Mijn favoriete online kleding shops voor kids

Mijn favoriete online kleding shops voor kids

Regelmatig koop ik nieuwe kleding voor mijn twee zoontjes. Dit vind ik niet alleen heel leuk om te doen, het is natuurlijk ook nodig gezien ze beide als kool groeien. Ik bewaar ook wel wat kleding van Emre voor Milas, alleen komt het qua maten soms niet helemaal uit gezien ze beide in een heel ander seizoen zijn geboren. Daarnaast vind ik het ook leuk om voor Milas gewoon nieuwe kleertjes te shoppen. Kleding kopen voor de kids doe ik dus graag en best vaak. Twee jaar geleden schreef ik ook al een artikel over waar ik graag shop maar vandaag heb ik voor jullie een update. Want wat zijn nu mijn favoriete online kleding shops voor de kids?

Zara

Bij Zara shop ik nog steeds heel graag, vooral voor Milas hebben ze hier hele leuke kleding. Ze hebben nu ook een maat toegevoegd aan de babycollectie en de maten gaan nu tot 5-6 jaar en Milas kan nog wel een tijdje deze maat aan, gezien de kleding ook aardig groot valt en hij vrij klein is. Dat ze een maat toegevoegd hebben vind ik ook erg fijn, de jongenscollectie vind ik een stuk minder leuk. Vooral van de skinny jeans en korte broekjes ben ik fan! Wat mij wel opvalt is dat ze qua meisjeskleding wel wat meer en gevarieerde collecties verkopen, maar dat is bij heel veel winkels zo en dat is denk ik iets waar ik mij als jongens mama bij neer moet leggen.

Next

Velen van jullie kennen ongetwijfeld Next, dit is een shop gevestigd in de UK en ze verkopen erg veel leuke baby en kinderkleertjes. De pasvorm vind ik niet altijd even fijn van de kleding, ik vind de truitjes en rompertjes vaak wat breed en kort vallen en dit is niet zo geschikt voor mijn lange slanke kindjes. Waar ik wel een enorme fan van ben zijn de pyjama’s. Ze verkopen hele leuke pyjama’s waarvan ik de kwaliteit heel erg goed vind. Nog een klein tipje, ik koop hier ook altijd kinderschoentjes van Adidas, Converse en VANS omdat dit bij Next aanzienlijk goedkoper is dan bij Nederlandse online shops.

hmkleding1

H&M

Misschien een heel voor de hand liggende winkel, maar ook bij H&M koop ik regelmatig kleding voor beide kids. Ik vind vooral de ondergoed en pyjama’s van de H&M fijn. De kwaliteit is goed en vaak hebben ze ook erg leuke printjes voor een betaalbare prijs. Ik koop niet heel vaak kleding bij de H&M, daar ben ik namelijk niet altijd heel erg fan van en ik vind het ook wel leuk als beide kids niet heel standaard erbij lopen.

TAO

Een paar jaar geleden ontdekte ik ‘TAO‘ en dit is een super leuke Franse online shop waar je terecht kunt voor baby en kinderkleding. De prijzen kun je vergelijken met H&M maar ik vind de kleding een stuk unieker. Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst. De levertijd is vrij lang maar ik vind dit persoonlijk niet zo’n probleem. De kleding is van een goede kwaliteit en blijft ook mooi na het dragen en wassen. Ik ben vooral heel erg fan van de t-shirts en sweaters!

lindexkleding1

Lindex

Ik sluit dit artikel met een favoriet, namelijk Lindex. Lindex is een Zweedse modeketen en ze verkopen erg leuke kinderkleding. Vooral de leggings vind ik helemaal te gek en vaak verkopen ze ook hele leuke jassen met leuke dierenprints. Ook over de kwaliteit ben ik erg te spreken en regelmatig plaats ik hier een bestelling.

Ik ben heel benieuwd waar jij shopt voor je kind(jes). En of je nog leuke vergelijkbare tips voor mij hebt. Ik ben namelijk altijd op zoek naar leuke webshops waar je terecht kunt voor betaalbare kinderkleding.