Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

may1

Het mooie merk Maybelline heeft in september het assortiment uitgebreid met nieuwe producten voor de lippen, wenkbrauwen en ogen. Waaronder de Color Drama Intense Velvet Lip Pencil, een lipstick in de vorm van een potlood die zorgt voor intens gekleurde lippen. Deze lip pencil is verkrijgbaar in 9 kleuren, van lichtroze tot aan donkerpaars. Ik ontving drie verschillende kleuren en vandaag vertel ik jullie mijn mening over deze nieuwe producten…

may2

De Color Drama Intense Velvet Lip Pencil is dus een lipstick in de vorm van een potlood. De lipstick zit boordevol kleurpigmenten en dit zorgt voor een prachtig kleurresultaat met een matte finish. Het potlood heeft een zachte kohl textuur waardoor het aanbrengen erg makkelijk en precies gaat.

may3

may4

De verpakking vind ik er heel leuk uitzien en de potloodjes ogen speels. Aan de achterkant kun je zien welke kleuren je te pakken hebt, handig! Ik heb de kleuren: 110 Pink So Chic, 630 Nude Perfection & 420 In With Coral (van links naar rechts).

De lipstick zelf heeft geen geur, ik ruik vooral ‘potlood’ wat natuurlijk ook niet zo heel gek is. Door de scherpe punten en de kohl textuur is het aanbrengen super makkelijk, ideaal voor meiden/vrouwen die niet zo goed zijn met lipstick. Ik had namelijk ruim binnen twee minuten mijn lippen heel netjes voorzien van een kleurtje. En over kleur gesproken, de potloodjes zijn stuk voor stuk super goed gepigmenteerd en dat is ook wel te zien aan de swatches hier onder…

may5

Van links naar rechts: 630 Nude Perfection, 420 In With Coral & 110 Pink So Chic

may6

De kleur ’630 Nude Perfection’ is voor mij misschien niet helemaal perfect, het is wel een mooie kleur. Voor mijn huidkleur vind ik de tint net iets te bruin maar ik weet zeker dat die voor veel meiden wel perfect is.

may7

Als we het toch over perfectie hebben, wat mij betreft komt de kleur ’420 In With Coral’ daar heel dichtbij. Dit is een prachtige koraalroze kleur waar ik he-le-maal verliefd op ben..

may8

Ten slotte nog de kleur ’110 Pink So Chic’, die er inderdaad chic uitziet. De kleur is donkerpaars met een blauwe gloed, de ideale kleur voor het najaar.

may10

De lip pencils werken heel erg prettig, zelden zo’n fijne lipstick meegemaakt. De finish van het product is mat, wat trouwens erg goed past bij de trends van dit najaar. De lipstick voelt een heel klein beetje droog aan op mijn lippen maar vind ik verder niet storend. Door de matte finish is de lipstick ‘long lasting’ en pas na ruim vijf uur (ondertussen gegeten & gedronken) moest ik de kleur een klein beetje bijwerken. Vooral in mijn mondhoeken was de kleur wat vervaagd, verder viel het reuze mee.

Eigenlijk kan ik alleen maar positief zijn: de kleuren zijn prachtig, de finish is mooi mat, ze werken erg prettig en de houdbaarheid is super goed. Vooral de kleuren ’420 In With Coral & 110 Pink So Chic’ zijn groot favoriet bij mij.

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil zijn vanaf nu verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en kosten €6,99 per stuk.

20 Comments on Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

 1. Laura
  12 september 2014 at 06:37 (6 jaar ago)

  Klinkt goed! De tweede vind ik erg mooi en de derde staat inderdaad erg chic! :)

  Beantwoorden
 2. Dionne
  12 september 2014 at 07:03 (6 jaar ago)

  Wauw! Ze zien er heel stoer uit! Echt mooi!

  Beantwoorden
 3. Beautydagboek
  12 september 2014 at 07:52 (6 jaar ago)

  Wat zijn het leuke pencils! Ik ga straks even de stad in en een kleurtje halen, voor die prijs hoef je het niet te laten :).

  Beantwoorden
 4. Mirne
  12 september 2014 at 08:55 (6 jaar ago)

  Ik vind de nude juist wel heel erg mooi voor jou. Op de foto tenminste!

  Beantwoorden
 5. Charile
  12 september 2014 at 09:11 (6 jaar ago)

  Prachtige kleuren! Ik heb de licht roze :)

  Beantwoorden
 6. Mariska
  12 september 2014 at 10:59 (6 jaar ago)

  Zelf vind ik donkere kleuren de minste, maar die staat jou wel erg goed hoor!

  Beantwoorden
 7. Lys
  12 september 2014 at 11:39 (6 jaar ago)

  7 euro is niet duur zeg! Zien er mooie lippotloden uit!

  Beantwoorden
 8. Mandy
  12 september 2014 at 13:37 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige lipsticks/potloden! Deze ga ik zeker halen.

  Beantwoorden
 9. Stella
  12 september 2014 at 15:00 (6 jaar ago)

  Oh wauw, vooral de derde kleur vind ik echt prachtig!!

  Beantwoorden
 10. iris
  12 september 2014 at 15:43 (6 jaar ago)

  Love de roze kleur :D

  Beantwoorden
 11. Carien
  12 september 2014 at 16:42 (6 jaar ago)

  Wow wat een mooi product! Vooral de laatste 2 kleuren vind ik prachtig! Wel handiger misschien om er volgende keer ook foto’s van iets dichterbij bij te doen zodat de kleur en structuur wat beter zichtbaar zijn? Verder leuk artikel weer!

  Beantwoorden
 12. Manon
  12 september 2014 at 19:09 (6 jaar ago)

  WOW ik wist niet dat die er nog zo mooi uitzagen! geweldig.

  Beantwoorden
 13. Mariëlle
  12 september 2014 at 19:45 (6 jaar ago)

  Ik had niet verwacht dat ze zo gaaf zouden zijn, vooral in with coral wil ik toch echt wel hebben!!

  Beantwoorden
 14. Ines
  13 september 2014 at 22:27 (6 jaar ago)

  Oh dat zijn erg mooie kleuren!

  Beantwoorden
 15. Fashion meets Beauty
  14 september 2014 at 13:07 (6 jaar ago)

  WOW ze zien er veel beter uit dan ik had verwacht. De nudetint is redelijk donker en ik gok wel geschikt voor meiden met een tintje..

  Beantwoorden
 16. Kelly
  15 september 2014 at 21:52 (6 jaar ago)

  De nudekleur vind ik inderdaad niet mooi matchen bij je, maar koraalkleurige, wat een prachtige tint!!

  Beantwoorden
 17. Maxime Kimberley
  16 september 2014 at 10:35 (6 jaar ago)

  Ik kende deze helemaal niet! Die laatste vind ik je erg mooi staan!

  XO MK.

  Beantwoorden
 18. Alma Roberts
  23 juli 2020 at 04:17 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Japanese Single Mom living in PHONEIX, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *