Mijn favo series, films & docu’s #3

Het is op dit moment hartstikke lekker weer, eindelijk lijkt het dan toch echt zomer te gaan worden. Waarschijnlijk geniet je ook ’s avonds lekker van het mooie weer maar toch koelt het ook snel af, hele lange avonden buiten zijn zit er voorlopig nog niet in. Tja en wat moet je dan doen, de tv wordt ook steeds saaier en daarom leek het mij wel weer eens tijd worden voor een derde editie van ‘Mijn favo series, films & docu’s…

Hier keek ik reikhalzend naar uit, naar het 8e seizoen van Keeping Up With the Kardashians. Terwijl de meeste Amerikaanse series zijn afgelopen, bijvoorbeeld mijn favoriet ‘Hart of Dixie’, is KUWTK juist weer begonnen. Yes! Afgelopen zondag was de allereerste aflevering van seizoen 8 en maandagochtend heb ik deze aflevering snel gekeken, en het was weer smullen. Aan het einde van de aflevering kreeg je een sneak peek te zien en dat ziet er veelbelovend uit, genoeg drama in ieder geval!

Nog niet op de buis, maar wel iets om in de gaten te houden, ik heb het over Teen Mom 3. Ik ben een echte ‘Teen Mom’ fan en ook hier smul ik wederom van de drama, al vind ik soms ook wel erg schrijnend. In Teen Mom 3 worden weer vier meiden gevolgd, namelijk: Briana, Mackenzie, Alex en Katie die we uiteraard nog kennen van ’16 and Pregnant’. Wanneer het precies begint, dat kan ik helaas niet achterhalen maar wel ergens in 2013, ik ben benieuwd!

De afgelopen tijd keek ik niet heel erg veel films, wel keek ik ‘The Place Beyond the Pines’ met o.a. Ryan Gosling & Eva Mendes. Ik vond het een super mooie en toffe film met een interessante verhaallijn, een film die toch wel een beetje anders dan anders is. Het gaat over Luke (Gosling) een professionele stunt motorrijder die er achter komt dat hij een zoon heeft bij zijn ex-vriendin (Mendes). Luke besluit dan om per motor banken te beroven om zijn zoon te kunnen onderhouden. Het duurt niet lang voordat hij in confrontatie komt met een politieagent, dit heeft nog erg lang consequenties…

Normaal gesproken geef ik tips wat je vooral wel zou moeten kijken, toch wil ik jullie vandaag een tip meegeven om iets vooral niet te gaan kijken. Ik heb het over de film ‘Verliefd op Ibiza’. Toen ik de film ging kijken had ik er al niet al te hoge verwachtingen van, toch was het nog slechter dan ik mij had voorgesteld, moet je nagaan! Ik vond de film behoorlijk tenenkrommend en ik vond het acteerwerk alles behalve goed. Het is wel een echte makkelijke ‘wegkijkfilm’ maar verwacht geen ingewikkelde verhaallijn met inhoud. Tja, smaken verschillen nou eenmaal!

Ten slotte heb ik nog een leuke en interessante documentaire waar ik gisteren toevallig op stuitte, namelijk: ‘Secrets of the Superbrands'(fashion). Dit is een hele interessante docu als je into mode bent en wat meer wilt weten over de grote (vooral de duurdere) merken en de invloed dat het heeft op consumenten. Vooral het eerste stukje van de documentaire is mij bijgebleven, verbazingwekkend dat zelfs kinderen al beïnvloed worden door een bepaald merk. Benieuwd, hier kun je documentaire bekijken (wel in het Engels).

86 Comments on Mijn favo series, films & docu’s #3

 1. Martina
  8 juni 2013 at 06:41 (9 jaar ago)

  The kardashians vind ik altijd vermakelijk 😉

 2. Axelle
  8 juni 2013 at 07:12 (9 jaar ago)

  die docu lijkt me heel erg interessant!

 3. Sofie
  8 juni 2013 at 07:28 (9 jaar ago)

  Leuk rijtje!

 4. Beautyjuf
  8 juni 2013 at 07:38 (9 jaar ago)

  Teen Moms heb ik ook een tijdje gekeken. Bewonderingswaardig! De docu waar je het over hebt lijkt me wel interessant.

 5. Anne Solveig
  8 juni 2013 at 07:47 (9 jaar ago)

  Verliefd op Ibiza vond ik ook heerlijk!

  • Mariska
   8 juni 2013 at 15:07 (9 jaar ago)

   Ze zegt dat ze hem juist aanraad om niet te kijken! 😉

 6. Ashleey
  8 juni 2013 at 08:02 (9 jaar ago)

  Aaaw super leuk om te zien 😀

 7. MySimplySpecial
  8 juni 2013 at 10:17 (9 jaar ago)

  Die documentaire lijkt me interessant!

 8. femketje
  8 juni 2013 at 12:05 (9 jaar ago)

  leuk! ik ben nogsteeds helemaal into horror series en films 😀

 9. Cynthiiaa
  8 juni 2013 at 16:08 (9 jaar ago)

  The Place Beyond the Pines was amazing, maar ik ben ook een echte Ryan Gosling .. lover? :’) Serieus, zijn acteerskills zijn uberhigh, maar ook gewoon de passie en de rust die hij erin stopt. Jap, he is pretty awesome. Sowieso was The Place Beyond the Pines een mind-blowing movie, ben benieuwd naar God Only Forgives! Oh en Kim Kardashian.. jap.. ik moet die hele reeks + in Miami en NYC ofzo nog een keer kijken. Teen Mom? I LIKE!

 10. Benthe
  8 juni 2013 at 19:38 (9 jaar ago)

  Ik vond Verliefd op Ibiza juist een geweldige film!!! 🙂

 11. Kimberly
  8 juni 2013 at 19:54 (9 jaar ago)

  Ik ken ze eigenlijk allemaal nog niet! 😛 Tenminste, nog nooit gezien haha

 12. stephanie
  9 juni 2013 at 10:10 (9 jaar ago)

  Ik vind de Kardashians ook erg vermakelijk 🙂
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 13. Bo Bea
  10 juni 2013 at 08:28 (9 jaar ago)

  The Place Beyond the Pine wil ik ook nog zien, lijkt me een mooie film

 14. Mieke
  10 juni 2013 at 13:20 (9 jaar ago)

  Ik dacht altijd dat ik een van de weinige was die Keeping Up with the Kardashians een heerlijk programma vindt! Maar gelukkig niet dus. Kan uren E! Kijken, ook Kim en Kourtney take Miami vind ik leuk 🙂

 15. Ida
  10 juni 2013 at 14:13 (9 jaar ago)

  Ik vind die docu echt een goede tip! Thanks!