Bourjois Volume Seduction mascara

Bourjois komt meerdere malen per jaar uit met een nieuwe mascara, de nieuwste heet ‘Volume Seduction mascara’. Wat ik heel erg leuk vind aan Bourjois is dat ze steeds weer met iets vernieuwends komen, dit zie ik vooral bij de mascara’s. Bij het zien van deze mascara viel het strikje meteen op. Het strikje zit er alleen niet voor de sier, het is een tool om je wimpers te voorzien van krul & volume en zorgt ook nog voor separatie. Benieuwd hoe deze mascara mij is bevallen, lees dan snel verder…

Maar eerst wat meer info over de mascara:

Een volumemascara is goed voor een intense blik. Een mascara met volume en wimperkruller is nóg beter… Bourjois is blij je de Mascara Volume Séduction te presenteren. Haar eerste maxi volume mascara begeleid door een wimperkruller-accessoire voor een nieuw x10* volume en een perfecte wimperkrul! Bourjois heeft zich laten inspireren door technieken van professionele make-up artists om deze aantrekkelijke wimperkruller-knoop te ontwikkelen. Mooi en praktisch, werkt deze perfect samen met het Volume Séduction-borsteltje om een professioneel make-up resultaat te geven op een eenvoudige manier.
 

De mascara huls ziet er mooi en vrolijk uit, de roze letters en het strikje zijn heerlijk meisjesachtig. In de huls zit 9 ml en dit is normale hoeveelheid voor een mascara. Het strikje zit vast met een plakbandje en deze kun je redelijk makkelijk los krijgen.

Het borsteltje heeft “echte” haartjes en ik vind dit altijd heel fijn werken. De haartjes zijn vrij lang en staan niet heel dicht op elkaar. Ook is het borsteltje zelf vrij groot en dik, ondanks dat werkt het borsteltje erg prettig!

De tool heb ik uiteraard ook getest, alleen vond ik dit niet echt geslaagd. Het strikje is redelijk klein, wordt erg vies en daardoor je ooglid ook en ik had ook niet meteen het idee dat het borsteltje zorgt voor meer volume, krul en separatie van de wimpers. Het werd juist een beetje een rommeltje. Dit is wat mij betreft een typisch gevalletje, leuk geprobeerd maar doe maar niet weer!

Ondanks dat de tool voor mij niet werkt, is de mascara zelf wel echt prima! Ik vind het borsteltje fijn werken. Mijn wimpers klonteren niet aan elkaar vast. Verder is die erg goed op te bouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Wil je een natuurlijk resultaat? Dan is één laagje voldoende, wil je wat meer volume dan kun je gaan voor twee of drie laagjes. De mascara blijft zacht en je krijgt dus geen “crispy” wimpers, fijn! Ook de kleur vind ik een pluspunt, het is een zwarte mascara en is ook écht zwart en geeft een mooie intense look aan je wimpers. Zoals je ook aan de foto  hierboven kunt zien, zijn mijn wimpers mooi gesepareerd en hebben ze net wat meer volume gekregen. Gedurende de dag blijft de mascara goed zitten en aan het einde van de dag zit de mascara er nog net zo op als in de ochtend.

Conclusie: een fijne mascara die zorgt voor zwarte wimpers, lengte en (wat) volume. Deze mascara geeft geen ‘WOW’ effect, maar is zeker niet slecht en doet wat die moet doen. De “handige” tool had Bourjois van mijn part achterwege kunnen laten, gelukkig is het niet verplicht om het strikje te gebruiken.

De Bourjois Volume Seduction mascara is vanaf heden verkrijgbaar bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen en kost €13,99

75 Comments on Bourjois Volume Seduction mascara

 1. Sofie
  10 januari 2014 at 07:01 (9 jaar ago)

  Volgens mij hoort hier nog tekst bij. Het ziet er in ieder geval mooi uit 🙂

 2. femketje
  10 januari 2014 at 07:55 (9 jaar ago)

  ik wacht ook nog ff de tekst af :3 maar wel een pretty look!

 3. Ashleey
  10 januari 2014 at 08:11 (9 jaar ago)

  De foto’s zijn mooi!

 4. Dat Zit Wel Snor
  10 januari 2014 at 08:19 (9 jaar ago)

  Prima mascara zo te zien. Doet het borsteltje het of is die overbodig?

 5. Caro
  13 januari 2014 at 10:24 (9 jaar ago)

  Jammer dat dat strikje niet werkt, maar de mascara ziet er verder mooi uit op je wimpers! 🙂

 6. Michelle
  13 januari 2014 at 10:28 (9 jaar ago)

  Wauw wat heb je een mooie ooglook gemaakt!

 7. Cindy
  13 januari 2014 at 14:50 (9 jaar ago)

  Ziet er erg mooi uit! Ook jouw oogschaduw vind ik super!

 8. Robin
  13 januari 2014 at 17:02 (9 jaar ago)

  Ik snap dat ding niet haha. Maar opzich ziet de mascara er prima uit.

 9. Tessa Machiels
  13 januari 2014 at 18:27 (9 jaar ago)

  Prachtige ooglook!

 10. Esther
  14 januari 2014 at 13:10 (9 jaar ago)

  Wauw je ooglook is ook echt prachtig!!

 11. Marinka
  14 januari 2014 at 19:58 (9 jaar ago)

  Wat een mooie ooglook! Die ga ik morgen ook (proberen te) maken! 🙂