Zeg vaarwel tegen foundation problemen

Zeg vaarwel tegen foundation problemen

Alle make-up dragende vrouwen kennen het probleem, de verkeerde kleur foundation. Vroeger was het hip om met een oranje kleur over straat te gaan, maar gelukkig hebben we daar al lang geleden afscheid van genomen. Toch is nog steeds voor veel vrouwen een lastige taak om de juiste kleur foundation te vinden. Als een merk een groter assortiment heeft, hebben ze net die ene kleur niet en 2 kleuren mixen is het ook net niet.

Maar dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig komen er steeds meer verschillende huidskleuren foundations op de markt waardoor iedereen de juiste kleur foundation kan kopen. Van de witste tot de donkerste kunnen gemakkelijk de juiste kleur kopen. En niet alleen dames, want de mannen tellen ook mee!

Maar welke foundation is geschikt voor alle huidskleuren en hoe werkt deze foundation precies? Werkt het wel en is het wel geschikt voor alle huidtypes? Dat en veel meer lees je in dit artikel! Ga vanaf nu alleen met volle zelfvertrouwen de straat op!

All colour foundation

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, of stond je zelfs al bijna op het punt om te kopen. De all colour foundation van Meroda Cosmetics. Het ziet er misschien raar en ongeloofwaardig uit, dat witte potje, maar dat is het niet. De all colour foundation is een witte foundation in een luxe verpakking die zich aanpast aan je huidskleur. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe wit of getint je bent, de foundation past zich vanzelf aan.

Hoe dit werkt? De foundation is een witte substantie zodra het uit het pompje komt. Zodra je deze witte crème op je huid smeert, wordt de crème transparant en past het zich aan, aan je huidskleur.  Super handig, en je bent verzekerd van een natuurlijke huidskleur.

Doordat de foundation zich aanpast aan je huidtint hoef je je hals niet per se mee te nemen, wat je bij andere foundations wel moet doen. Hierdoor wordt je kleding minder snel vies en kan je met een nog comfortabeler gevoel de dag doorbrengen!

Specificaties

Zeker voor brildragers is dit een fijne foundation, omdat de foundation 16 uur lang blijft zitten zonder af te geven. Daarnaast is het voor mensen met een hele donkere huid ook erg lastig om de juiste tint te vinden. Er zijn wel donkere foundations, maar die zijn alsnog te licht. En het mixen met een hele donkere kleur kan niet, dan kom je al snel uit op een verkeerde kleur.  

Maar mensen die een bril dragen, een donker getinte huid of hele lichte huid hebben, moeten goed voor hun huid zorgen. Deze huidskleuren en brildragers staan bekend om de irritaties die hun huid snel krijgt en een foundation is, zoals men zegt, niet goed voor de huid. Met deze all colour foundation hoef je je daar niet druk om te maken. De all colour foundation is namelijk geschikt voor de gevoelige huid en hypoallergeen. Hierdoor krijg je geen irritaties. Sterker nog, de foundation bedekt roodheid en onzuiverheden met gemak. Je gaat dus echt op en top naar buiten en je hoeft je geen zorgen te maken over bultjes of rode plekjes die nog zichtbaar zijn!

Voor onze dierenliefhebbers, wees gerust. De foundation is 100% dierproefvrij. Dierproeven kunnen echt niet meer en deze foundation zet al een stap in de richting naar een dierproefvrije industrie! Maar dit hoeft niet ten koste te gaan van kwaliteit. Want ook deze foundation is waterproof en ultra HD. Dat zorgt er voor dat je een natuurlijke uitstraling en 3D gezicht krijgt. Je hoeft dus ook niet bang te zijn voor een vlakke uitdrukking.

En hard schrobben is ook niet nodig! De foundation is ademend en kan met de juiste make-up cleaner gemakkelijk verwijdert worden zonder schade aan de huid toe te brengen. Na gebruik hoef je dus ook niet bang te zijn voor een uitbraak of rode plekjes. Win-win!

Conclusie

Als je altijd al moeite hebt gehad met het zoeken van de juiste kleur foundation is een all colour foundation zeker aan te raden. Maak je geen zorgen meer over je huid en rode plekjes die misschien wel zichtbaar zijn. En ga nooit meer over straat met de verkeerde kleur foundation. Die trend hebben we gehad en wil niemand terug zien! De all colour foundation past zich gemakkelijk aan, aan je huid en geeft je een natuurlijk uitstraling zodat je echt kan stralen zoals je echt bent!