OOTD: casual but chique

Ik doe nooit aan goede voornemens, eigenlijk vind ik het maar onzin. Toch heb ik er eentje voor dit jaar bedacht, ik wil namelijk weer vaker ‘outfit of the day’ artikelen gaan plaatsen. In het verleden had ik regelmatig deze artikelen en ze vallen vaak erg in de smaak, dus waarom niet? Ik hoop natuurlijk ook dat jullie geïnspireerd raken door mijn outfits, niet dat ze zo ontzettend spectaculair zijn, maar wie weet!

Vandaag een vrij casual outfit met erg leuke laarsjes van Clarks. Deze laarsjes hebben een kleine hak, maar ondanks dat lopen én zitten ze ontzettend lekker. Deze enkelboots staan erg leuk onder een jurkje maar staan ook mooi bij een skinny jeans zoals je hieronder kunt zien. Door de accessoires, zoals de oorbellen en horloge, wordt deze outfit toch wat minder saai en net wat sjieker…

(Let trouwens niet al te veel op de omgeving, ik woon nou eenmaal niet in de meest fotogenieke omgeving. Uiteindelijk gaat het toch voornamelijk om de outfit, ik zal zeker in de toekomst wat mooiere locaties gaan opzoeken).

Top Forever 21 / Jeans Only / Laarsjes Clarks / Oorbellen H&M / Horloge OOZOO / Armbandje ‘Love, Pieces & Happiness’

Wat vind je van mijn outfit?

22 Comments on OOTD: casual but chique

 1. Tineke
  21 januari 2014 at 07:02 (7 jaar ago)

  Prachtige outfit, staat je heel erg leuk! Wat is je top ook mooi!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. katrien
  21 januari 2014 at 09:39 (7 jaar ago)

  Ha, leuk, eindelijk! Die muur lijkt me een goede achtergrond :)

  Beantwoorden
 3. Rachelle
  21 januari 2014 at 10:19 (7 jaar ago)

  Wat een mooie outfit! Ik vind vooral de top heel mooi en ook dan in combinatie met je laarsjes. :)

  Beantwoorden
 4. Kimberly
  21 januari 2014 at 12:30 (7 jaar ago)

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Ik vind je outfit er erg leuk uitzien :)

  Beantwoorden
 5. Sarah
  21 januari 2014 at 13:44 (7 jaar ago)

  Ik ben verliefd op die laarsjes!

  Beantwoorden
 6. Carien
  21 januari 2014 at 17:24 (7 jaar ago)

  Mooie top! Staat je goed! Maar aaah je hebt kippenvel :( Ik krijg het koud als ik er naar kijk hihi! Leuke omgeving zou leuk zijn maar van mij mag je ook gewoon warm binnen gaan staan hoor;)

  Beantwoorden
 7. Robin
  21 januari 2014 at 19:28 (7 jaar ago)

  Wat ben jij mooi! Die vlecht staat leuk, lekker speels. Ik vind je outfit erg mooi, die top is zo mijn stijl hihi.
  Zo ‘erg’ is de omgeving niet hoor, het draait toch om jou!

  Beantwoorden
 8. Axelle
  21 januari 2014 at 20:06 (7 jaar ago)

  ooh die top is supermooi, leuke outfit!

  Beantwoorden
 9. Nicky
  21 januari 2014 at 20:21 (7 jaar ago)

  Zelf zou ik dat nooit zo combineren, maar als ik het bij jou zie denk ik dat ik toch wat vaker dingen moet gaan dragen wat ik normaal niet zou doen. Leuk!

  Beantwoorden
 10. Dat Zit Wel Snor
  21 januari 2014 at 21:05 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s. Ik vind het leuk dat je buiten foto’s hebt gemaakt. De locatie vind ik wel meevallen hoe erg het is. Ik vind het wel wat hebben.

  Beantwoorden
 11. Sas
  21 januari 2014 at 23:07 (7 jaar ago)

  Aah die top is zo mooi! Staat je ook super. En ik vind de omgeving eigenlijk wel ‘mooi’ staan bij je outfit ;)

  Beantwoorden
 12. Simone
  22 januari 2014 at 22:45 (7 jaar ago)

  Heeeel mooi! Je top en laarsjes vind ik echt super!

  Beantwoorden
 13. Suzanne
  24 januari 2014 at 23:28 (7 jaar ago)

  de kleur van de top staat je heel mooi!

  Beantwoorden
 14. Sunny Lewis
  22 juli 2020 at 15:41 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Portuguese Single Mom living in San Diego, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 15. Lilliana Jackson
  29 juli 2020 at 02:31 (2 weken ago)

  Lifecell actually helps fade away wrinkles and fine lines around the eyes. Even though it takes some time to show visible effects, it does work. Also, the company has lots of other products in their range like eye creams, cleansers and a plumping treatment which are of the same quality and which also have no side effects. There could be a chance that they might not be suitable for all skin types so if you have any skin allergies, you should use them with care.

  Beantwoorden
 16. content hosting
  10 augustus 2020 at 00:49 (3 dagen ago)

  Hi my family member! I wish to say that this post is
  amazing, nice written and include approximately all vital infos.
  I would like to peer more posts like this .

  Beantwoorden
 17. web hosting
  10 augustus 2020 at 09:50 (3 dagen ago)

  It’s hard to find well-informed people about this topic, however,
  you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  Beantwoorden
 18. Gavin Hibbetts
  11 augustus 2020 at 10:34 (2 dagen ago)

  I just want to tell you that I am just all new to blogging and absolutely loved you’re blog. Very likely I’m want to bookmark your blog . You really have fabulous well written articles. Thank you for sharing your web-site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *