Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #10

Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel met daarin mijn vijf favoriete dingen van dit moment. Dit kunnen allerlei dingen zijn, van eten tot aan kleding. In ieder geval items waar ik op dit moment gewoon heel erg van hou. Na niet al te lang nadenken over mijn favo’s van nu pakte ik mijn fotocamera erbij en maakte ik foto’s van vijf hele fijne dingen…

Kunnen jullie mijn shoplog van laatst nog herinneren? Hierin liet ik een neon knalroze vest van Bershka zien en vanaf het eerste moment dat ik het vest zag was ik helemaal verliefd! Niet alleen is de vest een echte leukerd (vind ik), ook is die super comfortabel wat natuurlijk ook erg fijn is. Dit vestje gaat dus ook zeker weten mee in mijn koffer richting Italië, ideaal om aan te trekken tijdens een niet zo’n zwoele zomeravond.

Ik schreef vorige week een review over de Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks en eigenlijk was ik alleen maar positief.  De kleuren die ik had ontvangen zijn allemaal erg mooi, toch vind ik vooral de kleur ‘Sweet Berry’ super mooi en deze mooie donkeroze/rode lippenstift heb ik al een aantal keren gedragen en is zeker favoriet.

De afgelopen tijd beleg ik elke ochtend tijdens het ontbijt mijn bruinbroodje met Philadelphia gegrilde paprika roomkaas, mijn nieuwe verslaving. Ik vind de naturel ook wel lekker, maar deze is toch een stukje minder saai door de subtiele paprikasmaak. Ook heel lekker trouwens in combinatie met een plakje kipfilet. Ik mag wel uitkijken dat ik het niet té vaak eet, anders kan ik vast geen gegrilde paprika roomkaas meer zien…

Het is toch wel heel handig een vriend te hebben met een webshop vol leuke iPhone hoesjes. Mijn hoesje voor mijn iPhone wordt dus regelmatig vervangen voor een nieuwe. Soms wel lastig kiezen gezien hij heel veel verschillende in het assortiment heeft. Het afgelopen jaar heeft mijn iPhone er voornamelijk roze uitgezien en ik vond het tijd voor een nieuwe kleur, en ik vond deze mintgroene meteen helemaal leuk!

Inmiddels zijn we zowat doodgegooid met artikelen over ‘Sensationail’ en na alle blogposts en video’s die ik voorbij zag komen werd ik ontzettend enthousiast en vooral heel nieuwsgierig. Uiteindelijk kon ik mij niet meer beheersen en bestelde ik ook een ‘Sensationail Starters Kit’ en hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Want heel eerlijk, hoe fijn is het als je nagellak minimaal 10 dagen netjes blijft zitten? Inmiddels heb ik nog twee kleuren nagellak erbij besteld en ik ben helemaal in mijn nopjes! Enige nadeel is dat het allemaal wel vrij prijzig is en het afhalen is ook niet echt een pretje, maar dan heb je wel gelnagels waar je erg veel dagen plezier van hebt.

Dit waren mijn 5 favoriete dingen van dit moment, wat waren jouw favorieten van de afgelopen tijd?

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #10

 1. Stephanie
  26 augustus 2013 at 01:13 (7 jaar ago)

  Mooi vestje inderdaad <3! En jaaaa paprika Philadelphia, MEGA lekker! Zulke dingen zijn bij mij altijd een 'tempory addiction'! Zulke dingen eet ik dan de hele dag door en dan op een gegeven moment ben ik het helemaal zat en stop ik ermee haha. Dat is bij mij dus gebeurd bij deze versie :P

  Beantwoorden
 2. Liliane
  26 augustus 2013 at 01:46 (7 jaar ago)

  Wat een mooi kleurtje heeft dat iPhone hoesje! Tof!

  Beantwoorden
 3. Kimberly
  26 augustus 2013 at 07:25 (7 jaar ago)

  Je vestje is inderdaad heel erg leuk en lekker vrolijk :D

  Beantwoorden
 4. Caro
  26 augustus 2013 at 09:42 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien! Dat hoesje is heel erg leuk! :-)

  Beantwoorden
 5. Olga
  26 augustus 2013 at 10:43 (7 jaar ago)

  Hoe duur was die sensation gelnagel set?

  Beantwoorden
 6. Saffira
  26 augustus 2013 at 15:03 (7 jaar ago)

  Wat een leuke favorieten! Dat vest ziet er echt heerlijk uit :)
  X Saffira

  Beantwoorden
 7. Lies
  26 augustus 2013 at 17:25 (7 jaar ago)

  Hele leuke favorieten! Ik vind je vestje ook zo mooi. Ik heb zelf eigenlijk nog nooit Philadelphia gegeten.

  Beantwoorden
 8. Mira
  26 augustus 2013 at 22:03 (7 jaar ago)

  Leuke en herkenbare favorieten!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *