Help! Welke van de twee?

Help! Welke van de twee?

Vandaag even drie artikelen want ik heb een dilemma, of nou ja misschien is ‘dilemma’ een groot woord maar ik heb wel even jullie mening nodig. Gisteren was ik aan het “online shopppen”, eigenlijk nog niet echt want ik heb nog niets gekocht, en ik kwam twee hele leuke harembroeken tegen. Alle twee zijn ze erg leuk, alleen ik kan niet kiezen dus help mij om een keuze te maken…

Qua prijs liggen ze dicht bij elkaar, dus dat is sowieso niet belangrijk. De broek van Pull & Bear vind ik erg tof, een erg leuk printje maar is daarentegen iets lastiger te combineren. De broek van Bershka is misschien ietsjes saaier maar is weer makkelijker te combineren met andere kleding. Help?!

Laat mij weten bij de comments welke van de twee jij het leukste voor mij vindt. Uiteraard laat ik jullie weten welke het uiteindelijk is geworden. Alvast bedankt voor jullie hulp!