Kérastase Elixir Ultime Grands Crus

Op dit moment is haarolie super populair, steeds meer merken brengen olie speciaal voor het haar uit. Je kunt eigenlijk wel spreken van een ware hype. Het merk Kérastase komt nu met de ‘Elixir Ultime Grands Crus’ lijn, een behoorlijke mondvol maar het klinkt in ieder geval veelbelovend. Ik heb inmiddels al behoorlijk wat oliën voor het haar uitgetest dus ik heb gelukkig al wat vergelijkingsmateriaal. Benieuwd wat ik van deze nieuwe lijn van Kérastase vind, lees dan snel verder…

 

Eerst zou ik nog even wat meer vertellen over de ‘Kérastase Elixir Ultime Grands Crus’ lijn. Deze lijn bestaat uit drie varianten, alle drie voor verschillende soorten haar en dat is fijn wat niet ieder mens heeft nou eenmaal hetzelfde soort haar. De Grand Crus is een unieke creatie die is ontstaan door het samenbrengen van zeldzame en kostbare extracten. Deze zijn uiteraard met grote zorg geselecteerd. In de ‘Kérastase Elixir Ultime Grands Crus’ zitten de volgende oliën verwerkt: Pracaxiolie, Arganolie, Maisolie, Cameliaolie en Moringa olie. Oliën die naast verzorgende, ook lekker geurende eigenschappen hebben.

Er zijn dus drie verschillende varianten, de Elixir Ultime Millenium Rose speciaal voor fijn haar, de Elixir Ultime Immortal Moringa  voor verzwakt haar en Elixir Ultime Imperial Tea voor gekleurd haar. Ik heb alle drie de oliën een tijdje getest en uiteraard ga ik jullie nu vertellen wat ik ervan vind.

De Elixir Ultime Imperial Tea is speciaal voor gekleurd haar en is dus ideaal voor mijn coupe. Ook al heb ik nog maar weinig verf in mijn haar, juist in mijn punten zit nog wel verf en laten die nou ook juist erg droog zijn dus een beetje olie kan geen kwaad…

De Elixir Ultime Millenium Rose is super geschikt voor fijn haar. Ook deze olie kan ik prima gebruiken gezien mijn haar toch wel een klein beetje ‘broos’ is, vooral in de puntjes.

Ten slotte heb je ook nog de Elixir Ultime Immortal Moringa en deze is speciaal voor verzwakt haar en deze is eigenlijk ook wel geschikt voor mijn haar, ook al is mijn haar niet echt verzwakt, het kan af en toe best een oppepper gebruiken.

Persoonlijk ben ik gek op haarolie en bijna dagelijks heb ik deze drie verschillende varianten gebruikt. De olie voelt fijn aan en is absoluut niet vettig, het geeft een mooie levendige glans aan mijn haar. Je kunt de ‘Elixir Ultime Grands Crus’ voor het wassen gebruiken maar ook na het wassen en dat is de manier die ik het prettigst vind. Zodra mijn haar na het douchen bijna droog is doe ik een klein pompje olie in de punten van mijn haar. Mijn punten lijken meteen minder droog en een stuk gezonder. Ik vind  deze drie oliën super fijn in gebruik en ondanks dat ze toch wel prijzig zijn, zijn ze wat mij betreft het geld wel waard. Een voordeel is ook dat je maar heel weinig nodig hebt, ze gaan dus behoorlijk lang mee.

De Kérastase Elixir Ultime Grands Crus is exclusief te koop bij Kérastase Advies-Kapper en kost voor 125 ml rond de €37,10.

72 Comments on Kérastase Elixir Ultime Grands Crus

 1. Angelique
  3 januari 2013 at 16:44 (8 jaar ago)

  Lijken mij hele fijne oliës misschien toch maar eens voor gaan kijken

 2. Ashley
  3 januari 2013 at 17:09 (8 jaar ago)

  Dit zijn erg fijne producten, tenminste als ze net zo goed zijn als de rest van Kerastase! Ben erg benieuwd!

 3. Vera
  3 januari 2013 at 18:19 (8 jaar ago)

  Deze lijken me erg fijn!

 4. Milou
  3 januari 2013 at 19:33 (8 jaar ago)

  Ik ben gek op dit merk, gebruik het heel graag. Deze kende ik nog niet, dus vond het erg leuk om te lezen. Liefs! 🙂

 5. roos
  3 januari 2013 at 20:20 (8 jaar ago)

  Ik vind het vrij duur, dan koop ik liever een Biosilk haarolie. 🙂

  • Sanne van Huis
   5 januari 2013 at 17:48 (8 jaar ago)

   Die is inderdaad ook erg fijn!

 6. Mara
  3 januari 2013 at 20:31 (8 jaar ago)

  Ik ga morgen waarschijnlijk naar de kapper, daar gebruiken ze altijd dit merk.
  Misschien even kijken, mijn haar is vrij droog, maar ik wil eerst de lijst met ingrediënten checken.
  Ik mijd namelijk silicone en dergelijken, dus als het enkel olie bevat wil ik het misschien wel proberen.

 7. Sofie
  4 januari 2013 at 09:18 (8 jaar ago)

  Nog nooit van gehoord, maar ze lijken me erg fijn! Alleen jammer van de prijs..

 8. Axelle
  4 januari 2013 at 10:17 (8 jaar ago)

  Oh lijken me erg goed , wel beetje duur …

  • Sanne van Huis
   5 januari 2013 at 17:47 (8 jaar ago)

   Klopt, alleen ze zijn wel heel zuinig in gebruik dus dat scheelt weer 🙂

 9. BeautyByTS
  4 januari 2013 at 12:57 (8 jaar ago)

  Lijken me erg fijn, ben gek op olie en serum voor m’n haar

 10. Suzanne
  12 januari 2013 at 12:44 (8 jaar ago)

  I Love Kerastase! Ik kan echt niet meer zonder en ik wil ook niets anders. Kerastase heeft echt mijn haar gered!