Mijn everyday bakje!

Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik voor het laatst mijn ‘everyday’ bakje aan jullie liet zien. Afgelopen week kreeg ik een perspakket van een PR bureau en daar zat wel een heel leuk bakje in, ik zag meteen dat deze ideaal is voor mijn alledaagse make-up. Dus benieuwd naar mijn dagelijkse make-up producten van dit moment, scroll dan snel naar beneden…

Dit is het bakje, ik zag trouwens op de site van VeraCamilla.nl dat deze bakjes ook verkrijgbaar zijn bij Action, even een tip tussendoor. Het is een super handig bakje, ik kan namelijk al mijn dagelijkse make-upjes erin kwijt en toch blijft het geheel overzichtelijk. Valt het jullie trouwens op dat er geen oogschaduw in zit? Wanneer ik mijn make-up doe pak ik vaak oogschaduw erbij waar ik op dat moment zin in heb, dat kan zijn een palette van Too Faced of oogschaduw mono’s van Catrice. Hieronder wat close-ups van de producten…

Dit zijn op dit moment echt mijn favorieten make-up producten. Over de meeste van deze heb ik ook al een review geschreven en hieronder even een lijstje met alle namen van de producten + evt. reviews:

 1.  Bourjois Colour Boost in de kleur ’03 Orange Punch’
 2. Rimmel Stay Glossy 3D
 3. Maybelline Dream Lumitouch Highlighting Concealer
 4. Teeez lipgloss in de kleur ‘Coral Shine’
 5. Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
 6. Embryolisse Lait-Crème Concentré
 7. Benefit They’re Real Mascara
 8. H&M EyeLiner Pen
 9. Pupa Vamp Mascara (komt binnenkort een review over online)
 10. Miss Sporty Perfect Colour Lipstick in de kleur ’039 Sweet Berry’
 11. Bourjois Healthy Balance Poudre
 12. Lush Bubblegum Lipscrub
 13. Vaseline Pink Bubbly Lip Therapy
 14. MAC Prep + Prime
 15. Etos High Lighting Illuminizer 
 16. Too Faced Full Bloom Ultra Powder Blush in de kleur ‘Who’s your poppy?
 17. Bourjois Cream Blush in de kleur ‘Rose Tender’
 18. MAC oogschaduw in de kleur: (helaas weet ik de kleur niet, de oogschaduw gebruik ik als wenkbrauwpoeder).

Dit zijn de make-up producten die ik dus op dit moment bijna elke dag gebruik. Heb jij ook een everyday bakje?

 

Dit vind je vast ook leuk...

26 Comments on Mijn everyday bakje!

 1. Nikki
  27 augustus 2013 at 05:02 (6 jaar ago)

  Ik ga die bakjes ook even halen deze week. Zo handig!

  Beantwoorden
  • Sarah
   31 augustus 2013 at 13:06 (6 jaar ago)

   Waar kun je zo’n bakjes halen? :-D

   Beantwoorden
   • iris
    21 oktober 2013 at 22:10 (6 jaar ago)

    Bij de action

    Beantwoorden
 2. Marloes
  27 augustus 2013 at 07:16 (6 jaar ago)

  Ik heb de bakjes ook! Superfijn zijn ze. En fijne everyday producten gebruik je!

  Beantwoorden
 3. Caro
  27 augustus 2013 at 08:32 (6 jaar ago)

  Super leuk om te zien! Mijn everydaybakje loopt echt over altijd hihi! :-)

  Beantwoorden
 4. Kimberly
  27 augustus 2013 at 08:44 (6 jaar ago)

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Er zitten hele fijne producten in zie ik! :)

  Beantwoorden
 5. Mieke
  27 augustus 2013 at 10:01 (6 jaar ago)

  Lijkt me een ideaal bakje, er past ook best veel in zo te zien! :)

  Beantwoorden
 6. Kirsten
  27 augustus 2013 at 10:05 (6 jaar ago)

  Super leuk om te zien :D handig bakje!

  Beantwoorden
 7. martina
  27 augustus 2013 at 11:24 (6 jaar ago)

  dit bakje heb ik zelf ook, niet alles past erin, maar het meeste wel! Ik heb er vorige week foto’s van gemaakt voor een post op mijn blog! Ik gebruik alleen nog een aparte blond- beker voor mijn bb cream en concealers.

  Beantwoorden
 8. Miranda
  27 augustus 2013 at 13:34 (6 jaar ago)

  Ik had eerst zelf ook zo’n bakje, maar ik had er geen plek meer voor. Dus heb ik later alles gewoon in een lade gelegd. Toch vind ik het er wel heel leuk uitzien en het is ook erg makkelijk. Je hebt er mooie producten inzitten.

  Beantwoorden
 9. Lys
  27 augustus 2013 at 15:59 (6 jaar ago)

  Zitten mooie producten bij!

  Beantwoorden
 10. Isabel
  27 augustus 2013 at 17:04 (6 jaar ago)

  Leuk om te zien! Fijne producten.

  Beantwoorden
 11. Lies
  28 augustus 2013 at 14:54 (6 jaar ago)

  Heel erg leuk om te zien wat er in jouw everyday bakje zit! Ik heb zelf al mijn everyday producten in een toilettasje zitten, maar in een bakje lijkt mij eigenlijk nog wel wat fijner.

  Beantwoorden
 12. Mariska
  30 augustus 2013 at 10:58 (6 jaar ago)

  De Lush Bubblegum lipscrub heb ik ook, die is zo lekker!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *