Een kijkje in mijn leven #15

Het is weer tijd voor een ‘kijkje in mijn leven’ en we zijn alweer aangekomen bij nummer 15. Ik heb weer een drukke maand achter de rug met werken, therapie, huishouden en met natuurlijk de nodige ontspanning. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen maand, scroll dan heel snel naar beneden. Wil je trouwens meer op de hoogte blijven van al mijn ‘belevenissen’, volg mij dan vooral gezellig op Instagram

Eindelijk heb ik ontdekt hoe ik mooie krullen met mijn krultang kan maken, de laatste tijd krul ik steeds vaker mijn haar…

Wanneer ik in de avond thuis en beneden ben, steek ik eigenlijk altijd wel wat kaarsjes aan, staat zo knus!

Een reuze chocolate chip cookie, jummie πŸ˜€

Puck steekt net zijn tongetje uit tijdens het maken van een foto, super grappig en uiteraard schattig.

Mijn vriend was een week op wintersport en omdat ik het niet zag zitten om 9 dagen alleen thuis te zijn logeerde ik heel gezellig bij mijn ouders.

Ik hoefde deze week niet naar therapie maar uiteraard deed ik wel wat oefeningen, hier zit ik op de fiets!

Uiteraard miste ik mijn vriend wel heel erg en daarom moest er natuurlijk af en toe even gefacetimed worden, hier ‘zit’ ik gezellig aan het avondeten…

Mijn ouders hebben een zeer verslavend spelletje op de computer, namelijk Babel. Het is de kunst om met allemaal mini spelletjes een hele hoge toren te bouwen en zo dus een hele hoge score te krijgen. Op een gegeven moment wordt het spel zo lastig dat ik mijn telefoon erbij pakte om snel foto’s te maken zodat ik niet alles hoefde te onthouden. Beetje vals spelen mag best, toch?

En na een (lange) week was mijn vriend weer thuis. Op zondagavond plofte we gezellig samen met een leuke film op de bank. We keken ‘the perks of being a wallflower’, een erg leuke film en wat mij betreft een echte aanrader!

Mijn nagels geven bijna licht, wauw!

Dit is echt zo’n leuk en verslavend spelletje, ik heb het over Ligretto. Het is een heel simpel kaartspelletje maar echt zo vermakelijk. Leuk om met z’n tweeΓ«n te doen maar nog leuker met vier personen…

Grappig, ik bladerde in de DVHN (krant) en ik zag deze advertentie. Blijkbaar heet een winkel in Groningen ‘We Are Fashion’, hoe toevallig is dat?

Speciaal voor Valentijnsdag maakte ik een roze look, deze kunnen jullie aankomende donderdag bewonderen…

Mijn favo product van dit moment, de MAC Paint Pot in de kleur ‘Bare Study’. Dit product ligt al heel lang in mijn kast maar heb ik weer helemaal herontdekt!

Mijn parfum stash die op mijn kast staat, ziet er altijd zo leuk uit.

Ik keek uit het raam en ik zag weer sneeuw, het bleef alleen dit keer niet echt liggen ook al ligt er nu toch wel weer sneeuw.

Zaterdag had ik zin in pannenkoeken dus ik bakte een aantal voor het ontbijt/lunch, lekker!

Deze speciale spring/summer 2013 bijlage uit de Marie Claire vond ik erg leuk, mogen ze best vaker doen…

Afgelopen zaterdagavond keken wij de film ‘Flight’ (aanrader) en ik bakte heerlijke cupcakes met chocolade. Normaal gesproken gebruik ik een chocolade reep, alleen die moet eerst wel helemaal klein ‘gehakken’ worden en dit is best veel werk. Ik bedacht dat ik er ook net zo goed pure chocolade vlokken in mijn beslag kon doen, wel zo gemakkelijk en net zo lekker…

Hier zijn ze klaar…Mmmm…

Wat heb ik iMovie gemist! Afgelopen weekend heb ik heerlijk video’s geΓ«dit, dit vind ik met iMovie een stuk prettiger dan met Windows Movie Maker…

Na ongezonde cupcakes tijd voor iets gezonders. Mijn vriend maakte een smoothie met Vanille Yoghurt, verse mango en banaan…

Dit is echt mijn lievelingssoep! Het is Turks en heet ‘Mercimek Γ‡obasΔ±’, oftewel linzensoep…

Bij de soep aten we heerlijke bladerdeeg broodjes met verschillende groentes, ook dit was heel erg lekker!

