Limited Edition ‘Katy Perry Killer Queen Oh So Sheer’

Vanaf 1 mei vind je in de winkel een nieuwe variant van ‘Katy Perry Killer Queen’, namelijk ‘Oh So Sheer’. Deze geur is een Limited Edition en wordt omschreven als een lichtere versie van de originele Killer Queen, een ideaal geurtje voor het voorjaar. Deze eau de parfum heeft mij aangenaam verrast en hieronder kun je lezen waarom…

Killer Queen Oh So Sheer is net als de originele Killer Queen gecreëerd door Laurent Le Guernec van IFF, en is een lichtere versie van het origineel. De vlierbes is toegevoegd als top noot voor een frisse opening.

En fris is het geurtje zeker! Qua basis bestaat de ‘Oh So Sheer’ uit dezelfde noten als de orginele ‘Killer Queen’, namelijk: kasjmier hout, patchoeli en praline vulling. De topnoten bestaan uit bosvruchten, zwarte bes en vlierbes. De hartnoten bestaan uit fresia, plumeria en rode fluweelbloemen.

kq1

kq2

Het doosje van de ‘Oh So Sheer’ geur is lekker vrolijk, een klein beetje kitsch en past goed bij het thema ‘Queen’ door o.a. de kroontjes en het ruitjes reliëf. Ook past de verpakking qua kleur erg goed bij de flacon, beide hebben ze een lavendelkleur. Ik hou er wel van.

kq3 kq5

De vorm van het flesje doet denken aan een edelsteen die geïnspireerd is op de scepter van de koningin. De goudkleurige dop in de vorm van een kroon maakt de flacon helemaal af. Ik vind het flesje bijzonder origineel, vooral omdat je deze liggend moet bewaren en de flacon staat erg mooi op mijn Malm kast. Wat ik ook erg leuk vind zijn alle details waar rekening mee is gehouden…

kq6

Het doosje en de flacon zijn in ieder geval door mij goedgekeurd maar het belangrijkste is uiteindelijk natuurlijk de geur. Ik hou van deze geur!

Wanneer je het eau de parfum opspuit opent deze heel fris en fruitig. Na een tijdje wordt de geur anders, iets minder fruitig en ineens ruik je vers geplukte bloemen. Ongeveer na een uurtje wordt de intensiteit van de geur minder en hou je vooral een “warme gloed” over die ook erg lekker is en perfect past bij een zwoele zomeravond.

Zoals ik al schreef in mijn intro heeft deze geur mij aangenaam verrast. Ik hou wel van frisse en fruitige geuren met een warme ondertoon. Wat mij betreft is deze eau de parfum perfect voor de lente & zomer. Ik ga het geurtje in ieder geval vaak opspuiten komend seizoen.

Vanaf 1 mei is de ‘Killer Queen Oh So Sheer’ verkrijgbaar bij de drogist en kost €27,- voor 30 ml. En vanaf 1 augustus is deze eau de parfum ook verkrijgbaar in een flacon van 100 ml en hier betaal je €52,- voor. Ga jij naar de winkel om dit geurtje uit te proberen?

10 Comments on Limited Edition ‘Katy Perry Killer Queen Oh So Sheer’

 1. Mandy
  15 april 2014 at 16:02 (6 jaar ago)

  De geur lijkt me erg lekker, ben er benieuwd naar. De verpakking ziet er in elk geval geweldig uit!

  Beantwoorden
 2. Laura
  15 april 2014 at 16:07 (6 jaar ago)

  Ik vind de originele killer queen geur erg lekker dus ik ben benieuwd naar deze!

  Beantwoorden
 3. Amelie
  15 april 2014 at 16:29 (6 jaar ago)

  Ik ben fan van het origineel, dus deze wil ik ook zeker hebben!!

  Beantwoorden
 4. Beautytalk
  15 april 2014 at 19:04 (6 jaar ago)

  Ik ben hier zeer benieuwd naar! Ik denk wel dat het een geurtje voor mij is!
  Eefje

  Beantwoorden
 5. Manon
  15 april 2014 at 21:15 (6 jaar ago)

  Oeh yeah mooie kleur !!! Ben benieuwd naar de geur

  Beantwoorden
 6. Jamie
  15 april 2014 at 23:04 (6 jaar ago)

  Dit lijkt mij een heel lekker geurtje, mooie foto’s ook.

  Beantwoorden
 7. Elaine
  17 april 2014 at 19:50 (6 jaar ago)

  Yeeaaahh eindelijk komt die in Nederland. Zit echt al heel lang op dit geurtje te wachten. Deze moet ik echt hebben dan is me collectie katy luchtjes compleet hihi.

  Beantwoorden
 8. ac heating and air
  8 september 2014 at 15:31 (6 jaar ago)

  whoah this blog is magnificent i like studying your posts.
  Stay up the great work! You understand, many persons are looking around for this information, you could help them greatly.

  Beantwoorden
 9. Alexandria Hill
  23 juli 2020 at 04:24 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Canadian Single Mom living in PHONEIX, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *