Miss Sporty: Summer Statement 2013 + Look

Miss Sporty: Summer Statement 2013 + Look

Toen ik nog wat jonger was had ik best wel veel make-up van Miss Sporty. Het merk was namelijk zeer betaalbaar, nu nog steeds overigens, en de producten/verpakkingen spraken mij altijd heel erg aan. Ik heb wel het idee dat Miss Sporty qua kwaliteit erop vooruit is gegaan, ook de verpakkingen zien er wat meer volwassen uit. Ik ontving drie hele zomerse producten, namelijk: Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder, Pump-Up Booster 24hr Waterproof mascara en eyeliner.

Dit zijn de drie producten die ik heb ontvangen. Ik heb de producten voor jullie getest, geswatched en uiteraard maakte ik ook nog een look. Benieuwd? Lees dan snel verder…

Mijn gezicht kan altijd wel wat extra kleur gebruiken en zoals jullie weten ben ik gek op shapen, gelukkig kan dat allemaal met de ‘Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder’. Dit is een matte bronzing poeder die verpakt zit in een (mega)groot rond doosje en bevat maar liefst 17,1 gram. De verpakking ziet er mooi uit en in de bronzer zit een leuk Hawaii bloemen patroontje, leuk!

Bij het zien van de kleur schrok ik wel een beetje, de kleur lijkt namelijk ontzettend donker en vooral als je een hele lichte huid hebt lijkt de kleur erg bruin. Toch kan ik alvast verklappen dat eenmaal op het gezicht de kleur een stukje minder bruin is. De bronzer is heel poederig en dat merk je meteen wanneer je er met een kwast ingaat. Het is dus belangrijk om je kwast even goed af te tikken voordat je verder gaat. De bronzer brengt heel makkelijk aan en is goed te blenden met de rest van je gezichtsmake-up. De pigmentatie is ook top, dat zie je goed aan de swatch hieronder…

Zoals je kunt zien geeft de Tan Up Your World Bronzing Powder een mooi, subtiel en natuurlijk resultaat. De bronzer gebruikte ik op mijn voorhoofd, op mijn jukbeenderen en onder mijn kaak. Natuurlijk kun je de bronzer ook gebruiken voor je gehele gezicht en zo lijkt het net alsof je een lekker kleurtje hebt gekregen van de zon. Ik ben heel erg tevreden over dit product en ik vind het zeker een aanrader, ook nog eens lekker budget!

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder €3,99

Zou dit ‘em dan zijn? Dé mascara waar wij vrouwen al die tijd naar hebben gezocht? De ‘Pump-Up Booster 24hr Waterproof mascara’ zit in een blauwe huls met opvallende oranje letters. Ik vind de verpakking er wel leuk uitzien en het valt ook goed op. Deze mascara geeft volume aan de wimper en is daarnaast ook nog eens waterproof, maar is dat wel zo?

Zoals je kunt zien is het borsteltje huge en bevat het ‘echte’ haartjes. Het laatste vind ik heel fijn en het eerste is behoorlijk wennen want je moet uitkijken dat behalve je wimpers niet alles zwart wordt. Over zwart gesproken, de mascara is goed zwart en dat vind ik een absolute pluspunt. De mascara is niet heel klonterig en brengt ondanks het grote borsteltje prettig aan.

Toch ben ik niet heel erg enthousiast over deze mascara gezien die mijn wimpers niet goed separeert waardoor mijn haartjes behoorlijk aan elkaar gaan plakken. Ook zorgt de mascara niet echt voor een mooi krullend effect. Natuurlijk testte ik ook nog even of de mascara wel echt waterproof is (door wat water in mijn gezicht te gooien), maar ook dit valt een beetje tegen!

Zoals je hebt kun lezen ben ik niet heel erg tevreden over deze mascara. Vooral omdat mijn wimpers aan elkaar plakken en echt waterproof is deze mascara niet. Ik zou deze mascara dus niet aanraden en ik weet zeker dat er in hetzelfde prijssegment betere te vinden zijn!

Miss Sporty Pump-Up Booster 24hr Waterproof mascara €4,99

Dan heb ik ook nog de ‘Pump-Up Booster 24hr Waterproof eyeliner’ voor jullie getest. Persoonlijk hou ik niet zo van vloeibare eyeliners maar dit komt vooral door mijn eigen techniek. Vaak vind ik het namelijk lastig om met een vloeibare eyeliner een mooi lijntje te zetten, maar je weet wat ze zeggen, oefening baart kunst!

Ook de eyeliner heeft een blauwe huls met oranje letters, leuk! De eyeliner zelf is goed zwart en dat is wederom wat mij betreft een pluspunt. Toen ik de eyeliner uit de huls haalde vielen mij twee dingen op. Ten eerste heeft deze eyeliner geen kwastje maar een vilten puntje, kijk daar word ik blij van.Ten tweede is de eyeliner heel vloeibaar en dat zorgde tijdens het openen voor rondvliegende zwarte spetters, uitkijken dus!

Omdat de eyeliner heel vloeibaar is moet deze wel eventjes drogen, eenmaal droog blijft deze eyeliner super goed zitten en tijdens mijn ‘waterproof’ test bleef de eyeliner, in tegenstelling tot de mascara, perfect zitten. Het vilten puntje is vrij fijn en daardoor kun je best wel secuur een dun lijntje zetten. Het is voor mij wel eventjes wennen maar het is zeker te doen en uiteindelijk heb ik toch wel een heel mooi strak lijntje kunnen zetten.

Ben je gek op vloeibare eyeliner? Dan is de ‘Pump-Up Booster 24hr Waterproof eyeliner’ zeker wel wat voor jou. De eyeliner heeft namelijk een mooie zwarte kleur, blijft goed zitten de gehele dag en daarnaast werkt het vilten puntje best wel fijn. Het enige waar je op moet letten is dat wanneer je de applicator uit de huls haalt dat je geen zwarte spetters op je kleding krijgt.

Miss Sporty Pump-Up Booster 24hr Waterproof eyeliner €3,49

Ik vond het erg leuk om deze Miss Sport producten te testen, alleen jammer dat de mascara wat tegenviel. Toch vind ik de bronzer erg mooi en ben ik ook super tevreden met de vloeibare eyeliner!