L’Oreal Paris Lumi Magique Light Infusing Foundation

Een beautyproduct met rosé gouden details, daar worden mijn ogen al snel naar toe getrokken. De ‘L’Oreal Paris Lumi Magique Light Infusing Foundation’ heeft een super mooie verpakking en je begrijpt, dit product kon ik niet laten liggen. Natuurlijk kocht ik deze foundation niet alleen maar vanwege het uiterlijk, ik had ook op een paar Engelse blogs positieve reviews gelezen en ik was inmiddels wel nieuwsgierig geworden. Vandaag heb ik voor jullie een review, ben ik ook net zo tevreden over deze foundation als mijn Engelse “blogcollega’s”?

L’Oreal over deze foundation: Lumi Magique is de nieuwste innovatie in foundation. De revolutionaire Liquid Light technologie zorgt ervoor dat het licht op de huid perfect wordt weerkaatst voor een stralend effect. De luchtige en verfijnde formule weet alle imperfecties te verhullen met behoud van een natuurlijke teint.

Het resultaat: Een huid met een natuurlijke, egale finish die zo uitzonderlijk straalt dat het net lijkt alsof ze van binnenuit verlicht wordt… tot wel 12 uur.

Dat ik de verpakking van de foundation mooi vind, dat werd al wel duidelijk in mijn intro tekst. Ik hou van rosé goud dus de details van het flesje in deze kleur vind ik erg tof! Het geheel ziet er best wel sjiek uit, en dat voor een drogisterij merk maar stiekem zijn we dat ook wel gewend van L’Oreal. Wat ik ook zeker een pluspunt vind is de pompflacon, dit werkt namelijk hygiënisch en snel.

De foundation heb ik in de kleur ‘N1 Pure Pearl’, dit is één van de lichtste kleuren en er zijn nog vier andere tinten. Zoals je wel kunt zien is deze kleur niet heel licht, ik vermoed dat deze foundation voor sommige meiden net iets te donker zal zijn. De kleur heeft wel een roze ondertoon en hier ben ik erg blij mee, vaak zijn de goedkopere foundations wat geler en roze staat net wat mooier bij mijn eigen tint. Qua kleur was het nog wel even een twijfelgeval, ik dacht namelijk dat die net wat te donker zou zijn, toch kun je zien aan de foto hieronder dat de kleur een goede match is met mijn eigen tint.

De foundation is behoorlijk vloeibaar en breng ik het liefste aan met mijn buffing brush. Dit product ruikt naar zo’n typische make-up geur, als je begrijpt wat ik bedoel, ik vind het geen storende of vieze geur en het is niet echt aanwezig. De foundation voelt prettig aan op mijn gezicht, niet plakkerig en eigenlijk voel je het niet eens zitten. De foundation geeft een medium dekking en rode plekjes en pukkeltjes zie je er nog een heel klein beetje doorheen. De foundation heeft een natuurlijke finish, niet heel glanzend maar ook zeker niet mat. Eigenlijk vind ik de finish precies goed! Op de foto kun je ook goed zien dat de Lumi Magique er natuurlijk uitziet maar pas wel op met de hoeveelheid foundation die je aanbrengt, twee druppeltjes zijn voor mijn gezicht voldoende anders krijg ik toch een ‘cackey’ effect. Gedurende de dag, met primer, blijft de foundation mooi en goed zitten.

Met alleen de foundation

En de foundation met de rest van mijn make-up (geen poeder gebruikt)

Conclusie: De Lumi Magique Light Infusing Foundation van L’Oreal vind ik een fijne foundation. De dekking is prima en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.. Verder heeft de foundation SPF 18 (zeker een pluspunt), voelt prettig aan, is makkelijk en snel aan te brengen en heeft een goede houdbaarheid. Ik moet wel opletten dat mijn huid vooraf goed is gescrubt want anders accentueert de foundation de schilfertjes op mijn gezicht en dat is uiteraard niet zo mooi. Belangrijk detail, mijn huid is wel heel erg droog en ik denk dat deze foundation net wat geschikter is voor een normale tot vette huid. In de zomer kan ik deze foundation gelukkig wel gebruiken want dan is mijn huid aanzienlijk minder droog.

De L’Oreal Lumi Magique Light Infusing Foundation (30 ml) kost €16,99.

 

Dit vind je vast ook leuk...

9 Comments on L’Oreal Paris Lumi Magique Light Infusing Foundation

 1. Laura
  17 maart 2014 at 05:52 (6 jaar ago)

  Ziet er goed uit en klinkt ook fijn! Zelf heb ik alleen ook een iets droge huid.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  17 maart 2014 at 07:49 (6 jaar ago)

  Ik vind deze foundation prachtig eruit zien. Alleen ik heb een extreem lichte huid en droge huid. Dua word niks helaas, erg jammer want vind het een paraltje.

  Beantwoorden
 3. Caro
  17 maart 2014 at 08:19 (6 jaar ago)

  De verpakking is inderdaad heel mooi met dat rose goud! Vind het wel jammer dat de lichste kleur waarschijnlijk te donker zal zijn voor mij… Verder ziet de foundation er wel heel mooi uit op je gezicht! :-)

  Beantwoorden
 4. Melike
  17 maart 2014 at 10:44 (6 jaar ago)

  Ik vind de verpakking prachtig, zelf gebruik ik geen foundation maar ben ik wel opzoek. Ik vind deze echt wauwie! Geen cake hoofd gelukkig. XO

  Beantwoorden
 5. Kayleigh
  17 maart 2014 at 11:26 (6 jaar ago)

  Hij ziet er mooi uit op je huid :-) Ik heb zelf vaak een droge huid dus misschien helaas niet iets voor mij!

  Beantwoorden
 6. wies
  17 maart 2014 at 20:01 (6 jaar ago)

  Ik vind hem inderdaad heel mooi natuurlijk ogen. ziet er mooi uit!

  Beantwoorden
 7. Manon
  17 maart 2014 at 21:33 (6 jaar ago)

  Die ziet er goed uit !!

  Beantwoorden
 8. Debbie
  17 maart 2014 at 21:37 (6 jaar ago)

  Ik vind de dekking super mooi bij jou! Misschien is het een kleurtje waar ik mee weg kan komen, vooral omdat mijn gezicht nu best wel snel een beetje bijkleurt met dat zonnige weer. Ik ga eens bij de drogist kijken!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *