MAC ‘A novel Romance’ mini review + look

Mijn favoriete beauty merk MAC blijft mij verrassen, en waarschijnlijk velen met mij, met de meest mooie en originele collecties. Vanaf 6 september 2014 ligt ‘A Novel Romance’ collectie bij de MAC counters, een limited edition die zich heeft laten inspireren door zoetsappige doktersromans. De collectie bestaat uit prachtige Lipsticks tot aan hele mooie Electric Cool Eyeshadows, een erg gevarieerde limited edition. Ik kreeg uit deze collectie twee producten toegestuurd en ik besloot hiermee een look te maken…

macromance

novelromance

maclook4

Hierboven zie je de twee producten die ik ontving, namelijk een: Electric Cool Eyeshadow (€19,-) in de kleur ‘Superwatt’ en een Fluidline Eye Pencil (€18,-) in de kleur ‘Black Brilliance’. Beide producten kwamen een klein beetje gehavend aan in de post en daarom heb ik niet zo heel veel productfoto’s gemaakt als anders. De producten hebben mij in ieder geval wel aangenaam verrast, ik vind ze goed gepigmenteerd en je kunt er erg mooie looks mee maken.

maclook5

Hierboven zie je de swatches van beide producten. De ‘Fluidline Eye Pencil’ heeft een mooie diepzwarte kleur en is redelijk smeuïg waardoor je de pencil heel goed kunt vervagen, ideaal voor het maken van een smokey eye. De ‘Electric Cool Eyeshadow’ is een cream oogschaduw en is qua structuur heel zacht en ‘bouncy’. Er komt super veel pigment vanaf en is wat mij betreft het beste aan te brengen met gewoon je vingers. Ook de houdbaarheid van beide producten is uitstekend, mijn ooglook bleef de hele dag keurig zitten…

look102look101

Ik vind de look erg geslaagd en ik gebruikte voor de rest van mijn make-up ook alleen maar MAC producten, i love MAC!

maclook2maclook3

En hieronder zie je de complete look inclusief MAC Huggable Lipcolour in de kleur ‘Feeling Amorous’. Ik vind de look zowel geschikt voor overdag maar ook zeker voor in de avond tijdens een avondje uit.

look1

Vanaf 6 september is  ‘A Novel Romance’ collectie verkrijgbaar bij de MAC Counters. Ik ben heel benieuwd wat je eerste indruk is van deze LE en wat je van mijn look vindt?