkte en veel gezondheid toe deze periode :)

2 Comments on Mijn tips om verveling te voorkomen

 1. Journi Nguyen
  23 juli 2020 at 04:42 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Swedish Single Mom living in PORTLAND, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 2. Milana Davis
  29 juli 2020 at 09:51 (6 dagen ago)

  I had some very expressive fine lines on my forehead and I really did not like the way I looked. I tried several products but unfortunately, they made the matters worse by leaving me with breakouts and subsequently some ugly spots on my face. This really gave a tough blow to my self-esteem. I stopped trying out other creams but when my cousin started telling me about lifecell and how good it was, I had no other choice but to try my hands on it. I purchased it and after applying it I noticed that the spots were fading away and my face was becoming very smooth. Also, the fine lines on my forehead were not very expressive. I just love how this product works and am going to use it for a long time; it¡¯s also a good moisturizer.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *