H&M glitter polish!

In mijn ‘geshopt’ van afgelopen maandag zag je al twee mooie glitter lakjes van H&M voorbij komen. Glitter lakjes die natuurlijk perfect passen bij de feestdagen en waar ik uiteraard nog even swatches van moest laten zien. Ze zijn lekker budget, ze kosten namelijk maar 1,95 Euro per stuk en ze geven een super leuk effect aan je nagels. Jep, het zijn echt hele leuke lakjes, kijk maar mee…

Alleen de flesjes zien er al erg leuk uit en dat komt vooral door de aparte goudkleurige dopjes. Maar niet alleen de flesjes zijn leuk ook de inhoud is super leuk en feestelijk. Er zijn twee kleuren beschikbaar, namelijk: Confetti time en Purple Sprinkles. Beide lakjes zijn niet erg dekkend en zijn dus echt bedoeld als top coat. Je kunt trouwens wel meerdere laagjes aanbrengen voor een wat heftiger effect.

Hier draag ik de kleur ‘Purple Sprinkles’, een lakje met paarse kleine glitters, wat grotere glitters en soort van kleine glitter ‘sprietjes’. Met dit lakje worden je nagels wel heel feestelijk! Op de foto hierboven draag ik twee laagjes en ik vind dat meer dan voldoende, het geeft op die manier een subtiele maar toch feestelijke look aan je nagels.

Het lakje ‘Confetti time’ is toch stiekem wel mijn favoriet van de twee! Op de foto draag ik twee laagjes en ik denk dat meer laagjes eigenlijk nog wel leuker is. Ik vind dit lakje super vrolijk staan en past ook goed bij de roze nagellak.

Ik vind beide lakjes erg leuk en dat voor slechts €1,95. Naast dat de lakjes leuk zijn blijven ze ook nog eens goed zitten en heb ik meerdere dagen plezier gehad van deze nagellak. Ik vind de lakjes een echte aanrader!