Dit was het weer voor dit keer, ik hoop dat jullie niet te veel zin in eten hebben gekregen en dat jullie het leuk vonden om weer een kijkje in mijn leven te krijgen. Tot de volgende keer!

Liefs,Β Sanne

114 Comments on Een kijkje in mijn leven #15

 1. Sofie
  12 februari 2013 at 07:32 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s! De krullen staat je erg mooi πŸ™‚

 2. Ashleey
  12 februari 2013 at 07:34 (9 jaar ago)

  Wat een heerlijke food foto’s en wat is jouw haar met krullen PRACHTIG!

  • Sanne van Huis
   12 februari 2013 at 17:02 (9 jaar ago)

   Dank je wel Ashleey πŸ˜€

 3. Charile
  12 februari 2013 at 07:46 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s πŸ™‚

 4. Martina
  12 februari 2013 at 08:10 (9 jaar ago)

  Mmmm cupcakes ! Chocolade chip koekje! Mmmmm lekker πŸ™‚

 5. Ingeborg
  12 februari 2013 at 08:24 (9 jaar ago)

  Wat een prachtig haar heb je! Welke krultang gebruik je als ik vragen mag? Het is echt heel mooi!

  • Sanne van Huis
   12 februari 2013 at 17:03 (9 jaar ago)

   Dank je wel, de Krultang Pro Soft Ci6325 van Remmington πŸ™‚

 6. Kirsten
  12 februari 2013 at 08:40 (9 jaar ago)

  Hele leuke foto’s (:!

 7. Mar
  12 februari 2013 at 09:08 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s! Je komt bij mij altijd over als een hele vrolijke, lieve meid!

 8. Chantal
  12 februari 2013 at 09:34 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s, krullen staan je mooi!

 9. Kimberly
  12 februari 2013 at 10:36 (9 jaar ago)

  Die cakjes zien er yummy uit!! <3 En je haar met die krullen, wauw!

 10. Tessa
  12 februari 2013 at 10:48 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s. Heb het idee dat het weer een stuk beter met je gaat of niet? Veel meer posts op je blog, super leuk! Volgens mij zag ik je pas fietsen :). Ik woon nu tegenwoordig ook in Grunn vandaar..

  • Sanne van Huis
   12 februari 2013 at 17:04 (9 jaar ago)

   Ja het gaat wel beter dan vier maanden geleden, ik heb gelukkig weer wat meer energie waardoor ik ook weer wat meer kan bloggen en daar word ik automatisch ook weer veel vrolijker van. Wanneer heb je mij zien fietsen en waar, haha nu word ik nieuwsgierig πŸ˜€

   • Tessa
    12 februari 2013 at 17:42 (9 jaar ago)

    Was vorige week in de straat waar de America Today aan zit, jij fietste die straat in dacht ik. Ik fietste vanaf de richting van de Westerhaven geloof ik (nog niet heel bekend in Groningen πŸ˜‰ ) Zou dat kunnen?

 11. femketje
  12 februari 2013 at 11:23 (9 jaar ago)

  super leuke foto’s allemaal πŸ˜€

 12. Axelle
  12 februari 2013 at 11:25 (9 jaar ago)

  oh leuke foto’s ! & heb er inderdaad honger van gekregen haha πŸ™‚

  • Sanne van Huis
   12 februari 2013 at 17:04 (9 jaar ago)

   Sorry πŸ˜‰

 13. Laura
  12 februari 2013 at 11:31 (9 jaar ago)

  Die krullen staan je echt prachtig! πŸ™‚ Heel leuk om te zien

 14. Dat Zit Wel Snor
  12 februari 2013 at 11:36 (9 jaar ago)

  Gekruld haar staat je heel mooi. Moet je zeker vaker doen.

