The Body Shop White Musk Smoky Rose

We kennen waarschijnlijk allemaal wel de ‘White Musk’ geur van The Body Shop. Deze Musk-lijn bestaat sinds 1981 en kreeg toen nog de naam ‘Musk 2385′. Een korte tijd later kreeg deze geur de naam ‘White Musk’ en sinds het ontstaan is de lijn een bestseller. Tegenwoordig komt er ook elk jaar een variant op de geur, zo hadden ze bijvoorbeeld vorig jaar ‘White Musk Libertine‘ en vanaf nu ligt de geur ‘White Musk Smoky Rose’ in de winkel. Vandaag een review van deze verrassende geur…

Deze nieuwkomer in de White Musk-lijn is een tikkeltje brutaal en bevat een verleidelijke geur met krachtige bloemnoten. Zo bevat het geurtje als topnoten van bergamot, roze peper en zwarte bessen. Hartnoten met de geuren van bitterzoete tabaksbloemen met een uniek rokerig akkoord van rozen dat subtiel in toom wordt gehouden door delicate oranjebloesem. Ten slotte bevatten de basisnoten muskus, strobloem en gomhars. De geur is verleidelijk en erg geschikt voor de avond. 

De geur is behoorlijk anders dan wat je misschien van ‘White Musk’ verwacht. De geur is wat pittiger, bloemig en wat minder warm. De geur past inderdaad goed bij de avond, ook al vind ik de geur ook prima passen voor overdag. Ik heb een eau de toilette en wat mij opvalt is dat de geur vrij snel vervliegt, tussendoor eventjes bijspuiten is dus wel aan te raden.

De geur vind ik lekker, toch zou ik deze geur niet zelf uitkiezen omdat die wat mij betreft iets te bloemig is en ik hou van wat warmere geuren met noten zoals: cederhout, vanille en amandel. Toch weet ik dat geuren ontzettend persoonlijk zijn en mijn moeder vind deze geur echt heerlijk, dus ik zou deze geur als ik jou was zeker een kans geven.

Genoeg over de inhoud van het flesje, want wat vind ik eigenlijk van de looks? Ik vind het flesje er erg mooi uitzien, de mooie transparante dop en het ombre effect maakt het flesje bijzonder en opvallend.

De The Body Shop White Musk Smoky Rose lijn is vanaf nu verkrijgbaar. Ik heb een eau de toilette (prijs €19,50) ontvangen maar deze lijn bevat ook nog een Bath & Shower Gel, Body Lotion, Eau de Parfum en een Fragrance Mist.

Leuke tip, je krijgt nu online op de gehele White Musk lijn van The Body Shop 20% korting, kijk dat is leuk meegenomen!

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on The Body Shop White Musk Smoky Rose

 1. Kimberly
  15 oktober 2013 at 11:41 (7 jaar ago)

  Mooie foto’s! Gaaf zo met die regen druppels :) Ik wil er snel een keertje aan ruiken, ben benieuwd hoe deze geur ruikt!

  Beantwoorden
 2. Martina
  15 oktober 2013 at 11:50 (7 jaar ago)

  Ik ben echt wel benieuwd naar de geur! Vind het flesje ook mooi :)

  Beantwoorden
 3. Suzanne
  15 oktober 2013 at 12:53 (7 jaar ago)

  Deze lijkt me lekker. Mooie foto’s, trouwens! En inderdaad, geuren zijn nogal persoonlijk. Ik kies mijn geuren ook het liefst zelf uit.

  Beantwoorden
 4. kimberly
  15 oktober 2013 at 13:04 (7 jaar ago)

  Ohh ik ben hier zo razend nieuwsgierig naar! Musk is echt een favoriet. Gave foto’s ook zo!

  Beantwoorden
 5. Vera
  15 oktober 2013 at 15:00 (7 jaar ago)

  Ik ben zo dol op alle White Musk geuren tot nu toe, dus naar deze ben ik ook wel weer heel erg benieuwd!

  Beantwoorden
 6. Beautyjuf
  15 oktober 2013 at 18:42 (7 jaar ago)

  Ik heb ‘m vandaag in ‘real life’ geroken. Heerlijk! Je moet er overigens wel van houden, want de geur is ietwat zwaar.

  Beantwoorden
 7. Eline
  15 oktober 2013 at 19:04 (7 jaar ago)

  Dit lijkt me zo’n heerlijke geur, yummmm!

  Beantwoorden
 8. Joyce
  15 oktober 2013 at 19:05 (7 jaar ago)

  Hmmm ik hou wel van de combinatie van dierlijke noten zoals musk met bloemigere geurnoten! <3 Ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 9. Lies
  16 oktober 2013 at 00:51 (7 jaar ago)

  Deze parfum wil ik zeker snel eens aan gaan snuffelen, want hij lijkt mij zo lekker. De normale White Musk vind ik namelijk ook heerlijk.

  Beantwoorden
 10. Caro
  16 oktober 2013 at 08:19 (7 jaar ago)

  Ik had hier een tester van en ik vind ‘m echt heeerlijk! Ga deze zeker kopen! :-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *