Welke beautyproducten gebruik ik nu?

Welke beautyproducten gebruik ik nu?

In de de afgelopen jaren heb ik onwijs veel verschillende beautyproducten gebruikt en sommige hiervan zijn echte blijvertjes, terwijl ik van bepaalde producten al lang en breed afscheid heb genomen. Sommige beautyproducten gebruik ik misschien al wel 10 jaren en kan ik eigenlijk niet meer zonder. Hieronder heb ik mijn meest favoriete beautyproducten verzameld die zeker het vermelden waard zijn…

  1. Voor mijn haar gebruik ik al heel wat jaren de Mythic Oil van L’Oréal Professionnel. Dit is een olie speciaal voor je haar en breng ik voornamelijk aan in de punten van mijn haar. De olie geeft een mooie gezonde glans, is niet vettig en de geur is echt fantastisch! Het product is super zuinig in gebruik en met een flesje kan ik zo een half jaar mee vooruit.
  2. Deze mascara van Maybelline de Sky High gebruik ik nog niet zo heel lang maar ik ben er wel heel enthousiast over. Inmiddels heb ik al twee versleten en blijf ik deze mascara dus kopen. Deze mascara geeft mijn wimpers enorm veel lengte maar ook volume en is ook goed op te bouwen. Daarnaast blijft de mascara de hele dag zitten waar die zit maar is met een make-up remover ook weer gemakkelijk te verwijderen.
  3. Een foundation die ik al heel wat jaren gebruik is de Clinique even better foundation. Deze foundation is in behoorlijk veel tinten te verkrijgbaar wat natuurlijk een heel groot pluspunt is! Deze foundation heeft een medium dekking en heeft een natuurlijke finish. Dit product  heeft ook een SPF 15 erin zitten dat is voor mij ook zeker een groot voordeel. De Clinique even better foundation vind ik comfortabel voelen aan mijn huid en geeft precies de dekking die ik prettig vind.
  4. Van deze douchegel, de NIVEA Love Sunshine, heb ik grote aantallen in de badkamerkast staan. Ik koop deze douchegel vaak in de aanbieding, gezien het wel een vrij prijzige douchegel is. Waarom ik dit een fijne douchegel vind? Deze douchegel heeft de geur van de Nivea zonnebrandcreme, voor mij eigenlijk de enige reden waarom ik deze zo fijn vind. De geur is heerlijk!
  5. De Embryolisse Lait-Crème Concentré gebruik ik al heel wat jaren inmiddels. Ook schreef ik al eens een review (al bijna 10 jaar geleden!) over deze fijne crème. Dus ben je benieuwd waarom ik dit een fijn product vind, lees dan vooral even mijn review.
  6. Droge lippen is iets wat ik al mijn hele leven ervaar en dit is best wel vervelend. Vooral nu het weer wat kouder wordt merk ik dat mijn lippen het weer wat zwaarder te verduren krijgen. Ik gebruik al heel wat jaren de Rosebud Salve en ik vind dit een hele fijne lippenbalsem. Het voedt ontzettend goed mijn lippen zonder een enorm plakkerig laagje achter te laten. De blikjes zijn niet heel goedkoop maar wel mega zuinig in gebruik dus je kunt er een hele lange tijd mee doen.
  7. De oogschaduw van MAC in de kleur ‘Espresso’ gebruik ik ook al een hele tijd. Overigens niet voor op mijn oogleden, maar als wenkbrauwpoeder. De kleur is voor mij heel erg goed, gezien het goed kleurt bij mijn haar en huid. Het is een fijne poeder om mee te werken en blijft de hele dag op z’n plek. Ook een regenbui is geen probleem.