Geshopt: Mijn H&M bestelling!

De online shop van H&M heeft op dit moment erg veel leuke items en ik kon het dus niet meer weerstaan, er belande twee weken terug een bescheiden hoeveelheid ‘leuks’ in mijn digitale mandje.  Vorige week nam ik mijn pakketje in ontvangst en ik ben erg blij met mijn bestelling. Benieuwd wat ik precies heb besteld, scroll dan snel naar beneden…

Misschien niet heel warm voor de winter maar wel heel leuk, dit witte blousje. Ik draag de blouse met gouden knoopjes nu onder een roze blazer en ik vind persoonlijk die combi erg leuk staan. Het blousje is ook super geschikt voor het voorjaar maar daar moeten we nog wel eventjes op wachten…

Ook kocht ik een leuk smal riempje, leuk voor bij een jurkje of tuniekje…

Ik had eigenlijk alleen nog maar hele dunne panty’s dus ik besloot om wat dikkere te kopen. Deze panty’s zijn 100 denier maar zijn alsnog wel een beetje dun. Toch zijn deze panty’s wel ideaal voor onder een jurkje wanneer je een feestje hebt.

Deze blauw/paarse pumps met punt en kleine hak kocht ik voor slechts €7,-, tja daarvoor kon ik ze niet laten liggen. Leuke schoenen die altijd wel van pas komen en passen ook weer perfect qua kleur bij een clutch die ik al heb.

Ik hou van roze en vooral neon roze vind ik te gek! Deze leuke armbanden moest ik dan ook hebben en ik vind de combinatie van roze, oranje en goud ook erg mooi…

Ook kocht ik nog drie ringen met tevens neon kleurige steentjes. Leuke accessoires om een saaie outfit wat mee op te vrolijken. Ik draag de ringen gewoon allemaal om een vinger.

Aaah, gelukkig ze hadden mijn favo eyeliner weer in het assortiment dus die moest ik uiteraard meteen bestellen. Ik vind dit echt een hele fijne eyeliner en ik kan hier altijd hele mooie lijntjes mee zetten. Nu gebruik ik nog eentje van NYC maar zodra die op is ga ik deze weer gebruiken.

En ten slotte kocht ik ook nog twee glitterlakjes. Wat een prachtige lakjes en ook die kon ik uiteraard niet laten liggen, vooral omdat ze ook heel budget zijn. Deze week komt er nog een apart artikel online over deze twee lakjes, so stay tuned!

Dit waren mijn aankoopjes! Nog even een vraagje, vinden jullie een shoplog in een video of op deze manier het fijnst, laat het even weten bij de comments!