Favorite webshop: My Jewellery!

Favorite webshop: My Jewellery!

Misschien dat het wel is opgevallen dat ik vaak items gebruik van My Jewellery in mijn fashion artikelen. Dit is niet zonder reden, ik ben namelijk gek op deze leuke fashion webshop. Bijna elke week wordt het assortiment aangevuld met betaalbare hippe (woon)accessoires en kleding, voor ieder wat wils. Ik ben in ieder geval een enorme fan!

In 2011 is Sharon een eigen sieradenlijn begonnen met de naam My Jewellery. Deze sieraden maakte ze zamen met haar zus Jesse. De lijn groeide al snel uit tot een vooraanstaand sieradenlabel en inmiddels hebben ze 250 winkelverkooppunten in Nederland en 50 in België. De sieradenlijn wordt ook verkocht in de My Jewellery webshop, en naast eigengemaakte sieraden vind je hier ook nog andere leuke (woon)accessoires en kledingstukken die helemaal van nu zijn. Hieronder zie je mijn favorieten:

MY

Naast dat ik de producten vaak gebruik voor mijn artikelen heb ik nu ook al een aantal keren een bestelling geplaatst, dit is mij heel goed bevallen. Je kunt namelijk op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDeal, PayPal en overboeking. En bestel je op werkdagen voor 17.00 uur dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden, vaak heb je dan de volgende dag je pakketje in huis. Daarnaast kun je ook nog kiezen hoe je de bestelling verzonden wilt hebben, heb je iets kleins besteld dan kun je ook kiezen voor de optie briefpost en dit kost slechts €1,95. Bestel je boven de 50 Euro, dan zijn de verzendkosten voor My Jewellery. Prima klantenservice dus!

Gezien mijn positieve artikel kun je niet anders concluderen dat My Jewellery mijn favoriete webshop is. Nieuwsgierig geworden, neem dan snel een kijkje in de online shop.