Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #13

Met zoveel favorieten was het keer op keer een lastige opgave om slechts vijf “dingen” uit te zoeken. Daarom heb ik besloten om niet één keer per maand een blogpost hieraan te besteden maar twee keer. Vandaag mijn favorieten van de afgelopen twee weken en dit keer zijn ze heel divers, namelijk van neusspray (ja echt) tot aan kaneelbroodjes…

Ik hou van mooie spulletjes, wie niet? En dat mooie spullen niet altijd duur hoeft te zijn dat bewijst dit tasje wel. Dit tasje kocht ik een tijdje geleden bij Forever 21 en vind ik echt een plaatje. Ik vind de zachtroze kleur super mooi en de gouden ketting is een leuk detail. Er past misschien niet heel veel in maar het is een perfecte tas voor bijvoorbeeld een avondje uit.

De afgelopen twee weken was ik weer volop onder de mensen en naast dat dit heel leuk is, heeft het ook een mindere kant. Zo was ik het afgelopen jaar nooit verkouden en nu loop ik behoorlijk te snotteren en als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel een verstopte neus, vooral als je moet slapen. Gelukkig heb je daar een hele simpele oplossing voor, namelijk neusspray. Daarom is neusspray een favoriet van mij op dit moment, naast zakdoekjes, paracetamol, keelsnoepjes en een fleece deken. (Gelukkig gaat het inmiddels alweer beter).

Wanneer ik een ooglook maak, een uitgebreide of simpele, doe ik dit bijna nooit zonder mijn H&M eyeliner pen te gebruiken, ik kan echt niet meer zonder. Deze eyeliner bevalt mij heel goed en laatst kocht ik dit make-up product voor de vijfde keer, tja dat zegt eigenlijk al genoeg. Deze eyeliner heeft een een mooie fijne punt waardoor ik super strakke lijntjes kan trekken. En nog een voordeel, de eyeliner pen is lekker budget.

Crea bea bezig zijn vind ik super leuk, al heb ik er de laatste paar maanden niet zo heel veel tijd meer voor. Afgelopen weekend nam ik weer een keertje een DIY video op. In dit filmpje liet ik zien hoe je van een simpel blikje op een makkelijke en goedkope manier een lantaarntje kan maken. Met een hamer en wat spijkers ging ik aan de slag en het resultaat was zelfs nog mooier dan ik had verwacht. Het blikje staat nu op mijn salontafel te pronken en in de avond is die nog mooier!

De laatste tijd vind ik het heerlijk om te bakken, alsof ik dan echt even kan ontspannen en mijn hoofd leeg kan maken. Echt heel goed voor de lijn is het niet maar het is wel elke keer smullen. Zo bakte ik de laatste tijd wolkencake, koekjes, vanille cake, poffert, cinnabon en dat laatste vond ik wel heel erg lekker. Deze broodjes (op de foto nog ongebakken) zijn zeker voor herhaling vatbaar, alleen al vanwege de lekkere geur die ze door het hele huis verspreiden…

Dit waren mijn favorieten van dit moment, wat waren die van jouw?

86 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #13

 1. Martina
  8 november 2013 at 11:17 (9 jaar ago)

  Ik vind die eyeliner ook superfijn!

 2. MySuperSweetLife
  8 november 2013 at 11:27 (9 jaar ago)

  Hele leuuke favorieten! Dat tasje is inderdaad heel erg mooi!
  Liefs

 3. Selena
  8 november 2013 at 11:28 (9 jaar ago)

  leuke favorieten heb je! En die cinnamon rolletjes ziet er lekker uit!!

 4. Marloes
  8 november 2013 at 11:36 (9 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar die eyeliner! Hoor er erg goeie verhalen over.

 5. Charile
  8 november 2013 at 11:54 (9 jaar ago)

  Leuk 😀

 6. Nikki
  8 november 2013 at 12:23 (9 jaar ago)

  Ik ga die DIY ook doen echt leuk!

 7. Vera
  8 november 2013 at 12:29 (9 jaar ago)

  Mooie favorieten! Mijn random favoriet is de milka & popcorn chocoladereep haha. Echt mijn nieuwe verslaving!

 8. Jessica
  8 november 2013 at 12:41 (9 jaar ago)

  Waar heb je het recept van de Cinnabon’s vandaan?

 9. Anita
  8 november 2013 at 15:54 (9 jaar ago)

  Die tas heb ik ook vaak willen bestellen maar nog steeds niet gedaan hihi!

 10. Robin
  8 november 2013 at 16:53 (9 jaar ago)

  Wat een leuk tasje en dat laatste ziet er yummie uit

 11. femketje
  8 november 2013 at 18:59 (9 jaar ago)

  cute tasje :3

 12. Axelle
  8 november 2013 at 19:19 (9 jaar ago)

  superleuke items! dat tasje is echt heel mooi! die eyelinerpen ga ik volgende keer bij h&m ook eens meenemen!

 13. Myrthe
  8 november 2013 at 21:19 (9 jaar ago)

  Superleuk! Die cinnabons zien er heerlijk uit!

 14. Elke
  8 november 2013 at 21:33 (9 jaar ago)

  Dat tasje is echt te cute!

 15. stacey
  8 november 2013 at 21:41 (9 jaar ago)

  wat een mooi tasje! ziet er heel duur uit, geweldig dat hij van Forever 21 komt 🙂

 16. Lindsay
  8 november 2013 at 21:55 (9 jaar ago)

  Ik wilde het tasje laatst bestellen en het was uitverkocht! Helaas ook geen F21 in mijn buurt 🙁

 17. Carien
  8 november 2013 at 22:35 (9 jaar ago)

  Dat tasje is mooi! Love it!

 18. Angelique
  8 november 2013 at 23:37 (9 jaar ago)

  oh goddelijke cinnamons, krijg er meteen trek in

 19. Olga
  10 november 2013 at 00:50 (9 jaar ago)

  Als ik verkouden ben kan ik ook niet zonder neusspray. Dan wandel ik rond op mijn werk met een tissuedoos onder mijn arm en neusspray in mijn zak. Mijn vriend kende het niet en de blik op zijn hoofd toen hij het voor het eerst probeerde zal ik nooit vergeten, hij schrok zich dood! Intens is het wel, maar je kunt tenminste lekker slapen. Fijn dat je weer aan de beterende hand bent!

 20. Esra
  10 november 2013 at 02:53 (9 jaar ago)

  Leuke favorieten!

 21. Caro
  10 november 2013 at 12:14 (9 jaar ago)

  Heb je al heel vaak over die eyeliner gehoord, wíl ‘m nu toch wel is proberen! 🙂

 22. Savannah
  11 november 2013 at 00:08 (9 jaar ago)

  Iets lekkers bakken vind ik ook super leuk om te doen, helaas komt er de laatste tijd weinig van door de drukke periode met school!