Bourjois ‘Show Us Your Lips’ wedstrijd!

Bourjois ‘Show Us Your Lips’ wedstrijd!

Afgelopen vrijdag kon je mijn review lezen over de Bourjois ‘Rouge Edition’ lipsticks, gemist *klik*. Ik ben super enthousiast over deze mooie nieuwe lipproducten van Bourjois. In mijn artikel vertelde ik ook al dat er een leuke winactie zou volgen die volledig in het teken staat van deze nieuwe lipsticks. Benieuwd wat je moet doen en wat je kunt winnen, scroll dan snel naar beneden…

Voor elke vrouw, voor elke stijl en voor elke smaak komt ROUGE EDITION in 18 uiterst modieuze tinten, onderverdeeld in 3 trendy kleurfamilies! Ga jij voor Preppy, Color Block of Night Out?

Met deze nieuwe lipstick, getest en goedgekeurd door moderedactrices, neemt Bourjois je mee naar de top van de modewereld. Pure en schitterende kleuren, een kant- en- klare, smeltende textuur, gladde en goed gehydrateerde lippen, in 18 IT-tinten!

 

Genoeg over de lipsticks, wat kun je winnen en wat moet je hiervoor doen…

  • Wil je meedoen met deze wedstrijd upload dan een foto van je lippen via de Bourjois Facebookpagina (oh en like ook meteen even de pagina) en vermeld welke kleur ‘Rouge Edition’ je draagt.
  • Door een foto te plaatsen maak je kans op een groot canvasdoek met daarop alle inzendingen vormgegeven in een mozaïek (super tof om te hebben als beauty lover!) en met een persoonlijke Bourjois Bisou.
  • Meedoen met deze leuke wedstrijd kan vanaf vandaag 19 november tot en met 30 november 2012

Ga jij ook meedoen met deze leuke wedstrijd, let me know!