H&M glitter polish!

In mijn ‘geshopt’ van afgelopen maandag zag je al twee mooie glitter lakjes van H&M voorbij komen. Glitter lakjes die natuurlijk perfect passen bij de feestdagen en waar ik uiteraard nog even swatches van moest laten zien. Ze zijn lekker budget, ze kosten namelijk maar 1,95 Euro per stuk en ze geven een super leuk effect aan je nagels. Jep, het zijn echt hele leuke lakjes, kijk maar mee…

Alleen de flesjes zien er al erg leuk uit en dat komt vooral door de aparte goudkleurige dopjes. Maar niet alleen de flesjes zijn leuk ook de inhoud is super leuk en feestelijk. Er zijn twee kleuren beschikbaar, namelijk: Confetti time en Purple Sprinkles. Beide lakjes zijn niet erg dekkend en zijn dus echt bedoeld als top coat. Je kunt trouwens wel meerdere laagjes aanbrengen voor een wat heftiger effect.

Hier draag ik de kleur ‘Purple Sprinkles’, een lakje met paarse kleine glitters, wat grotere glitters en soort van kleine glitter ‘sprietjes’. Met dit lakje worden je nagels wel heel feestelijk! Op de foto hierboven draag ik twee laagjes en ik vind dat meer dan voldoende, het geeft op die manier een subtiele maar toch feestelijke look aan je nagels.

Het lakje ‘Confetti time’ is toch stiekem wel mijn favoriet van de twee! Op de foto draag ik twee laagjes en ik denk dat meer laagjes eigenlijk nog wel leuker is. Ik vind dit lakje super vrolijk staan en past ook goed bij de roze nagellak.

Ik vind beide lakjes erg leuk en dat voor slechts €1,95. Naast dat de lakjes leuk zijn blijven ze ook nog eens goed zitten en heb ik meerdere dagen plezier gehad van deze nagellak. Ik vind de lakjes een echte aanrader!

21 Comments on H&M glitter polish!

 1. Laura
  21 december 2012 at 07:09 (8 jaar ago)

  Ik ben niet zo weg van die hele grote glitters. Maar die tweede staat wel heel feestelijk! :)

  Beantwoorden
 2. Ashley
  21 december 2012 at 08:01 (8 jaar ago)

  Wat is dit leuk! Lekker gezellig en kleurrijk en echt leuk!

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  21 december 2012 at 08:34 (8 jaar ago)

  Wel leuk, erg schattig. Maar niet bijzonder ofzo ^^

  Beantwoorden
 4. Axelle
  21 december 2012 at 15:34 (8 jaar ago)

  Ik vind vooral confetti time heel leuk ! :) xoxo

  Beantwoorden
 5. Myrthe
  21 december 2012 at 17:18 (8 jaar ago)

  Wow, die zijn leuk! Ook heel erg geschikt voor de feestdagen :)

  Beantwoorden
 6. kitkatje
  21 december 2012 at 18:14 (8 jaar ago)

  Ben helemaal verslaafd aan die glittertopcoats, deze mogen er ook wel wezen

  Beantwoorden
 7. martina
  21 december 2012 at 18:27 (8 jaar ago)

  ik vind ze niet zo bijzonder eerlijk….

  Beantwoorden
 8. Christel
  21 december 2012 at 20:40 (8 jaar ago)

  Oh wat leuk, ik wist niet dat de h&m ook dat soort nagellak verkochten ben er alweer even niet geweest, als ik deze tegenkom bij de h&m neem ik hem denk ik wel mee want ik vind het wel mooi eruitzien op de nagels

  Beantwoorden
 9. Cynthiiaa
  22 december 2012 at 00:23 (8 jaar ago)

  Mooie nagellakken, vooral Confetti Time! Ik vind de nagellakken van de H&M geweldig – net heb ik eentje aangebracht op de nails No Mambo Jambo als het goed is – lakken echt amazing!

  Beantwoorden
 10. Beautydagboek
  22 december 2012 at 08:54 (8 jaar ago)

  Haha, die eerste lijkt echt super ’80′s! De tweede lijkt op een topcoat van Essence.

  Beantwoorden
 11. MissPrettyNails
  22 december 2012 at 22:41 (8 jaar ago)

  Ik vind de flakies erg mooi! De andere vind ik lijken op Circus Confetti van Essence. :D
  Latest Post: Winactie!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *