Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

ms3

Droom jij van kleurrijke lippen met een mooie glans? Dan is de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick helemaal op je lijf geschreven. Dit relatief nieuwe product van het budgetmerk Miss Sporty is een lippenstift met een rijke en intense kleur die je makkelijk en snel aanbrengt als een lipgloss. Dit lipproduct is dus eigenlijk een vloeibare lipstick, natuurlijk heb ik ze uitvoerig getest en hieronder lees je mijn review…

ms4

De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick heeft de intensiteit en dekking van een lippenstift en de glans en comfort van een lipgloss. Dit soort lipproducten zie je bij steeds meer merken in het assortiment, bijvoorbeeld de ‘NYC Expert Last Lip Lacquer’ of de ‘Rimmel Apocalips Lip Lacquer‘. Ook niet zo gek trouwens, vloeibare lipsticks zijn over het algemeen prettig aan te brengen, hebben een goede dekking en voelen ook nog eens comfortabel aan. Voldoet de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick hier ook aan?

ms5

De Lip Millionaire Liquid Lipstick zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, ik ontving (van links naar rechts): 001 Lucky Me, 300 Coral Flush, 400 Full Red & 201 Violet Ca$h. Zo op het eerste gezicht vier prachtige, originele en intense kleuren.

ms6

Bij het opendraaien is de geur het eerste wat mij opvalt, niet zo lekker. Doe mij maar een zoet geurtje, uiteraard een kwestie van smaak. Door de sponsapplicator is de vloeibare lipstick snel en secuur aan te brengen, ideaal voor meiden/vrouwen die moeite hebben om felgekleurde lipproducten netjes aan te brengen. Hieronder de swatches…

ms2Van links naar rechts: 001 Lucky Me, 300 Coral Flush, 400 Full Red & 201 Violet Ca$h

ms1

Hierboven kun je de vloeibare lipsticks op mijn lippen bewonderen. Ik ben erg onder de indruk van dit product, alleen de kleur ’001 Lucky Me’ was qua substantie wat minder dekkend waardoor die op mijn lippen erg streperig eruit bleef zien. Ook is de kleur voor mij iets te beige, not a fan! De andere drie kleuren daarentegen vind ik ge-wel-dig! De kleuren zijn namelijk lekker opvallend en erg origineel, helemaal voor een budget/drogisterijmerk, goed gedaan Miss Sporty…

De lipsticks zijn verder erg goed gepigmenteerd, voelen prettig aan op de lippen, hebben een mooie glans en de houdbaarheid is prima. Na een aantal uren is het aan te raden om de liquid lipsticks wat bij te werken maar een hapje en drankje overleven ze zeker. Miss Sporty heeft mij wederom weten te verrassen!

ms7

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik enthousiast, alleen de kleur ‘Lucky Me’ viel mij wat tegen qua substantie en kleur. De andere drie tinten zijn wat mij betreft perfect. De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick vind je bij de drogist en kost €3,99 per stuk.

8 Comments on Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

 1. Beautydagboek
  13 oktober 2014 at 09:07 (6 jaar ago)

  De pigmenatie is echt heel goed, ik ben heel enthousiast over het koraalkleurtje!

  Beantwoorden
 2. Manon
  13 oktober 2014 at 18:43 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren!

  Beantwoorden
 3. Simone
  13 oktober 2014 at 21:58 (6 jaar ago)

  Ik heb vandaag de full red gekocht, inderdaad een prachtig kleurtje!

  Beantwoorden
 4. Miquel Makofsky
  12 augustus 2020 at 01:33 (1 dag ago)

  I simply want to say I am newbie to blogs and really savored this web page. More than likely I’m going to bookmark your blog . You surely have terrific articles. Regards for sharing with us your web page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *