Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #3

Een maandelijks terugkerend item, ‘Mijn 5 favoriete dingen van dit moment’. Welke producten, kleding of misschien wel etenswaar heb ik de afgelopen maand veel gebruikt, gedragen of gegeten? In dit artikel zien jullie dus mijn favoriete dingen en zo krijg je meteen een kijkje in mijn leven en wie weet heb je er ook nog wat aan. Benieuwd naar mijn favo’s van de afgelopen tijd, lees dan snel verder…

De Nederlandse Vogue is al heel wat keren verschenen alleen ik had de Vogue nog nooit gelezen (schandalig!). Mijn zus deed de bovenstaande Vogue cadeau aan mij voor mijn 27e verjaardag. Een super leuk blad waar je een hoop inspiratie door krijgt, vooral een aanrader voor de echte fashionista!

Deze trui zagen jullie al in mijn ‘Forever 21′ shoplog voorbij komen. Dit is echt een heerlijke trui om drie redenen, ten eerste is die natuurlijk hartstikke leuk, ten tweede is die super comfy en ook niet onbelangrijk, de trui is lekker warm. Een super goede aankoop…

Het lakje hierboven is van ‘Sally Hansen’ in de kleur ‘Shrimply Divine’. Deze droeg ik de afgelopen weken meerdere malen op mijn nagels. Het is een lekker zomers kleurtje en maakt elke outfit een stukje vrolijker. Naast dat de kleur top is, lakt het lakje super fijn en blijft ook nog eens redelijk lang chipvrij op de nagels.

Ik ben echt gek op de Bourjois ‘Rouge Edition’ lipsticks en de kleur hierboven is ‘Fuchsia Graffiti’, een pittig kleurtje die mijn lippen flink laten knallen. De kleur vind ik echt super en door de blauwe ondertoon lijken je tanden ook nog eens een stukje witter. Verder is de lipstick ook heel erg fijn omdat die prettig aanvoelt op mijn lippen en redelijk lang ‘houdt’…

Ten slotte nog een lipproduct, namelijk een lipgloss van Forever 21 in de kleur ‘Baby Pink’. Deze gloss zit nu standaard in mijn tas en gaat dus overal mee naar toe. Een gloss die een mooie glans geeft aan mijn lippen, lekker ruikt en ook nog eens prettig aanvoelt. Genoeg redenen dus om tot mijn favorieten te behoren!

Zoals je hebt kunnen zien hebben mijn favorieten (op eentje na) allemaal iets gemeen, namelijk de kleur ‘roze’. Tja, roze is nu eenmaal mijn lievelingskleur dus trekken producten in deze kleur nog sneller mijn aandacht. Wat vind jij van mijn favorieten en waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?

22 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #3

 1. Martina
  18 januari 2013 at 16:43 (8 jaar ago)

  Mij viel je roze thema ook al op ;) maar niks mis mee! :)

  Beantwoorden
 2. kimberly
  18 januari 2013 at 16:45 (8 jaar ago)

  Altijd leuk om te zien! Die trui is echt zó leuk!

  Beantwoorden
 3. Ingeborg
  18 januari 2013 at 17:09 (8 jaar ago)

  De NL Vogue is geweldig! Heb bijna alle exemplaren sinds hij uit is. Lees hem elke maand :)

  Beantwoorden
 4. Axelle
  18 januari 2013 at 17:58 (8 jaar ago)

  haha love pink ! & ohhh die trui is echt superleuk ! :) leuk artikel trouwens !

  Beantwoorden
 5. Ashleey
  18 januari 2013 at 18:42 (8 jaar ago)

  Allemaal roze wat leuk! Lekker bladeren en mooi nagellak echt zo positief dit soort artikeltjes <3

  Beantwoorden
 6. Axelle
  18 januari 2013 at 21:58 (8 jaar ago)

  aah die trui is echt super leuk !

  Beantwoorden
 7. Myrthe
  18 januari 2013 at 22:08 (8 jaar ago)

  Wat leuk om te zien! Ik vind je trui van Forever21 heel erg mooi :)

  Beantwoorden
 8. Vera
  18 januari 2013 at 23:43 (8 jaar ago)

  Mooie favorieten! idd veel roze haha ;)

  Beantwoorden
 9. Lies
  18 januari 2013 at 23:51 (8 jaar ago)

  De trui met het hartje vind ik echt zo leuk! Ook het kleurtje van de nagellak en lipstick zijn erg mooi.

  Beantwoorden
 10. Cynthiiaa
  19 januari 2013 at 01:09 (8 jaar ago)

  De lipstick is schitterend, wat een mooie felle kleur is dat! Haha, de trui lijkt mij ook echt goddelijk zitten! At the moment ben ik helemaal gek op de parfum van Lady Gaga, heerlijke geur!

  Beantwoorden
 11. Debbie
  19 januari 2013 at 23:21 (8 jaar ago)

  Oh die trui wil ik ook, hij is echt superleuk! En de nagellak van Sally Hansen ga ik binnenkort ook maar eens halen, helemaal mijn kleur :)

  Beantwoorden
 12. Beautydagboek
  20 januari 2013 at 09:19 (8 jaar ago)

  Die lipstick lijkt wel een beetje op Hot Magenta van Mememe! De lipgloss vind ik ook erg mooi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *