Favorites maart!

favmaart01

De maand maart is voorbij gevlogen, daarom is deze ‘Favorites’ artikel ook ietsjes later dan normaal gesproken. Want voordat ik het in de gaten had was maart alweer voorbij en is april begonnen. Ook afgelopen maand heb ik weer liefde ontwikkeld voor een aantal producten en vandaag laat ik deze aan je zien…

favmaart

1) Mijn huid is op dit moment, of eigenlijk al een tijdje, erg onrustig. Ik heb vooral heel erg last van een droge huid die jeukt, snel geïrriteerd is en die behoorlijk schilfert. Best wel lastig en als ik foundation gebruik worden deze schilfertje ook beter zichtbaar, dit ziet er niet zo mooi uit. Sinds een tijdje gebruik ik een elektrische gezichtsborstel van het merk Beurer. Een vrij onbekend merk maar ik moet zeggen, het apparaat bevalt hartstikke goed. Een reinigingsborstel voor je gezicht kun je in principe elke dag gebruiken maar ik gebruik de borstel om de dag, anders heb ik het gevoel dat mijn huid te veel geïrriteerd raakt. Ik merk dat ik veel te vertellen heb over dit product, daarom zal ik binnenkort een review schrijven over de Beurer FC 45 Gezicht reiningsborstel.

2) Ook al heb ik dit item nog niet gedragen, toch behoort dit korte broekje van Forever 21 nu al bij mijn favorieten. Het printje vind ik namelijk echt te gek, het stofje valt super mooi en de short zit onwijs comfortabel. Ik kan bijna niet wachten tot de zomer wanneer ik het korte broekje kan gaan dragen.

3) Op één van mijn meest favoriete sites, Pinterest, zag ik een heleboel foto’s van kettingen met daaraan natuurstenen bedels. Ik werd op slag verliefd! Mijn zoektocht naar de perfecte natuurstenen bedel begon, al gauw vond ik deze bij Pretty Pretty. Ik kocht direct twee stuks en maakte de bedels vast aan twee kettinkjes. En nu heb ik voor nog geen 10 Euro twee hele gave kettingen…

4) Espadrilles stonden al heel erg lang op mijn wishlist en op de site van My Jewellery vond ik het perfecte paar. Deze leuke schoenen hebben een fleurige aztec print en passen goed bij de lente/zomer.

5) Het boekje ‘One line a day’ kwam al eens voorbij op mijn blog, maar heb ik sinds een aantal weken weer herontdekt. In dit boekje, de naam zegt het eigenlijk al, kun je elke dag een aantal zinnen noteren over die dag. Ik was hier al aan begonnen maar ben na een tijdje gestopt. Inmiddels vul ik weer elke dag braaf een paar zinnentjes in en het lijkt mij super leuk om dit na een aantal jaren weer terug te lezen. Dit boekje is vooral heel erg leuk voor later…

6) De Rimmel Wake Me Up foundation is terug en heeft een vernieuwde formule met toegevoegde Vitamine C. Ik was altijd al fan van deze foundation en in 2012 schreef ik over dit product al een review en binnenkort zal ik ook over de vernieuwde versie een artikel maken. Gezien deze foundation tussen mijn ‘favorites’ ligt, weet je in ieder geval al dat deze erg fijn is!

Wat waren jouw favorieten afgelopen maand?

123 Comments on Favorites maart!

 1. Manon
  1 april 2015 at 12:09 (7 jaar ago)

  Wat een leuke favoriete!

 2. femketje
  1 april 2015 at 12:15 (7 jaar ago)

  love de schoenen!

 3. Axelle
  1 april 2015 at 12:16 (7 jaar ago)

  wauw die espadrilles zijn superleuk!!

 4. Hillene
  1 april 2015 at 12:30 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten! Dat broekje is zo gaaf! <3

 5. Nesrin
  1 april 2015 at 13:14 (7 jaar ago)

  Fijne favorieten. Ben benieuwd naar de foundation van Rimmel.

 6. Jennifer
  1 april 2015 at 13:30 (7 jaar ago)

  Inderdaad de tijd vliegt zo voorbij en voor je het weet zitten we nu al in april.
  De schoenen vind ik erg leuk!

 7. Iris
  1 april 2015 at 15:38 (7 jaar ago)

  Wauw die ketting is echt supertof! Kan hem alleen niet op de website vinden, heb je misschien een link? Kan wel andere kleuren vinden alleen die vind ik minder mooi, ook de hanger is wat minder dan bij die van jou.

 8. Nicole
  1 april 2015 at 19:53 (7 jaar ago)

  Super mooie favorieten!