 15. BeautyByTS
  12 februari 2013 at 11:59 (9 jaar ago)

  Leuk om te zien. Krullen staan je goed!!

 16. Michelle
  12 februari 2013 at 12:29 (9 jaar ago)

  Leuk ‘kijkje in je leven’
  It looks good!

 17. Lies
  12 februari 2013 at 13:06 (9 jaar ago)

  Hele leuke foto’s! Dat spelletje Babel is heel leuk en daardoor ook erg verslavend. Al wordt die inderdaad wel steeds moeilijker als je verder komt. De krullen in je haar staan je ook erg mooi!

 18. Chantal
  12 februari 2013 at 13:21 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s!

 19. Vera
  12 februari 2013 at 13:27 (9 jaar ago)

  Leuk om te zien! Wow, die krullen staan je super mooi πŸ™‚

  • Sanne van Huis
   12 februari 2013 at 17:05 (9 jaar ago)

   Dank je wel Vera πŸ˜€

 20. roos
  12 februari 2013 at 13:51 (9 jaar ago)

  Leuk om te zien. The perks of being a wallflower is inderdaad echt een goede film. Is deze al uit op DVD?

 21. Danielle
  12 februari 2013 at 15:07 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s! Moet je vaker doen. Ligretto is echt een leuk spel.

 22. Dilara
  12 februari 2013 at 16:59 (9 jaar ago)

  Aaaah krullen staan je zo mooi! Leuke fotos en leuk week heb je gehad! Idd, mercimek Γ§orbasi is goddelijk! Vleugje citroen, gedroogde/gemarinieerde munt bladeren erdoorheen gooien: goddelijk!

  • Sanne van Huis
   12 februari 2013 at 17:06 (9 jaar ago)

   Oh, we doen er wel altijd gedrooge munt in (dat bakt mijn vriend eerst met nog wat andere dingetjes) maar ik heb nog nooit een vleugje citroen erin gedaan, moeten we de volgende keer maar even uitproberen!

 23. Myrthe
  12 februari 2013 at 17:50 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s! Krullen staan je erg mooi en die roze nagellak is echt pretty <3

 24. Femke
  12 februari 2013 at 20:01 (9 jaar ago)

  Hihi met een mutsje en sjaal achter de computer! Lekker hoor! Vind die krullen je ook erg goed staan, doe ik zelf ook regelmatig πŸ˜‰

  • Patsy
   5 maart 2014 at 23:56 (8 jaar ago)

   Hey, you’re the goto extrep. Thanks for hanging out here.

 25. Marie
  12 februari 2013 at 20:55 (9 jaar ago)

  leuke en mooie foto’s ! πŸ™‚

 26. Jana
  12 februari 2013 at 21:42 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s, mooi je nagels πŸ˜€ x

 27. Selda
  13 februari 2013 at 21:14 (9 jaar ago)

  Zou je de recepten van de chocolate chip cookie en de cupcakes met chocolade willen delen? Ze zien er namelijk verrukelijk uit! Hmmmmm..

 28. Bedia
  14 februari 2013 at 19:11 (9 jaar ago)

  Heej ik ben turks en toen ik
  mercimek corbasi zag staan
  moest ik lachen ! haha
  xxx Bedia leuke post

 29. Irene
  18 februari 2013 at 15:52 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s, die krullen staan je echt prachtig! Zou je een filmpje willen maken hoe je die zo mooi krijgt? Dan hoef ik alleen mijn krultang nog maar terug te krijgen van die vriendin die m leende met de kerst =P En die film perks of a being a walflower ga ik dus echt wel kijken! X

 30. Werken
  1 juli 2013 at 18:45 (9 jaar ago)

  Is really attention-grabbing, You are an very skilled doodlekit. I’ve become a member of your own feed and search ahead of time to within the look for additional within your excellent submit. Additionally, I have provided your web blog during my internet sites