KOH ‘Show it!’ collectie

KOH ‘Show it!’ collectie

Elke twee maanden komt KOH met een nieuwe limited edition en sinds november ligt de ‘KOH SHOW IT!’ in de winkels. De kleuren zijn stuk voor stuk opvallend en uitdagend, dus ‘show your nails!’. Naast dat de kleuren opvallend en uitdagend zijn, zijn de kleuren ook heel geschikt voor komende feestdagen en daar is ook vast en zeker over nagedacht. Niet alle zes de kleuren vind ik even mooi, is ook een kwestie van smaak, maar er zitten echt prachtige kleuren bij die mijn hart wel wat sneller laten kloppen…

Hieronder alle zes de kleuren op een rij, van links naar rechts: Cover Girl!, Groovy Dancer!, Shopping Queen!, Movie Star!, Super Model en It Girl!

Ik heb al behoorlijk wat KOH lakjes in mijn stash en dat is niet voor niets. De lakjes zijn namelijk kwalitatief erg goed en de kleuren en namen zijn ook erg origineel. Wanneer ik een KOH lakje op mijn nagels heb, heb ik hier toch wel drie volle dagen plezier van. Ook de flesjes vind ik er erg leuk uitzien en zijn wel opvallend door de lange dop wat ook nog eens heel fijn lakt! Kortom; de lakjes van KOH behoren zeker tot mijn favorieten…

Hieronder zie je de swatches van de kleuren en bij sommige lakjes had ik toch moeite om ze netjes aan te brengen. Dus niet elke foto is even mooi, mijn excuses!

Dit is de kleur ‘Movie Star!’ en behoort tot mijn favorieten van deze collectie. Het lakje lakte fijn en na twee dunne laagjes krijg je een mooi effect. Wel moet je een klein beetje uitkijken dat het lakje niet te streperig wordt want dit ziet er niet zo mooi uit.

Dit is de kleur ‘It Girl!’ en vind ik de minst mooie kleur uit de ‘SHOW IT!’. Het lakje dekt erg slecht en hoe voorzichtig je ook lakt, strepen krijg je gegarandeerd. Nee, dit lakje blijft waarschijnlijk ongebruikt in mijn stash…

Deze kleur vind ik meteen wat mooier, dit is de kleur ‘Super Model!’. Een donkergrijze kleur die een beetje neigt naar donkerblauw. Deze nagellak lakte erg fijn en na twee dunne laagjes heb je het bovenstaande resultaat, mooi!

Dan nog een lakje die ik heel leuk vind, namelijk de kleur ‘Shopping Queen!’. Een transparante lak met gouden glitters, prachtig voor de feestdagen. Op de foto draag ik het lakje zonder basis maar ik denk dat die met basis nog net wat mooier is. Hier draag ik drie laagjes en dat is eigenlijk iets te veel, kijk maar naar mijn pink nagel. Dit lakje staat vast heel mooi in combinatie met een donkere basiskleur.

Dan de kleur ‘Cover Girl’, wauw wat een prachtig lakje! De basis is felrood en er zitten miljoenen fijne gouden glitters doorheen die een prachtig effect geven. Dit vind ik echt een hele geschikte kleur voor het kerstdiner, mijn absolute favoriet! Hier draag ik twee dunne laagjes en dat geeft een prachtig effect.

Ten slotte nog de kleur ‘Groovy Dancer!’ een mooie donkerrode kleur die ik niet heel origineel vind maar die wel gewoon heel ‘classy’ is. Rood op de nagels doet het eigenlijk altijd goed dus dit lakje is zeker leuk om te hebben als je nog niet zoveel rood in je stash hebt. Hier draag ik slechts een laagje dus deze nagellak dekt erg goed.

De ‘KOH SHOW IT!’ collectie is te koop bij luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en online, de lakjes kosten €14,95 per stuk.