Glossybox voor de maand november

Ongetwijfeld kennen jullie Glossybox en ik ontving deze box voor de maand november. Voor diegene die het nog niet kennen, Glossybox is een abonnement op een doos gevuld met cosmeticaproducten die je maandelijks ontvangt. De inhoud van deze box is iedere maand een verrassing maar wordt wel afgestemd op je profiel. Elke maand wordt je dus verrast met fijne beautyproducten en krijg je de kans om veel verschillende merken uit te proberen…

Elke maand heeft Glossybox een thema, met dit keer “Sweet November”. Glossybox bevat dit keer producten waarmee je een romantische en zwoele look kunt creëren wat perfect past bij de komende feestdagen. Ook bevat de box producten voor wat extra hydratatie want met de lagere temperaturen kan je huid wel iets extra’s gebruiken. Deze Glossybox voor de maand november is nog te bestellen tot 30 november 2013 op http://www.glossybox.nl.

Hieronder zie je de producten uit mijn box en dit kan trouwens per doos verschillen. Heb je zelf een abonnement en wil je dat de inhoud nog even een verrassing blijft, scroll dan zeker niet verder…

AHAVA My Gift Essential Day Moisturizer & Hydration Cream Mask De intensieve en vochtregulerende dagcrème stimuleert het natuurlijke vocht in de huid voor langdurig comfort. Deze crème wordt snel opgenomen en maakt de huid fris, soepel en zacht. Het Hydration Cream Mask zorgt met zijn rijke crème formule voor een diepe vochtinjectie van de huid, waardoor deze stralend, zacht en soepel wordt. De Sheaboter en het aloë vera extract geven dat zachte gevoel waar elke huid naar verlangt.

Mijn huid is op dit moment behoorlijk droog en kan dus zeker wat extra hydratatie gebruiken, deze huidverzorgingsproducten komen als geroepen. Beide producten ga ik flink testen en ik ben heel benieuwd of mijn huid ervan opknapt. De producten voelen en ruiken in ieder geval prettig, dat is al een goed begin.

Toni & Guy Glamour Hair Spray Een sterk fixerende spray die dag en nacht stevigheid en controle garandeert. De Hair Spray is antistatisch en beschermt je haar tegen het vocht van buitenaf. Perfect voor up-do’s die stevig moeten zijn maar toch een losse uitstraling hebben. Spray gelijkmatig over droog, gestyled haar en voel je glamorous! 

Een haarlak komt eigenlijk ook altijd wel van pas en ik hoor veel positieve berichten over het merk Toni & Guy. Ik gebruik zelf niet heel vaak haarlak maar dit kleine busje is wel ideaal om mee te nemen in je tas. De haarlak heb ik even uitgeprobeerd en ruikt lekker, plakt niet heel erg en geeft een luchtig effect.

Benefit They’re Real Mascara Een mascara voor wimpers waar je alleen maar van kunt dromen. De nieuwe formule verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie krul en zorgt voor volume, zonder dat de wimperhaartjes aan elkaar plakken. De zwarte kleur blijft perfect behouden en de mascara droogt niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje garandeert dat de mascara gemakkelijk, maar toch heel zorgvuldig aangebracht kan worden. 

Ik ben gek op de ‘Benefit They’re Real Mascara’ en ik schreef een tijd geleden over dit product een review. Deze mascara gebruik ik bijna dagelijks en ik ben er nog steeds heel tevreden over. Ontzettend leuk dat deze mascara in de box zit en deze mini versie is perfect voor in mijn tas!

Balance Me Shine On Tinted Lip Salve De tinted lip salve zit vol voedingsstoffen, anti-oxidanten, essentiële vetzuren en vitaminen. Balance Me heeft drie boters gebruikt om jouw lippen vol, zacht en gehydrateerd te houden, namelijk: cocobutter, Sheabutter en mango seedbutter. Een voortreffelijke mengsel van oliën die verzachten en voeden, waaronder virgin kokosolie, jojoba olie, rosehip olie, castor olie en sweet almond olie. Deze 100% puur natuurlijke oliën zorgen ervoor dat de tinted lip salve extra lang blijft zitten waarbij je lippen glanzen en de kleur behouden blijft.

