VVDD: Welke trend zie jij liever niet terug?

Trends komen en gaan, toch duurt het soms best lang voordat een trend weer uit het modebeeld verdwijnt. Veel van de trends vind ik super leuk en ik ben bijvoorbeeld blij dat pastel, neon, hoog geknoopte blouses en sneaker wedges gewoon hip blijven komend seizoen. Ook zijn er trends die ik persoonlijk minder geslaagd vindt, die zie ik dan liever ook niet meer terug. Welke dit zijn, lees je hieronder en uiteraard ben ik ook heel benieuwd welke trend(s) jij niet terug wilt zien komend seizoen…

Wat mij betreft mogen de ‘cropped’ shirts weer snel uit het straatbeeld verdwijnen. Persoonlijk vind ik dit niet een hele leuke trend. Ik geef toch liever de voorkeur aan de wat langere tops omdat dit ook beter past bij mijn figuur. Ik heb nog wel wat kortere blouses in mijn kast maar die combineer ik dan wel weer met een langer hemdje eronder. Toch zag ik ze al wel weer voorbij komen in de online shops dus ik denk dat het nog wel een tijdje een trend blijft…

Ook word ik niet heel enthousiast van de ‘peplum’ trend en daar zou je mij dus ook niet snel in zien. Ik vind het toch een beetje te tuttig en ik heb ook niet echt het idee dat het mijn figuur ten goede komt. Dus wat mij betreft mag ook die trend niet terug komen, ik heb liever een andere leuke trend ervoor in de plaats.

Welke trend(s) vond jij vorig lente/zomer seizoen wat minder geslaagd en mag wat jou betreft niet terug komen, laat het mij weten bij de comments…

 

100 Comments on VVDD: Welke trend zie jij liever niet terug?

 1. Joyce
  6 februari 2013 at 15:25 (10 jaar ago)

  Oeh ik houd van peplum, zo classy en vrouwelijk! <3 Ik ben zelf geen fan van extreme studs, doodshoofden, army en destroyed broeken etcetera!

  • Martina
   6 februari 2013 at 17:07 (10 jaar ago)

   De skulls mogen van mij ook wegblijven

 2. Tedje
  6 februari 2013 at 15:26 (10 jaar ago)

  Peplum vind ik juist heel erg leuk! Ik hou niet zo van die rokken met een lange achterkant en een korte voorkant. Ieder zijn smaak, gelukkig! Leuk artikel trouwens 😉

 3. femketje
  6 februari 2013 at 15:44 (10 jaar ago)

  dat peplum gebeuren is ook niet echt mijn ding >.<

 4. Ilona
  6 februari 2013 at 16:45 (10 jaar ago)

  Doodkoppen!! Daar hou ik echt niet van! Ow en de puntschoen! Je weet wel die van vroeger.. Je voelt je net Donald Duck met die schoenen aan! Haha.. Nee deze 2 zijn echt niks voor mij! Doe mij dan maar die peplum shirts, vrouwelijke rokjes en colbertjes!

 5. Emma
  6 februari 2013 at 16:59 (10 jaar ago)

  De cropped shirts vind ik echt leuk! (: In de zomer ga ik altijd op vakantie naar een warm land en ik word snel bruin dus ik vind het wel leuk om met mijn bruine buik rond te lopen (:
  De peplum trend vind ik ook erg tuttig, en al die studs zijn ook niet echt mijn ding. Op de schouders van je trui of op je handtas of zo wat vind ik wel leuk, maar van die schoenen die VOL studs staan vind ik persoonlijk een mindere (:

 6. Ashleey
  6 februari 2013 at 17:06 (10 jaar ago)

  Peplum is niet echt iets voor Ashley haha. Meer weet ik eigenlijk niet echt

 7. Axelle
  6 februari 2013 at 17:11 (10 jaar ago)

  Ik vind de peplum trend juist superleuk ! & cropped shirts ook wel , maar dan alleen op vakantie ofzo 🙂

 8. hanna
  6 februari 2013 at 17:33 (10 jaar ago)

  De peplum trend vind ik leuk maar cropped shirts is niet echt mijn ding

 9. Kirsten
  6 februari 2013 at 17:39 (10 jaar ago)

  De peplum trend is idd niet super!

 10. Simone
  6 februari 2013 at 19:01 (10 jaar ago)

  Peplum vond ik in het begin leuk, maar nu heb ik er wel genoeg van gezien eigenlijk!

 11. Sara
  6 februari 2013 at 19:14 (10 jaar ago)

  Ik heb het ondertussen wel weer helemaal gehad met studs haha!
  En ook voor mij mogen de crop tops wegblijven. Ik zou iedereen alleen maar wegjagen met die spierwitte buik van mij (inclusief de zon :D) x

 12. nicole
  6 februari 2013 at 19:31 (10 jaar ago)

  Ik vind peplum echt super mooi!! maar studs ben ik nu echt zat, ik vind ze nu eigenlijk lelijk worden omdat bijna iedereen het draagt. Skulls en sleehakken(sneakers) vind ik ook niet echt zo mooi. high low skirt vind ik wel leuk en ook platform converse ook wel 🙂 Ik vind dat in Nederland de fashion zich een beetje inhoud, de mensen durfen niet zo vaak iets opvallends te dragen of iets anders dan dat wat we gewend zijn net als de platform schoenen. Dat vind ik wel jammer.

 13. Suzanne
  6 februari 2013 at 19:40 (10 jaar ago)

  Nailart? Ik vind het verschrikkelijk. Liquid sand vind ik leuk, maar bloemetjes op je nagels nee bedankt. haha

 14. Milou
  6 februari 2013 at 20:40 (10 jaar ago)

  Deze trends zijn absoluut mijn favoriet heb van beide trends een aantal…………..!!

 15. Myrthe
  6 februari 2013 at 21:43 (10 jaar ago)

  Peplum vind ik best mooi bij anderen, maar bij mij vind ik het echt totaal niet staan. Daarnaast vind ik die (lange) koker rokken ook helemaal niets, ze zijn nu wel weer in de mode, maar ik vind het heel lelijk, haha! Maar ja, meningen verschillen inderdaad 😉

 16. Charlotte
  6 februari 2013 at 23:17 (10 jaar ago)

  Oeh ik vind de peplum juist wel leuk maar heb zelf nog niet zo’n item. Ik vind dat alles waar je korter door lijkt niet meer terug hoeft te komen: 7/8 broeken, lage taille, etc 😛 Voornamelijk omdat ik al zo’n ukkie ben 😉

 17. Linde
  7 februari 2013 at 01:53 (10 jaar ago)

  Van mij mag de trend bont wegblijven… voorgoed.

 18. Annette G.
  7 februari 2013 at 12:38 (10 jaar ago)

  Die hele ‘snorren’ rage mag van mij weg! Ik heb er niets van begrepen (blijkbaar) en vindt het echt superstom om overal een ‘snor’ op te zetten, hahahaha weg ermee.

  • Didi
   11 februari 2013 at 16:24 (10 jaar ago)

   Dit! En studs heb ik nou wel ook gezien.. Iedereen doet tegenwoordig ‘DIY’s’ (=alles wat ze in hun kledingkast tegenkomen bestudden) ermee.

 19. Cindy
  7 februari 2013 at 16:12 (10 jaar ago)

  PEPLUM!!!!! SANNE JIJ BENT MIJ GROOTSTE FAN HVJ WJNMK XXXXX CINDY

 20. Olaf
  7 februari 2013 at 16:13 (10 jaar ago)

  ZOOOOOOOOOOOOMBIE VINDT DE tRENDS WEL LACHE HAHAHHAHAHAHA

 21. Diana
  8 februari 2013 at 17:49 (10 jaar ago)

  Snorren en Sneaker Wedges. Die mogen wat mij betreft weg. 🙂