Victoria’s Secret make-up look geïnspireerd door Pixiwoo!

Victoria’s Secret make-up look geïnspireerd door Pixiwoo!

Als grote Pixiwoo fan word ik regelmatig geïnspireerd door de dames en ik vind het soms ook leuk om een look na te maken. Een van hun nieuwste video is een ‘Victoria’s Secret’ look en deze vond ik zo mooi, die moest ik gewoon namaken. Leuk is ook dat ze voor deze look producten heeft gebruikt die ik ook in mijn stash heb zitten, bijvoorbeeld de Naked Palette van Urban Decay en MAC ‘Bare Study’. Eergisteren ging ik aan de slag en hieronder kun je het resultaat zien…


De look close-up. Ik vind het een hele geslaagde look vooral omdat die vrij natuurlijk is en ook super simpel te maken is.

Uiteraard is een Victoria’s Secret look niet compleet met mooie grove krullen, dus pakte ik ook nog even mijn krultang erbij 😉

Ook nog even een kusje, helemaal Victoria’s Secret stijl…

Hierboven zie je de video en kun je meteen zien hoe je deze look kunt maken, good luck! Oh en vertel ook even wat je van mijn make-up look vindt?