Met dit koude weer kunnen mijn lippen wel wat extra verzorging gebruiken en deze ‘Tinted Lip Salve’ komt dus als geroepen! De kleur ziet er misschien een klein beetje “eng” uit maar eenmaal op de lippen geeft het een mooie tint die goed past bij het najaar. Ik heb dit lipproduct nog maar kort getest maar voelt in ieder geval fijn aan op mijn lippen en het heeft ook nog een lekkere geur.

Ook ontving ik een mooie neon roze nagelvijl met een kortingscode. Nagelvijlen komen altijd van pas dus dit vind ik een leuk extraatje!

Ten slotte had ik eigenlijk ook nog een eyeliner moeten ontvangen, namelijk: Be A Bombshell Cosmetics Eye Liner (ONYX) De best verkochte eyeliner van Be A Bombshell heeft een all-day formule wat ervoor zorgt dat die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat perfect blijft zitten! De punt is van vilt waardoor je een precieze dunne lijn kunt maken voor een casual look of juist een dikkere lijn kunt maken voor een dramatischere look. Door de korte droogtijd en de intense pigmentatie ben je no-time klaar voor de dag.

Helaas heb ik deze eyeliner niet ontvangen en kan ik deze dus niet testen, dat vind ik een best jammer want ik was hier behoorlijk nieuwsgierig naar. Ik heb deze box ontvangen ter review maar ik kan mij voorstellen wanneer je abonnee bent en er een product mist dat je daar best van kunt balen.

De “Sweet November” Glossybox vind ik verder goedgevuld met leuke en verassende producten. De meeste producten kende ik nog niet en ik ben erg benieuwd. Van sommige producten kunnen jullie nog een review op mijn site verwachten, so stay tuned!

Wil je meer info over Glossybox, bijvoorbeeld over de verschillende soorten abonnementen? Ga dan snel naar http://www.Glossybox.nl

 

Dit vind je vast ook leuk...

15 Comments on Glossybox voor de maand november

 1. martina
  22 november 2013 at 10:11 (7 jaar ago)

  leuk dat er een mini in zit van benefit !

  Beantwoorden
 2. Sofie
  22 november 2013 at 10:16 (7 jaar ago)

  Wel leuke producten, maar niet heel bijzonder dit keer vind ik :)

  Beantwoorden
 3. Miranda
  22 november 2013 at 10:55 (7 jaar ago)

  Leuke box. Vooral veel bruikbare producten. Jammer dat je de eyeliner mist.

  Beantwoorden
 4. beautybyts
  22 november 2013 at 11:25 (7 jaar ago)

  Leuk, ik hoop dat ik ook de benefit mascara in mijn box heb!

  Beantwoorden
 5. Daphne
  22 november 2013 at 11:31 (7 jaar ago)

  Wat een leuke producten ! Zat er ook al aan te denken om een box te bestellen maar nu weet ik het zeker ;) Bedankt voor je review!

  Beantwoorden
 6. Ashleey
  22 november 2013 at 11:51 (7 jaar ago)

  Wat jammer dat je de eyeliner niet hebt ontvangen, maar verder een leuke en goede doos :D

  Beantwoorden
 7. Lys
  22 november 2013 at 12:27 (7 jaar ago)

  Zien er goede producten uit!

  Beantwoorden
 8. Tess Evea
  22 november 2013 at 19:13 (7 jaar ago)

  Ik vind de inhoud erg goed. Wel vind ik het altijd een groot nadeel dat de Glossybox zo vaak uit mini’s bestaat!

  Beantwoorden
  • Kirsten
   24 november 2013 at 01:34 (7 jaar ago)

   Het is ook een box bedoeld voor miniaturen, en niet voor fullsize. Dit staat ook duidelijk aangegeven op de website van glossybox, naar mijn mening kan je dit niet als nadeel beschouwen en heb je juist een voordeel als er fullsize spullen in zit

   Beantwoorden
 9. Angelique
  22 november 2013 at 20:21 (7 jaar ago)

  Leuke glossybox dit keer, vooral de mascara van benefit :-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *