Hoe combineer je een geruite blouse?

Hoe combineer je een geruite blouse?

De geruite blouse is op dit moment een heel trendy item, ik zie dit kledingstuk veel in de winkels maar ook op straat. Ik vind het een super leuk kledingstuk en ik heb zelf ook een exemplaar. Een geruite blouse heeft wel een beetje een stoer imago en vandaag laat ik met dit artikel zien hoe je een geruite blouse kunt combineren, zo kun je zien dat een geruite blouse bij veel verschillende stijlen past en ook als je niet zo van stoer houdt…

Waarschijnlijk is het onderste setje het meest voorspelbaar als je denkt aan een geruite blouse, tenminste dat vind ik. Het is eigenlijk ook wel helemaal mijn stijl, ik hou wel van het stoere wat deze outfit uitstraalt…

geruiteblouse1

Hieronder laat ik zien dat een geruite blouse ook zo gecombineerd kan worden dat het geheel er wat netter uitziet, perfect voor een dagje werk. Ik heb een basic donkerblauwe jeans uitgekozen en de bedoeling bij dit setje is dat je de blouse bij de jeans in stopt. De smalle ceintuur, de nette blokhak enkellaarzen en de tas maken het setje helemaal compleet!

geruiteblouse2

De derde outfit is qua stijl lekker ‘preppy’! Een geruite blouse leent zich perfect om onder een trui te dragen en is zo ook meteen een stuk warmer. Om de preppy stijl nog net iets meer te accentueren combineerde ik het setje met een paar loafers en een wat nerdy maar trendy bril. Ik vind het wel een leuk setje, een keer wat anders dan anders…

geruiteblouse3

De laatste outfit is netjes, perfect voor een kantoorbaan maar is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een feestje of een etentje. Ik besloot de geruite blouse te combineren met een pencil skirt van een kunstleren materiaal voor net dat extra beetje ‘stoer’. De ankle strap hoge hakken, de sjieke tas en de statement ketting geven de outfit een wat sjiekere uitstraling.

geruiteblouse4

Hopelijk heb je zo wat meer inspiratie gekregen en zo zie je maar, een geruite blouse kun je op verschillende manieren combineren en past bij meerdere stijlen. Welke van de vier outfits is jouw favoriet?