Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #6

Vandaag alweer de 6e editie van ‘Mijn 5 favoriete dingen van dit moment’. Ook dit keer was het best weer lastig om vijf dingen te bedenken, gezien ik afgelopen maand ontzettend veel fijne producten heb gebruikt. Ik gebruikte bijvoorbeeld ontzettende fijne Bourjois lakjes en ontdekte een hele fijne mascara. Toch zitten deze producten er niet bij en uiteindelijk koos ik voor hele verschillende dingen en zie ze hieronder…

Mijn iPhone 4 begaf het (uiteindelijk was alleen het draadje van de antenne kapot) maar wel een goed excuus om een nieuwe uit te zoeken. Ik ging voor de iPhone 5 en ik ben er super blij mee. Maar niet alleen met mijn iPhone ben ik blij, die trouwens erg mooie scherpe foto’s maakt, ook ben ik heel blij met mijn roze hoesje. Dit iPhone hoesje komt van iHoesjes.nl en past helemaal perfect bij mijn nieuwe telefoon!

De ORLY Spritz Dry is een ontzettend fijn product, dat wist ik al maar ik heb dit product weer herontdekt. Het zorgt ervoor dat je nagels snel drogen maar ik gebruik het ook tijdens het nagellak swatchen. Als je namelijk een heleboel lakjes moet swatchen dan moet je continu lak aanbrengen, eraf halen etc. Hiervan krijg je hele droge vingers (witte aanslag) en dat zie je heel duidelijk op de foto. Een trucje wat ik nu gebruik is voordat ik foto’s maak spray ik even tussendoor wat ORLY Spritz Dry op mijn nagels, dit geeft een heel mooie glanzend effect. Een tip!

Deze Statement ketting van eBay is ook een favoriet. De kleur is roze, dus dat spreekt mij sowieso al aan maar ik vind  ook de vorm van de bedels erg leuk. Deze ketting heb ik de afgelopen tijd al veel gedragen en gaat vast ook in de zomer vaak om mijn hals…

Wat ben ik blij met mijn supertrash rok! Deze rok heb ik al een bijna een jaartje in de kast en had ik nog niet gedragen. De rok was mij namelijk te groot, zowel in de breedte als in de lengte. Gelukkig wist mijn moeder wel een adresje waar ze de rok kleiner konden maken. Voor 18 Euro is mijn rok nu perfect op maat en deze rok gaan jullie uiteraard binnenkort in een OOTD zien…

Ten slotte nog deze heerlijk Cashewnoot pindakaas van AH. Ik vind deze pindakaas ontzettend lekker en smaakt ook best wel heel erg naar cashewnoten. Naast dat het lekker is, is een broodje pindakaas af en toe ook best gezond! Ook de hazelnoot variant is trouwens erg lekker, ook een aanrader!

Dit waren ze weer, mijn vijf favo dingen van dit moment. Heb jij ook een favoriet(en), laat het mij weten bij de comments…

23 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #6

 1. Edith
  22 april 2013 at 10:02 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten, ben erg benieuwd naar een outfit met je Supertrash rokje!

  Beantwoorden
 2. Kirsten
  22 april 2013 at 11:15 (7 jaar ago)

  Wat een leuke favorieten (: ik vind je ketting gaaf!

  Beantwoorden
 3. Mariska
  22 april 2013 at 11:18 (7 jaar ago)

  Ah die pindakaas lijkt me zo lekker, wist niet eens dat het bestond :)

  Beantwoorden
 4. Sofie
  22 april 2013 at 11:54 (7 jaar ago)

  Mooie favorieten! De statement ketting is gaaf :)

  Beantwoorden
 5. Nancy
  22 april 2013 at 15:37 (7 jaar ago)

  Leuk :D De statement necklace is zo mooi!

  Beantwoorden
 6. mrstrendy
  22 april 2013 at 15:53 (7 jaar ago)

  supper leuk artikel weer en ik ga die pindakaas gelijk een keertje proberen.
  xxxx

  Beantwoorden
 7. Martina
  22 april 2013 at 18:00 (7 jaar ago)

  Die rok van supertrash is super mooi!

  Beantwoorden
 8. Axelle
  22 april 2013 at 18:51 (7 jaar ago)

  wauw die rok ziet er veelbelovend uit, ben erg benieuwd! :)

  Beantwoorden
 9. Melanie
  22 april 2013 at 19:34 (7 jaar ago)

  Die statement ketting is echt prachtig!

  Beantwoorden
 10. sisier
  22 april 2013 at 20:28 (7 jaar ago)

  Leuke dingen! Hoesjes kun je trouwens ook prima op ebay kopen :)

  Beantwoorden
 11. Esther
  22 april 2013 at 20:46 (7 jaar ago)

  Oehh, naar die spray voor je nagels ben ik wel benieuwd !

  Beantwoorden
 12. Ashleey
  22 april 2013 at 21:39 (7 jaar ago)

  Heel leuk en ben vooral benieuwd naar je outfit!

  Beantwoorden
 13. Cynthiiaa
  24 april 2013 at 03:19 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten, vooral je Supertrash rok! Geweldige kleurtjes, ben benieuwd lady!

  Beantwoorden
 14. Rachel
  13 mei 2013 at 23:56 (7 jaar ago)

  Tip voor leuke Iphone hoesjes:
  www miniinthebox nl (zeer goedkoop!!)
  Verder super site!

  Beantwoorden
 15. manicure
  9 april 2017 at 05:53 (3 jaar ago)

  I was recommended this website by way of my cousin. I’m
  now not positive whether this submit is written through him as no one else realize such exact approximately my difficulty.

  You are wonderful! Thanks!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *