3 x how to een harembroek combineren

De meest comfortabele broek die er bestaat is wat mij betreft de harembroek. Zelf heb ik er twee in mijn kast hangen en het liefst woon ik in deze broeken. Ze zitten super lekker, zijn niet te warm én kunnen op vele manieren gecombineerd worden. Toch weet ik dat er ook heel veel meiden zijn die niet zo goed weten hoe je deze broek nou leuk kunt combineren en daarom vandaag een artikel met daarin 3x een outfit met een harembroek, be inspired!

Neon kleuren zijn nog steeds een trend en daarom een outfit met neon accenten. Ik ging voor een zwart/witte dierenprint harembroek en deze combineerde ik met oranje en gele kleuren. Een vrolijk geheel maar niet te kinderlijk  en een perfecte outfit voor een festival…

In deze outfit is juist de harembroek de eyecatcher. Deze broek heeft een leuk gekleurde aztecachtige print en combineerde ik met vrij basic items. Een outfit die perfect is voor een feestje of een etentje! De oorbellen zijn trouwens binnenkort verkrijgbaar bij mijn shop, http://www.lovepiecesandhappiness.nl.

Ten slotte nog een vrij rustige harembroek met aztec print. Dit setje is een klein beetje bohémien en ik hou ervan. De outfit is vrij rustig, heeft niet veel kleur en dit vind ik de perfecte outfit voor een dagje park of winkelen. De broek ziet er trouwens super comfy uit, hebben!

Wat is jouw favoriete setje en wat vind jij van de harembroek?

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on 3 x how to een harembroek combineren

 1. eva
  4 augustus 2013 at 12:31 (6 jaar ago)

  3 de setje vind ik het leukste, maar de anderen zien ok leuk uit.

  Beantwoorden
 2. Caro
  4 augustus 2013 at 12:59 (6 jaar ago)

  Dit artikel komt heel erg goed uit, was al een tijdje van plan om een harem broek te kopen en wist nog niet hoe ik het ging combineren! :-)

  Beantwoorden
 3. me
  4 augustus 2013 at 13:48 (6 jaar ago)

  Alles komt terug….deze soort broeken in de jaren 80 gedragen….toen ik nog jong en fruitig was hahahaha…ik sla deze keer maar over en laat het over aan een jongere generatie.

  Beantwoorden
 4. Laurien
  4 augustus 2013 at 14:49 (6 jaar ago)

  Dit artikel komt echt op het goede moment :) Want ik wilde er graag 1 kopen, maar ik wist niet of ik hem kon combineren. Is ie ook leuk met enkellaarsjes ofzo? Voor als het wat frisser wordt?

  Beantwoorden
 5. Robin
  4 augustus 2013 at 14:54 (6 jaar ago)

  Leuke outfits! Vooral die laatste :)

  Beantwoorden
 6. Llucinxo
  4 augustus 2013 at 15:05 (6 jaar ago)

  Het derde setje vind ik het leukste, maar ik heb helaas helemaal niets met de harembroek. Vind het niet passen bij mijn figuur. xxx

  Beantwoorden
 7. Mieke
  4 augustus 2013 at 17:46 (6 jaar ago)

  Mooie combinaties!

  Beantwoorden
 8. kitkatje
  4 augustus 2013 at 21:51 (6 jaar ago)

  die broeken zijn zo gaaf he! Heb er alleen nog geen

  Beantwoorden
 9. Kim
  5 augustus 2013 at 10:30 (6 jaar ago)

  Leuke outfits! Ik vind vooral de 2 eerste erg leuk!

  Beantwoorden
 10. jobke
  18 augustus 2013 at 15:30 (6 jaar ago)

  Dankjewel! Dat had ik net nodig. Ik heb pas geleden ook een harembroek gekocht, alleen ik wist niet wat ik er bij aan moest doen, haha. Jij kan echt super leuk combineren! Echt knap. :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *