Een kijkje in mijn leven #22

Het is weer zover, ik geef jullie vandaag weer een kijkje in mijn leven en dit is alweer de 22e ‘editie’. De afgelopen weken waren vrij rustig en ik heb niet heel veel bijzondere dingen gedaan maar voor mij komt er nu wel weer een drukkere periode aan. Zo ga ik binnenkort op vakantie, dus ik moet flink vooruit werken en hoogstwaarschijnlijk begin ik daarna ook weer met therapie. Benieuwd wat ik de afgelopen weken heb gedaan, kijk dan snel verder…

Mijn nieuwe jurkje van Pull & Bear showen, ik ben echt gek op dit jurkje en deze heb ik met het mooie weer veel gedragen. Binnenkort laat ik dit jurkje nog wel even zien in een OOTD.

Deeg rollen voor Borek, dit is een Turks ‘gerecht’ en is echt heel erg lekker! Het is wel heel veel werk maar dan heb je ook wat…

We bakken de Borek in een speciale pan die werkt op elektriciteit. Dit is Borek gevuld met spinazie en geraspte kaas.

Dit vind ik echt een hele lekkere salade, namelijk: tomaten, mozzarella en wat basilicum met zelfgemaakte pesto. Lekker!

En dan verveel je je en besluit je een ‘gezinnetje’ te tekenen op de voet van je vriend. Tja…

Ik vind deze Ibiza armband super tof en past erg goed bij het najaar…

Ook deze ketting en sjaal zijn erg mooi en ook deze producten zijn te koop in mijn shop Love, Pieces & Happiness.

Ik ben gek op aardbeien en jullie volgens mij ook, deze foto kreeg onwijs veel likes op Instagram.

Puck houdt mij altijd goed in de gaten, vaak zit hij vanaf een afstandje naar mij te kijken want stel je voor dat ik wegga…

Dit waren hele lekkere aardappeltjes met schil uit de oven, heel makkelijk te maken ook.

Hier lig ik te chillen in mijn nieuwe roze chillbroek van Bershka, echt een goede aankoop!

Dit is echt een hele fijne lipgloss van Rimmel. Ik heb hier geen review over geschreven maar ik kan heel kort zijn, de Stay 3D Glossy Lipgloss van Rimmel is echt een aanrader.

Een smoothie drinken is nog veel lekkerder door een rietje, daar kwam ik laatst achter, haha!

Hier heb ik mijn haar ingevlochten en ik kreeg de vraag of ik hier een tutorial over wil maken, vinden jullie dat leuk?

In haardubio! Inmiddels ben ik er wel uit (ook dankzij jullie) en ik denk dat ik ga voor een langere bob.

Deze foto kreeg echt heel erg veel likes op Instagram, ik denk zelfs dat dit mijn meest gelikede foto ooit is. Ik had voor het eerst Amerikaanse Pancakes gemaakt en wat waren ze lekker, zeker voor herhaling vatbaar…

Een kijkje achter de schermen bij Love, Pieces & Happiness, dit is deels mijn voorraad.

Sinds een hele lange tijd at ik weer een keer sushi, dit was erg lekker!

Ik kreeg vorige week een holter 24 uurs ECG en zo werd mijn hartritme 24 uur lang geregistreerd. Mijn angststoornis heeft namelijk ook erg veel met mijn hart te maken en ik ben er van overtuigd (in ieder geval mijn ‘zieke’ gedeelte) dat er iets mis is met mijn hart. Na lang uitstellen had ik besloten om gewoon voor de zekerheid een holter te nemen om te kijken hoe mijn hart het doet. Ik vond het echt super spannend en ik was mij er heel erg bewust van dat mijn hart continu in de gaten werd gehouden, ik was dus ook erg blij toen ik na 24 uur verlost werd. Nu nog wachten op de uitslag die ik eigenlijk ook wel heel erg spannend vind…

Ik had die dag ook een super mooie accessoire, een prachtig heuptasje!

Ik keek die dag ter afleiding de film ‘Now is Good’, echt een super mooie film en binnenkort vertel ik o.a. over deze film in een artikel.

Ik eet erg veel salades en ook deze was erg lekker, met o.a. tomaat, parmezaan, rucola en rode ui.

Ik bestelde bij Asos ‘above knuckle ringen’, deze ringen vind ik echt super tof en ik heb nu al een aantal exemplaren.

Een sneak peek van een sjaal die binnenkort in mijn shop te koop is, ik vind deze sjaal echt prachtig en deze heb ik in drie verschillende kleuren. Zodra de sjaals online staan laat ik het jullie nog wel eventjes weten!

Dit waren mijn afgelopen weken in foto’s en ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje in mijn leven te krijgen! Fijne dag x