The Body Shop Colour Crush Lipsticks

tbslip1

Al een tijdje in het assortiment, ik heb het over ‘The Body Shop Colour Crush Lipsticks’. Deze sinds vorig jaar bestaande lipstick van The Body Shop is onderverdeelt in drie kleurgroepen, namelijk: Nude, Red & Pink en in totaal zijn er maar liefst 24 kleuren. Een poosje geleden alweer ontving ik twee stuks en ik besloot ze te testen en ik kan alvast verklappen dat ik aangenaam verrast ben…

De ‘Colour Crush’ kleuren laten je lippen er verleidelijk uitzien. De lipsticks zijn gemakkelijk aan te brengen en geven je lippen een levendige kleur. In de lipsticks zitten namelijk fijngemalen kleurpigmenten en deze zorgen voor een intensieve en krachtige kleur. Ook bevatten ze Community Fair Trade-maroela-olie uit Namibië en kersenpitolie waardoor je lippen optimaal verzorgd worden. Ook heel fijn, de lipsticks zijn zowel 100% diervriendelijk als 100% vegetarisch.

tbslip2 tbslip3

Ik ontving de kleuren ’140 Make My Heart Gleam’ (rood) en de kleur ’350 Golden Syrup’ (nude). De lipstick heeft een mooie verpakking die er strak uitziet en aan de kleur van de doppen kun je zien bij welke kleurgroep de lipsticks horen, handig!

tbslip4

In eerste instantie was ik een beetje bang dat de lipsticks een frosting finish zouden hebben omdat ik kleine glittertjes spotte. Gelukkig is dit niet echt het geval, de glittertjes zorgen alleen voor een subtiele glans. De Colour Crush lipsticks zijn prima gepigmenteerd, er komt behoorlijk wat kleur van af. De lipsticks zijn behoorlijk romig en daardoor dus heel makkelijk en prettig aan te brengen en dit zorgt ook voor een fijne draagcomfort. Je voelt de lipsticks nauwelijks op je lippen en ik vind het gevoel heel erg te vergelijken met een balsem. Doordat de lipsticks redelijk romig zijn is de houdbaarheid niet zo heel denderend maar zoals ik wel vaker heb geschreven, af en toe een lipstick bijwerken vind ik helemaal niet zo’n probleem.

tbslip5

Ik ben vooral heel erg fan van de kleur ’350 Golden Syrup’, een hele mooie subtiele nudekleur die eigenlijk altijd wel kan. Eén keer raden dus welke kleur er in mijn tas zit, juist! Ook de kleur ’140 Make My Heart Gleam’ vind ik mooi alleen net wat minder voor mijzelf. Oranje kleurige lipsticks zorgen er toch altijd voor dat mijn tanden wat geler lijken en dit vind ik persoonlijk niet zo mooi. Hieronder ook nog even de kleuren op mijn lippen…

lipstick2 lipstick1

Conclusie: Ik schreef het eigenlijk ook al in mijn intro, ik ben aangenaam verrast door deze prachtige lipsticks. Ze voelen prettig aan, hebben een prima pigmentatie en daarnaast zijn beide kleuren prachtig, al heb ik dus wel een voorkeur maar dat is uiteraard ook een kwestie van smaak. De Colour Crush Lipstick van The Body Shop kost €12,- en is online en in de winkel verkrijgbaar.

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on The Body Shop Colour Crush Lipsticks

 1. Anneloes
  29 augustus 2014 at 06:19 (5 jaar ago)

  De lipsticks zien er erg mooi uit! Al zijn het beide geen kleuren die ik vaak zou dragen, haha.

  Beantwoorden
 2. Manon
  29 augustus 2014 at 17:35 (5 jaar ago)

  Allebei hele mooie kleuren!

  Beantwoorden
 3. Tineke
  31 augustus 2014 at 08:02 (5 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren, vooral die tweede is erg leuk!
  Liefs

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *