De leukste kerstoutfits met My Jewellery

De leukste kerstoutfits met My Jewellery

Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op My Jewellery. Sinds het begin, in 2011, heb ik met regelmaat een blogpost gemaakt over dit té leuke merk en heb ik al heel veel outfits samengesteld met items van My Jewellery. Zelf heb ik ook allerlei artikelen van dit merk in mijn kast hangen, van leuke wikkeljurkjes tot aan de mooiste truien. Ook voor een leuke kerstoutfit, inclusief sieraden, kun je terecht bij My Jewellery en daarom leek het mij wel leuk om als vanouds, een keer weer een outfit inspiratie blogpost te maken met items van dit merk. Ik gebruikte voor deze outfits de leukste jurkjes, rokjes en broeken en maakte het af met mooie bijpassende sieraden. Laat jij je inspireren?

Less is more!

Bij kerst denk je al snel aan glitters, glanzende stoffen en overdaad, maar wat nu als je houdt van klassiek en tijdloos? Dan is deze onderstaande outfit met prachtige kerstjurk echt iets voor jou! Het jurkje maakte ik af met te gekke oorbellen, een mooie gouden ring, een zwart tasje en uiteraard nog een mooi paar enkellaarsjes met puntneus. Het leuke ook aan deze outfit is dat je het prima kunt dragen naar je werk, een feestje of een date.

Metallic silver

Hou je niet van goud maar ben je meer het type voor silver, dan is deze outfit nét wat voor jou! Met deze outfit ga je ongetwijfeld de show stelen tijdens het kerstdiner. Deze outfit vind ik heel goed passen bij de kerst, zo zie je maar dat je niet per se voor een rokje of jurkje hoeft te gaan.

Boho Christmas

Hou je van het boho stijltje, dan zit je bij My Jewellery sowieso goed. Ook voor de kerst is het leuk om deze stijl aan te houden en ik vond dit glanzende groene kerstjurk er goed bijpassen. Samen met de riem, tasje met gouden studs en zwarte cowboyboots is deze outfit voor de kerst stiekem mijn favoriet!

Pink & Gold

Net als de outfit hierboven, vind ik ook de onderstaande outfit erg geslaagd! Ik hou heel erg van de kleur roze en gouden sieraden zijn toevallig ook nog eens favoriet en ik vind deze combinatie perfect. Ook in deze outfit met topje, leren rokje en gouden sieraden zie ik mijzelf wel zitten tijdens de feestdagen, ook erg leuk voor oud & nieuw!

 

Zoals je hebt kunnen zien ben je voor een mooie kerstoutfit bij My Jewellery zeker aan het juiste adres. Neem vooral een kijkje bij My Jewellery online of in één van hun vele boetieks in Nederland als je op zoek bent naar de perfecte kerst items of voor andere gelegenheden.