Tip: Leuke online shop Haar-Producten.com

Inmiddels is vast iedereen wel overtuigd van het gemak van online bestellen van producten voor je haarverzorging. Hoe fijn is het om vanuit je luie stoel, met een paar klikken producten in je mandje te stoppen en deze vervolgens thuis bezorg te krijgen? Ik heb weer een hele fijne webshop gevonden, namelijk: Haar-Producten.com. Een online shop gevuld met een zeer divers aanbod van mooie professionele haarproducten voor betaalbare prijzen…

De shop Haar-Producten.com heeft o.a. merken zoals: Tigi, Keune en L’Oreal Professionnel, merken die vast en zeker bekend in de oren klinken. Heb je een shampoo nodig, dan ben je hier aan het juiste adres maar ook voor bijvoorbeeld haarmaskers, styling producten en haarverf kun je bij deze shop terecht. Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Mythic Oil van L’Oreal Professionnel en ook die verkopen ze voor slechts €13,95. Ook heeft Haar-Producten.com een heel groot aanbod met Tigi, dit vind ik zelf ook een heel fijn merk en vooral omdat de producten zo lekker ruiken. Kortom, in deze shop vind je erg veel haarproducten voor veel verschillende haartype’s en hier ben je veel voordeliger uit dan wanneer je deze producten bij de kapper koopt.

Bestel je een product dan wordt dit binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden en betalen kun je heel makkelijk doen via iDeal of bankoverboeking. Heb je dus nog een haarproduct nodig en heb je geen zin om naar de winkel te gaan, neem dan vooral even een kijkje op Haar-Producten.com.

6 Comments on Tip: Leuke online shop Haar-Producten.com

 1. LounaBeauty/ Milou
  1 maart 2013 at 18:13 (10 jaar ago)

  Leuke website. Bestel graag via kapperskorting, deze webshopheeft vaak leuke aanbiedingen. Hoe zit dat bij deze webshop? 🙂

 2. Dat Zit Wel Snor
  1 maart 2013 at 18:19 (10 jaar ago)

  Ik koop me haar producten nooit online.

 3. Kirsten
  1 maart 2013 at 18:37 (10 jaar ago)

  Leuk deze site ken ik niet!

 4. Axelle
  1 maart 2013 at 19:55 (10 jaar ago)

  deze site kende ik nog niet , maar ziet er leuk uit !

 5. La vie mondaine
  2 maart 2013 at 12:40 (10 jaar ago)

  Handige tip; leuke website en gemakkelijk! Leuk artikel om te lezen!

 6. Ashleey
  2 maart 2013 at 16:43 (10 jaar ago)

  Super leuke site! Erg handig!