Bourjois ‘Show Us Your Lips’ wedstrijd!

Afgelopen vrijdag kon je mijn review lezen over de Bourjois ‘Rouge Edition’ lipsticks, gemist *klik*. Ik ben super enthousiast over deze mooie nieuwe lipproducten van Bourjois. In mijn artikel vertelde ik ook al dat er een leuke winactie zou volgen die volledig in het teken staat van deze nieuwe lipsticks. Benieuwd wat je moet doen en wat je kunt winnen, scroll dan snel naar beneden…

Voor elke vrouw, voor elke stijl en voor elke smaak komt ROUGE EDITION in 18 uiterst modieuze tinten, onderverdeeld in 3 trendy kleurfamilies! Ga jij voor Preppy, Color Block of Night Out?

Met deze nieuwe lipstick, getest en goedgekeurd door moderedactrices, neemt Bourjois je mee naar de top van de modewereld. Pure en schitterende kleuren, een kant- en- klare, smeltende textuur, gladde en goed gehydrateerde lippen, in 18 IT-tinten!

 

Genoeg over de lipsticks, wat kun je winnen en wat moet je hiervoor doen…

 • Wil je meedoen met deze wedstrijd upload dan een foto van je lippen via de Bourjois Facebookpagina (oh en like ook meteen even de pagina) en vermeld welke kleur ‘Rouge Edition’ je draagt.
 • Door een foto te plaatsen maak je kans op een groot canvasdoek met daarop alle inzendingen vormgegeven in een mozaïek (super tof om te hebben als beauty lover!) en met een persoonlijke Bourjois Bisou.
 • Meedoen met deze leuke wedstrijd kan vanaf vandaag 19 november tot en met 30 november 2012

Ga jij ook meedoen met deze leuke wedstrijd, let me know!

 

Dit vind je vast ook leuk...

5 Comments on Bourjois ‘Show Us Your Lips’ wedstrijd!

 1. Sabine
  19 november 2012 at 12:30 (8 jaar ago)

  Leuk idee voor een wedstrijd, alleen vind ik de prijs dan weer niet zo spectaculair. Maar dat kan aan mij liggen, ik ben nu niet bepaald het prototype ‘beauty lover’, haha!

  Beantwoorden
 2. Linsey
  19 november 2012 at 14:17 (8 jaar ago)

  Ben het helemaal eens met Sabine!

  Beantwoorden
 3. Maaike
  19 november 2012 at 14:34 (8 jaar ago)

  Grappig idee, maar de prijs valt dan een beetje tegen aangezien je wel eerst een lipstick moet kopen, omdat je daar een foto van moet insturen. De lipstick lijkt me wel heel fijn :)

  Beantwoorden
 4. Maury
  19 november 2012 at 17:01 (8 jaar ago)

  Ik zou er niet aan mee doen, alleen al omdat je de lipstick moet kopen, en de prijs valt een beetje tegen.

  Beantwoorden
 5. Lies
  19 november 2012 at 20:51 (8 jaar ago)

  Als je al 1 van deze lipsticks in huis hebt of je wilt er 1 kopen, dan is het altijd leuk om een gokje te wagen met deze winactie. Alleen zou ik de lipstick niet speciaal gaan kopen voor de actie.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *