How’s life?

Goedemorgen! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een personal update schreef en ik vond het wel weer tijd worden. Ik ben namelijk de laatste tijd druk met van alles en nog wat en omdat mijn blog toch best persoonlijk is vind ik het af en toe wel leuk om het een en ander met jullie te delen. Benieuwd, lees dan snel verder…

Vandaag begon weer vroeg net als de voorgaande drie weken. Sinds drie weken ben ik in dagbehandeling voor mijn paniekaanvallen/straatvrees en dit houdt in dat ik vier dagen per week, van maandag tot en met donderdag, in therapie ben. De dagen zijn vrij lang, zo zit ik gemiddeld van 9 uur in de ochtend tot half 5 in de middag op het UCP. Voor mij eerst heel erg wennen omdat ik hiervoor eigenlijk alleen maar thuis zat en mijn eigen tijd kon indelen. Naast dat het wennen is, is het ook best wel zwaar. Elke dag moet ik weer mijn angsten aangaan en dat begint al in de ochtend zodra ik de auto in stap om erheen te gaan. Naast het wennen en dat het spannend is gaat het ook heel erg goed en heb ik de volste vertrouwen in deze therapie. De therapie duurt een half jaar en ik hoop dat ik dan met mijn ‘ziekte’ om kan gaan waardoor ik verder kan met mijn leven. Dat ik weer alles kan doen wat ik wil en dat ik overal 100% van kan genieten zonder dat stukje ‘angst’ in mijn hoofd. Het wordt nog een lange en zware weg maar ik kom er wel!

Waarschijnlijk hebben jullie het ook wel aan mijn blog gemerkt want ik update misschien iets minder dan normaal. Vrijdag is mijn ‘vrije’ dag en ik probeer dan zoveel mogelijk vooruit te werken om jullie de week erop zoveel mogelijk te laten genieten van mijn blogposts. Op dit moment vind ik het wel vrij zwaar (ik ben namelijk elke donderdagavond uitgeteld) maar ik vind bloggen ook veel te leuk om het niet meer te doen. In het weekend doe ik vooral mijn mail en andere zaken die bij het bloggen komt kijken.

Vorige week maandag ben ik weer opnieuw tante geworden van een meisje en ik ben super blij en trots! Afgelopen zondag was ik bij mijn zus en zwager op kraambezoek en wat een prachtige baby! Ondanks dat oktober misschien een wat zware maand voor me is, gebeuren er dus ook nog gewoon hele positieve en fijne dingen waar ik volop van geniet.

Heel binnenkort (misschien aankomend weekend) gaat mijn nieuwe layout online. Ik vind dit reuze spannend maar ik heb er ook heel veel zin in. Uiteraard word dit groots gevierd met een super vette winactie waarover ik jullie binnenkort meer vertel. We zijn al een behoorlijke tijd bezig met mijn nieuwe layout maar gezien ik alles behalve technisch ben, ben ik nogal afhankelijk van mijn vriend en ook hij heeft het op dit moment erg druk met zijn bedrijf etc. Maar mijn nieuwe site komt eraan…

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van mijn ‘personal life’ en als jullie het leuk vinden zou ik over een tijdje wel weer een update schrijven.

Fijne dag!

x

(Ps. vanmiddag komt er nog een ‘gewoon’ artikel online)

 

125 Comments on How’s life?

 1. Joyce
  22 oktober 2012 at 09:08 (10 jaar ago)

  Wat fijn om te horen dat je zo hard werkt aan het overwinnen van je angsten Sanne! Ik snap dat dit vooral mentaal uitputtend voor je is, dus neem vooral je tijd hoor. <3

 2. charile
  22 oktober 2012 at 09:23 (10 jaar ago)

  Wat goed dat je je angsten aan het overwinnen bent! Gefeliciteerd dat je tante bent geworden!

 3. Kimberly
  22 oktober 2012 at 10:02 (10 jaar ago)

  Het is fijn om te lezen dat je bezig bent met het overwinnen van je angsten! Ik ben blij om te horen dat het goed gaat. Heel veel succes nog Sanne, je gaat er komen!!

 4. martina
  22 oktober 2012 at 10:26 (10 jaar ago)

  heel veel succes!!
  Zo goed van je 🙂

 5. Dilara
  22 oktober 2012 at 10:39 (10 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat, sanne:) ik ben erg benieuwd maar je nieuwe lay-out!

