Foreo UFO™ Call It a Night hydraterend masker

Foreo UFO™ Call It a Night hydraterend masker

In januari vierde ik alweer mijn 37e verjaardag, ik ben dus weer een jaartje ouder geworden. Inmiddels ga ik ook aan mijn huid zien dat ik ouder word, ik zie wat meer lijntjes en wat diepere rimpels ontstaan. Zelf vind ik dit niet heel vervelend, het hoort nu eenmaal bij het ouder worden. Ik ben iemand die niet heel veel aan huidverzorging doe. Dit houdt niet in dat ik er niks aan doe maar ik gebruik niet veel producten, ik hou graag van simpel en ik vind het fijn als het niet veel tijd kost. Qua huidverzorging gebruik ik al heel wat jaren een aantal vaste producten die mij goed bevallen, maar met het ouder worden werd het ook wel eens tijd om eens op zoek te gaan naar huidverzorgingsproducten voor de wat rijpere huid. Omdat ik dus van gemakkelijk hou, sprak mij de Foreo UFO™ Call It a Night hydraterend masker heel erg aan.

Wat is het voor een masker

De Foreo UFO™ Call It a Night hydraterend masker is een verzorgingsproduct dat je aanbrengt, op een schone huid, voor het slapen gaan. Dit masker doet dus ’s nachts het werk en het is een kwestie van aanbrengen en gaan slapen. Het masker revitaliseert de huid meteen en zorgt voor een stralende huid. Dit masker is geschikt voor verschillende huidtypes en het zorgt ervoor dat een vermoeide huid er weer soepel en glanzend uit gaat zien. Het masker wordt snel opgenomen, ideaal dus voor het slapen gaan.

Welke ingrediënten vind je in het masker

In het Foreo UFO™ Call It a Night hydraterend masker vind je fijne ingrediënten zoals voedende olijfolie, ginseng en verschillende essentiële vetzuren. Al deze ingrediënten hebben de eigenschap een droge huid te voeden en het zorgt voor een zichtbaar verjongend effect. De revitaliserende eigenschappen van o.a. de ginseng zorgt dat lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Dit masker van Foreo bevat geen parabenen, fenoxyethanol, alcoholen of dinatreum.

Mijn persoonlijke ervaring

In het doosje vind je zeven zakjes met daarin een een klein doekje waardoor het aanbrengen van het masker erg gemakkelijk wordt. Mijn ervaring is dat je met de inhoud van een zakje, twee keer je huid kan behandelen. Ik gebruik het masker twee keer in de week en voor mijn huid is dat voldoende. Het masker vind ik heel fijn in gebruik, het voelt ontzettend lekker aan en ik merk direct dat mijn huid er zacht van wordt. Dit masker is in de zomer vast ook heel lekker om te gebruiken, gezien het heerlijk verkoelend voelt. Het product heeft wel een geur die redelijk aanwezig is, gelukkig vind ik de geur prettig maar het is goed om dit te weten. Na het aanbrengen masseer ik het masker in mijn huid en na één minuut voelt mijn huid heel gevoed en zacht aan, heerlijk! Ook de volgende ochtend zie ik een mooie gezonde gloed en na het gebruik van dit masker merk ik ook altijd dat mijn make-up net iets mooier zit.

Voor 7 stuks Foreo UFO™ Call It a Night hydraterend masker betaal je bij Douglas 10,99 Euro.