Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #6

Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #6

Vandaag alweer de 6e editie van ‘Mijn 5 favoriete dingen van dit moment’. Ook dit keer was het best weer lastig om vijf dingen te bedenken, gezien ik afgelopen maand ontzettend veel fijne producten heb gebruikt. Ik gebruikte bijvoorbeeld ontzettende fijne Bourjois lakjes en ontdekte een hele fijne mascara. Toch zitten deze producten er niet bij en uiteindelijk koos ik voor hele verschillende dingen en zie ze hieronder…

Mijn iPhone 4 begaf het (uiteindelijk was alleen het draadje van de antenne kapot) maar wel een goed excuus om een nieuwe uit te zoeken. Ik ging voor de iPhone 5 en ik ben er super blij mee. Maar niet alleen met mijn iPhone ben ik blij, die trouwens erg mooie scherpe foto’s maakt, ook ben ik heel blij met mijn roze hoesje. Dit iPhone hoesje komt van iHoesjes.nl en past helemaal perfect bij mijn nieuwe telefoon!

De ORLY Spritz Dry is een ontzettend fijn product, dat wist ik al maar ik heb dit product weer herontdekt. Het zorgt ervoor dat je nagels snel drogen maar ik gebruik het ook tijdens het nagellak swatchen. Als je namelijk een heleboel lakjes moet swatchen dan moet je continu lak aanbrengen, eraf halen etc. Hiervan krijg je hele droge vingers (witte aanslag) en dat zie je heel duidelijk op de foto. Een trucje wat ik nu gebruik is voordat ik foto’s maak spray ik even tussendoor wat ORLY Spritz Dry op mijn nagels, dit geeft een heel mooie glanzend effect. Een tip!

Deze Statement ketting van eBay is ook een favoriet. De kleur is roze, dus dat spreekt mij sowieso al aan maar ik vind  ook de vorm van de bedels erg leuk. Deze ketting heb ik de afgelopen tijd al veel gedragen en gaat vast ook in de zomer vaak om mijn hals…

Wat ben ik blij met mijn supertrash rok! Deze rok heb ik al een bijna een jaartje in de kast en had ik nog niet gedragen. De rok was mij namelijk te groot, zowel in de breedte als in de lengte. Gelukkig wist mijn moeder wel een adresje waar ze de rok kleiner konden maken. Voor 18 Euro is mijn rok nu perfect op maat en deze rok gaan jullie uiteraard binnenkort in een OOTD zien…

Ten slotte nog deze heerlijk Cashewnoot pindakaas van AH. Ik vind deze pindakaas ontzettend lekker en smaakt ook best wel heel erg naar cashewnoten. Naast dat het lekker is, is een broodje pindakaas af en toe ook best gezond! Ook de hazelnoot variant is trouwens erg lekker, ook een aanrader!

Dit waren ze weer, mijn vijf favo dingen van dit moment. Heb jij ook een favoriet(en), laat het mij weten bij de comments…