De juiste beschermhoes

Het belangrijkste doel van een telefoonhoes is de bescherming. Maar de outlook speelt ook een rol. Het biedt de mogelijkheid om een iPhone of andere smartphone uniek te maken. Je valt immers meer op met een trendy hoes dan met een kale smartphone.

Backcover

Veel backcovers zijn van kunststof of siliconen. Deze covers beschermen de achterkant en de zijkanten van het mobiel. Voordeel is dat de cover slechts enkele millimeters dik is. Omdat de glazen voorkant beperkt beschermd is, wordt een screenprotector dikwijls aanbevolen. Een backcover biedt een alledaagse bescherming tegen kleine breuk en krassen. Voordeel is dat alle functies van de smartphone beschikbaar blijven.  Elke smartphone heeft zijn specifieke hoesje. Een hoesje iphone x via gsmpunt.nl is eenvoudig in het menu gevonden.

iphonecase1

Heavy duty

Voor het zware werk zijn er de full protect hoesjes. De hoesjes worden letterlijk ingepakt vandaar de naam ‘bouwvakkershoes’. Met zo’n hoes krijg je geen enkele smartphone kapot.  Naast bescherming tegen breuk zijn er ook waterdichte beschermcases. Door sporters en bepaalde beroepsgroepen wordt deze hoes veelvuldig gebruikt. Het bedieningsgemak levert door het inpakken wel wat in. Veel sporters gebruiken ook de sportcase, een case in de vorm van een sportarmband. Het display blijft zichtbaar tijdens het sporten zodat je de app kunt blijven gebruiken.

Riemclip

Je ziet ze minder, maar ze zijn nog steeds verkrijgbaar; de riemclip case. Een case die stevig aan de riem van je broek wordt bevestigd. In plaats van de smartphone constant in je broekzak is de riemclip een veilige optie. Ideaal voor bij het doen van werkzaamheden. De meeste clipcases zijn universeel. Doordat de smartphone in feite opgeborgen wordt, is de bescherming natuurlijk optimaal.

Altijd leuk en opvallend zijn de houten telefoonhoesjes. Het robuuste hout zorgt voor een goede bescherming. Door de fijne uitsparingen blijven alle functionele knoppen toegankelijk en het handige schuif- en kliksysteem zorgt voor een eenvoudige bevestiging van het hoesje.

Comments are closed.