New in: Horloge van Fashionine.nl

New in: Horloge van Fashionine.nl

Sinds ongeveer twee jaar ben ik helemaal gek op horloges. Daarvoor droeg ik eigenlijk nooit een horloge omdat ik het niet comfortabel vond zitten. Ik denk ook dat voorheen horloges vooral werden gedragen vanwege de functionaliteit, terwijl het nu echt een fashion accessoire is. Inmiddels heb ik al redelijk wat horloges verzameld en sinds vorige week heb ik een nieuw exemplaar, namelijk eentje van Fashionine.nl…

Ongeveer twee weken terug werd ik benaderd door Janine van Fashionine.nl met de vraag of ik het leuk zou vinden om af en toe een product uit haar shop te reviewen. Na een kijkje te hebben genomen in haar shop was ik meteen enthousiast, ze verkoopt namelijk erg mooie trendy accessoires voor zeer leuke prijzen. Vanaf nu kunnen jullie elke eerste maandag van de maand een artikel verwachten met een product uit de Fashionine shop.

En dit is het horloge die ik heb uitgekozen, een prachtige zilveren met rose gouden details. Ik had nog geen zilveren horloge dus dit exemplaar is een mooie toevoeging aan mijn ‘stash’. Het horloge ziet er mooi afgewerkt uit, voelt zwaar aan en zit comfortabel. Het horloge was wel veel te groot (heb hele dunne polsen) dus ik moest er wat schakels tussenuit halen, dit gaat gelukkig vrij makkelijk. Verder heeft het horloge een handige ‘klapsluiting’ zodat je zelf snel en makkelijk het horloge om en af kan doen.

Al met al ben ik heel erg blij met dit horloge en staat ook heel leuk in combinatie met verschillende armbandjes. Dit horloge kun je hier vinden in de shop en kost €28,-.

Ten slotte wil ik nog even toevoegen dat ik het horloge erg leuk verpakt in mijn brievenbus aantrof. Ook zat er nog een leuk extraatje bij, namelijk het armbandje met het hartje die je ook op de foto hierboven ziet. Als je een bestelling plaats bij Fashionine is de gemiddelde levertijd 2 tot 3 dagen. Betalen kan heel gemakkelijk met iDeal. Wil je op de hoogte blijven van leuke acties, nieuwe producten etc. volg Fashionine dan op Facebook en/of Twitter.