Rimmel Colour Rush Lip Balm

Sinds februari ligt de ‘Rimmel Colour Rush Lip Balm’ in de winkel. Dit is een handige lip balm in potloodvorm die veel kleur afgeeft en ook nog eens zorgt voor de nodige hydratatie. Je begrijpt, ik werd nieuwsgierig! Een tijdje geleden ontving ik twee verschillende kleuren Colour Rush Lip Balm, namelijk: ’710 Drive Me Nude & 220 Rumour Has It’. Na een tijdje testen heb ik vandaag voor jullie de review…

Bereid je voor op ongekend opvallende lippen. Met Lasting Finish Colour Rush creëer je een nieuw make-up effect dat een echte trendsetter gaat worden: levendig gekleurde lippen met een hydraterende finish. Je lippen spatten van je gezicht!

De Colour Rush collectie bestaat uit zes verschillende kleuren, van nude tot aan prachtige roodtinten. De balm is in groot potloodformaat en dit werkt erg prettig en zorgt voor een maximaal gebruiksgemak. Onder de dop zit een afgeronde punt waarmee je secuur kunt werken en een slijper heb je niet nodig want aan de achterkant kun je heel handig de stick omhoog draaien.

r1

De verpakking van de balm vind ik mooi, past ook goed bij Rimmel en is door het kroontje erg herkenbaar. De hulzen zijn in de kleur van het lipproduct en dit komt erg goed overeen. Een lip balm bevat 2,4 gram, daar kun je wel een tijdje mee vooruit.

r3

Het product heet misschien ‘Lip Balm’ maar is zeker niet te vergelijken met bijvoorbeeld een Labello stick. De Colour Rush lip balm is namelijk super goed gepigmenteerd en doet mij meer denken aan een hele romige lipstick. Ondanks dat de balm romig is blijft het product intens van kleur en is ook goed in laagjes op te bouwen voor nog meer kleurintensiteit.

r2

Dit nieuwe product van Rimmel vind ik erg prettig werken. De stick is redelijk puntig en zo kun je mooie strakke lijnen zetten. De balm is erg romig, ruikt lekker naar vanille en hoe warmer het product wordt hoe meer vloeibaar die wordt. De balm geeft een mooie kleur en glans aan mijn lippen. Nog een groot pluspunt, het product voelt zeer prettig aan op mijn lippen.

r7

Hierboven zie je de swatches en van links naar rechts: ’710 Drive Me Nude & 220 Rumour Has It’. Heel eerlijk, bij het zien van de nude kleur had ik zo mijn twijfels. De kleur vond ik namelijk erg bruin en ik was bang dat deze kleur erg fout zou uitpakken, inmiddels weet ik beter want de kleur is echt prachtig. Drive Me Nude is een perfecte nude kleur en ik vermoed dat veel meiden deze kleur kunnen hebben. Over de kleur ‘Rumour Has It’ was ik meteen enthousiast, een prachtige rood/roze kleur die perfect past bij de zomer!

r5710 Drive Me Nude

r6220 Rumour Has It

Jep, ik ben heel enthousiast over dit lipproduct. De kleuren zijn mooi, de balm voelt prettig aan, de huls is erg handig in gebruik en daarnaast blijft het lipproduct een behoorlijk tijdje zitten. De kleur ‘Rumour Has it’ stained behoorlijk en ik kreeg de kleur maar slecht van mijn lippen af, iets om eventjes rekening mee te houden. Ik heb twee nieuwe favoriete make-up producten!

Rimmel Colour Rush Lip Balm is nu verkrijgbaar en kost €9,99

17 Comments on Rimmel Colour Rush Lip Balm

  • Sanne van Huis
   2 april 2014 at 21:11 (6 jaar ago)

   Dank je wel, ik had extra mijn best gedaan :) Ik vind dit namelijk altijd zulke niet charmante foto’s, haha :D

   Beantwoorden
 1. Michelle
  2 april 2014 at 15:23 (6 jaar ago)

  Wauw wat mooi! Echt dekkend en mooie kleuren. Vooral de rode.
  XX Michelle

  Beantwoorden
 2. Beautyjuf
  2 april 2014 at 16:12 (6 jaar ago)

  Drive Me Nude vind ik een prachtige natuurlijke kleur! De pigmentatie ziet er ook goed uit :-)

  Beantwoorden
 3. Manon
  2 april 2014 at 16:21 (6 jaar ago)

  mooie kleuren, zien er goed uit!

  Beantwoorden
 4. Marlies
  2 april 2014 at 17:15 (6 jaar ago)

  Ik ben meer van de budget haha, heb de Chunky Lips van W7 (nu 3,99 met kortingscode bij http://www.makeupmusthaves.nl).. geven ook ongelofelijk veel pigmentatie af! Maar deze misschien ook een proberen, ziet er super uit en vind chubby sticks het fijnst om te dragen:)

  Beantwoorden
 5. Laura
  2 april 2014 at 17:23 (6 jaar ago)

  Wauw, ze zijn echt prach-tig! Vooral de nudekleur zal mij mooi staan. ;)

  Beantwoorden
 6. Natasja
  2 april 2014 at 17:26 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren, en wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 april 2014 at 21:11 (6 jaar ago)

   Dank je wel, ik had extra mijn best gedaan op de lipswatch foto’s :)

   Beantwoorden
 7. Melike
  2 april 2014 at 20:55 (6 jaar ago)

  Ik vind de bruine het mooiste, echt een leuke kleur!

  Beantwoorden
 8. Lys
  2 april 2014 at 21:00 (6 jaar ago)

  Deze kleuren staan je supermooi! Ik had verwacht dat ik de bruine kleur niet zo mooi zou vinden, maar het ziet er juist leuk uit!

  PS. Omdat mijn blog 1 jaar oud geworden is, doe ik een giveaway! Kom gerust een kijkje nemen :)

  Beantwoorden
 9. Kayleigh
  2 april 2014 at 23:12 (6 jaar ago)

  Het pigment is erg goed joh! Ik vind vooral de rode erg mooi.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *