2 x leuke poster voor in de kinderkamer #2

2 x leuke poster voor in de kinderkamer #2

Alweer een tijdje terug maakte ik voor mijn twee lieve nichtjes een poster, eentje met een krokodil en eentje met een giraf erop. Ik geloof dat de posters in de smaak vielen en het leek mij daarom wel leuk om ze op mijn blog te zetten zodat jullie ze ook evt. kunnen downloaden en uit kunnen printen voor bijvoorbeeld een baby/kinderkamer. Klik op de linkjes onder de afbeelding om de posters te downloaden…

posters2

Poster Giraf | Poster Krokodil

Ik maak regelmatig posters met behulp van Illustrator, mochten jullie het leuk vinden om vaker dit soort artikelen te zien laat dit mij vooral eventjes weten! En mocht je nog een leuk idee hebben voor een poster of een verzoekje, laat ook dit vooral even weten! Mocht je de poster(s) gaan gebruiken, ik zou het super leuk vinden om een foto hiervan te zien. Je kunt mij altijd taggen via Instagram en mijn gebruikersnaam is: Psdoorsanne_nl.