Newsletter

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

Over Mij

Ik ben Sanne de persoon achter PsdoorSanne.nl. Vroeger als klein meisje knutselde ik al tijdschriften in elkaar en droomde ik van een baan als ‘styliste’ bij een magazine. In februari 2009 besloot ik om een blog te beginnen en te schrijven over fashion & beauty. Dit deed en doe ik voornamelijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen maar ook om mijn kijk op fashion en beauty met anderen te delen. In het begin richtte ik mij voornamelijk op fashion maar gaandeweg kreeg ik ook steeds meer interesse in beauty, lifestyle, interieur, kids en food. Naast het bloggen heb ik natuurlijk ook nog andere interesses. Zo ben ik gek op mijn man, kindjes, familie, hondje Puck, mijn twee paardjes, films en series kijken, internetten, lezen en shoppen. Ik ben geboren in het jaar 1986 en woon alweer ruim 17 jaar met veel plezier in de stad Groningen.

Over P.S. door Sanne

In 2009 begon ik met mijn blog: Wearefashion.nl, dit met behulp van mijn man. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een full time bezigheid. Na ruim 6 jaar besloot ik mijn blog een nieuwe naam te geven, namelijk; PsdoorSanne.nl

PsdoorSanne.nl is bedoeld voor meiden en jonge vrouwen die alle ins en outs over fashion, beauty en lifestyle willen lezen. Meerdere malen per week verschijnen er verschillende artikelen online. Mijn blogposts zijn heel verschillend, de ene dag plaats ik een review over de nieuwste mascara, de volgende dag schrijf ik bijvoorbeeld over de laatste modetrends en zo nu en dan zal ik ook een lekker recept delen. Daarnaast vind je ook verschillende DIY’s op mijn blog, schrijf ik over de laatste interieur trends en deel ik met jullie mijn favoriete films/series. Erg divers dus! Mijn blog is persoonlijk omdat alle artikelen door mijzelf worden geschreven en ik schrijf voornamelijk over alles wat IK leuk vind! Dat maakt mijn blog, naar mijn idee, heel toegankelijk.

Dagelijks wordt mijn blog bezocht door gemiddeld 1000 bezoekers, maandelijks heb ik ruim 30.000 unieke bezoekers en rond de 110.000 pageviews en deze aantallen groeien nog steeds.