 6. Bertine
  22 oktober 2012 at 10:52 (10 jaar ago)

  wat goed van je dat je in therapie bent en dat je er naar toe gaat, ook als is dat moeilijk!

 7. Janique
  22 oktober 2012 at 13:08 (10 jaar ago)

  Knap dat je dit gewoon deelt!
  &Gefeliciteerd met je nichtje, super leuk lijkt me dat! Helaas ben ik de oudste thuis;(

 8. Eva
  22 oktober 2012 at 13:32 (10 jaar ago)

  Ik vind zo’n persoonlijke update altijd wel fijn om te lezen! Goed dat het goed met je gaat, en dat je bezig bent met het overwinnen van je angsten. Gefeliciteerd met je nichtje!

 9. Fabienne
  22 oktober 2012 at 15:13 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne, wat goed van je. Ieder begin is moeilijk, maar gaat helemaal goed komen. Gefeliciteerd met je nichtje en ben benieuwd naar je nieuwe layout.

 10. Moniek
  22 oktober 2012 at 16:54 (10 jaar ago)

  Heel veel succes met je therapie!

 11. Mieke
  22 oktober 2012 at 18:08 (10 jaar ago)

  Ik vind het knap! Succes!

 12. Amanda
  22 oktober 2012 at 18:09 (10 jaar ago)

  Gefeliciteerd tante Sanne hihi & goed van je dat je in therapie bent, het is zwaar. Maar als je eruit bent denk ik dat je leven gaat veranderen voor je. Dat je zoveel leuke dingen kunt gaan doen en mooie plekken kunt gaan bezoeken.

 13. Lies
  22 oktober 2012 at 18:16 (10 jaar ago)

  Ik vind het zo knap van je dat jij zo bezig bent om je angsten te overwinnen. Ik weet hoe moeilijk het is en ook dat je gewoon van 9 tot half 5 daar bent neem ik mijn petje voor af. Dat je blog misschien wat minder updates heeft vind ik persoonlijk niet zo erg, want ik kan me goed voorstellen dat je gebroken bent op de Donderdag. Het kost ook gewoon heel veel energie. Ik blijf je blog sowieso wel volgen hoe vaak er ook updates zullen komen. En natuurlijk heel erg gefeliciteerd met je nichtje!

 14. eef
  24 oktober 2012 at 14:28 (10 jaar ago)

  Het zou leuk zijn als je weer een filmpje gaat maken!

 15. Baukje
  25 oktober 2012 at 21:47 (10 jaar ago)

  lieve Sanne,

  “wouw” wat heb je een mooie blog,
  en wat een bijzonder verhaal zo open en eerlijk,
  sanne ik weet dat het helemaal goed met jouw gaat komen!

  liefs Baukje

  • Sanne van Huis
   26 oktober 2012 at 11:42 (10 jaar ago)

   Heey Baukje!

   Aaah wat een super lief berichtje, dank je wel! Ik ben in een klap
   helemaal vrolijk :D. En inderdaad we kunnen het en het komt helemaal goed.

   Geniet van je weekend!

   Liefs,
   Sanne

 16. Tess
  26 oktober 2012 at 13:03 (10 jaar ago)

  Hee Sanne,

  Mooi verhaal en het komt vast weer goed!
  Alleen ik bind het echt jammer dat er echt nooit meer een filmpje is daarom hebben ik en mijn vriendinnen steeds minder de neiging om te kijken! Zonde want het was altijd heel leuk. Misschien weer 2 keer per week een filmpje!?!

  X

  • Sanne van Huis
   26 oktober 2012 at 14:27 (10 jaar ago)

   Als het goed is komt er dit weekend weer een filmpje online ^^ 🙂

 17. Mirjam
  28 oktober 2012 at 18:02 (10 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je nichtje! Het zal vast heel erg leuk zijn om tante te worden. En wat fijn om te lezen dat je zo actief bezig bent om je angsten te overwinnen. Daar heb ik heel veel respect voor! Ik weet uit ervaring binnen mijn familie ook dat die therapieën erg intensief zijn, maar dat je er wel heel erg veel baat bij kunt hebben. Volgens mij ben jij een echte doorzetter en gaat het helemaal goed komen met jou, je bent een sterke vrouw Sanne! Heel veel succes, ik duim voor je!

 18. Ellis
  15 november 2012 at 09:50 (10 jaar ago)

  Ik heb het al gevonden. Knap dat je het zo intensief doet zeg!