Kneipp Limited Edition Cacao

Chocolade fans opgelet, Kneipp heeft sinds kort een limited edition in de winkel liggen met de geur ‘cacao’. Een douchegel en een badschuim met de geur van chocolade, heerlijk! Chocolade is een van mijn guilty pleasures en vooral melkchocolade met hazelnoot is bij mij zwaar favoriet. Maar we weten ook allemaal dat chocolade niet zo heel gezond is. Gelukkig kun je nu in bad of onder de douche met twee fijne producten van Kneipp die de geur van chocolade hebben maar waar je niet van aankomt, ideaal!

Deze nieuwe Kneipp Cacao producten bevatten beide natuurlijke cacaobonenextracten en amandelolie. Deze ingrediënten zorgen o.a. voor een onweerstaanbare zachte huid, voeding en bescherming van de huid en heeft een kalmerende werking.

Helaas heb ik geen bad maar had ik die wel gehad dan zou ik elke dag een bad nemen met deze badschuim. Hoe heerlijk is het om in bad te gaan met chocolade, daar wordt iedereen toch vrolijk van? Deze fles badschuim bevat 400 ml en je kunt er dus wel een tijdje mee vooruit. Deze fles badschuim bewaar ik voor als ik weer een keertje een weekendje wegga en wel een bad tot mijn beschikking heb, want het lijkt mij een heerlijk product!

Kneipp Cacao badschuim €8,99

Gelukkig heb ik wel een douche en ik heb de afgelopen tijd de bovenstaande douchegel vaak gebruikt. Ik vind het een hele fijne douchegel die uiteraard lekker naar chocolade ruikt. Wel moet ik erbij zeggen als je niet van ‘foody’ ruikende beauty producten houdt dan kun je deze douchegel beter laten liggen. Ik vind het af en toe heerlijk om met deze douchegel te douchen en vooral in de avond is die favoriet! De douchegel schuimt redelijk en dat komt ook door de SLS die dit product bevat. Toch geeft deze douchegel geen trekkerig gevoel na afloop maar voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ruik ik heerlijk naar cacao.

Kneipp Cacao douhegel €4,99

Leuk is om nog even te vertellen dat beide producten geen conserveringsmiddelen bevat (zoals parabenen) en dat er natuurlijke ingrediënten in zitten en dat de producten dermatologisch zijn getest.

Hou jij van chocolade of ken je een echte chocolade fan dan zijn deze beide producten van Kneipp een absolute aanrader. De producten liggen nu in de winkel en er is ook een speciale cadeauverpakking voor Sint en Kerst. 

11 Comments on Kneipp Limited Edition Cacao

 1. Vera
  30 november 2012 at 12:33 (8 jaar ago)

  De douchegel lijkt me heel erg lekker!

  Beantwoorden
 2. Kirsten
  30 november 2012 at 13:38 (8 jaar ago)

  Gaaf! Ik ben benieuwd toch maar eens uitproberen dan!

  Beantwoorden
 3. Esther - Mango Sorbetto
  30 november 2012 at 15:28 (8 jaar ago)

  Hmm ik ben niet zo dol op producten die naar chocola ruiken maar kan me wel voorstellen dat anderen het heel lekker vinden ;-)

  Beantwoorden
 4. Lisa
  30 november 2012 at 17:19 (8 jaar ago)

  ik heb de douchegel wel, maar heb de badschuim nooit gezien :( so sad, anders had ik die zeker gekocht, ik hou van mn bad (: ze ruiken echt heeeerlijk

  Beantwoorden
 5. martina
  30 november 2012 at 19:12 (8 jaar ago)

  ik vind deze geur alleen lekker als ik het op kan eten ;)

  Beantwoorden
 6. Hillene
  2 december 2012 at 22:36 (8 jaar ago)

  Hahaha deze heb ik net als cadeau aan mn vriendin gegeven.. Hij rook in ieder geval super lekker!!

  Beantwoorden
 7. Laura
  15 april 2019 at 21:00 (1 jaar ago)

  Enig idee of deze nog ergens te koop is?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *