Sephora Color pop-up store + swatches

Ik liet jullie natuurlijk al wat producten zien uit de Sephora kerst collectie van 2012 maar ik heb ten slotte nog een product, de klapper op de vuurpijl, namelijk een palette bestaande uit 148 kleuren oogschaduw, vloeibare eyeliner, lipstick/gloss en blushes. Dit is echt een product waarmee je eindeloos kunt variëren en waar je super veel plezier van kunt hebben.

Inmiddels heb ik al heel wat reviews voorbij zien komen van dit palette en de meningen zijn nogal verschillend, dat heeft vooral te maken met de pigmentatie. Omdat ik jullie graag wil laten zien hoe dit product is gepigmenteerd vind je onderaan dit artikel verschillende foto’s met swatches. Maar eerst wat meer over dit palette…

Het palette zit in een vierkant doosje…

En dit is de buitenkant van het palette en zo op het eerste gezicht lijkt dit gewoon een zwarte glimmende kubus, maar dan…

…Kun je het palette openklappen en zie je aan beide kanten pastel kleurtige tinten, voor zowel op de ogen als op de lippen…

In het midden zit een spiegeltje en ook die kun je openklappen en daaronder vind je bruinkleurige oogschaduw tinten…

Ook Puck vond dit palette reuze interessant en zat op een afstandje alles eens goed te bekijken. Dit is het palette helemaal opengeklapt en zoals je kunt zien vind je aan de rechterkant alle lipkleuren en aan de linkerkant vind je de oogschaduw kleuren…


Een close-up van alle lipkleuren en ze zijn onder te verdelen in glosses en lipsticks. Helemaal aan de buitenkant vind je nog drie blushes…

Dit is de linkerkant van het palette en hier vind je allerlei oogschaduw kleuren met verschillende finishes en hiermee kun je een heleboel ooglooks maken…

Nog even een close-up van het middenstuk…

Het palette ziet er zo op het eerste gezicht hartstikke mooi uit, de verpakking is leuk en speels, er zitten veel verschillende kleurtjes in en je kunt er talloze looks mee maken. Maar hoe zit het nou eigenlijk met de pigmentatie? Hieronder vind je swatches waar ik verschillende kleuren aan jullie laat zien zodat je zelf kunt zien hoe de kwaliteit en pigmentatie is…

Zoals je kunt zien is over het algemeen de pigmentatie best goed, het is alleen wel verschillend per kleur. Wat mij eigenlijk opviel is dat de kleuren met shimmer een betere pigmentatie hebben dan de matte kleuren. Er zitten zeker veel bruikbare kleuren in dit palette waarmee je mooie kleurrijke looks kunt maken. Het leuke is ook dat je de kleuren goed kan opbouwen, door laagje voor laagje aan te brengen kun je de kleur nog intenser maken. Wel zou ik de oogschaduw kleuren aanbrengen met een vrij stevige kwast omdat sommige kleuren wel vrij kruimelig zijn…

De lipsticks en de glosses vind ik vooral heel erg mooi, er zitten namelijk hele toffe kleurtjes in het palette. Naast de mooie kleuren zijn de lipproducten lekker creamy en voelen ze fijn aan op de lippen.

Al met al ben ik best tevreden over de ‘Color Pop-up Store’ van Sephora en ik vind het een leuke toevoeging aan mijn stash. Het is wat mij betreft een leuk cadeautje om te geven of te krijgen, voor jong en oud!

De Color Pop-up Store van Sephora kost €47,- en hiervoor krijg je 148 verschillende kleuren oogschaduw, lipproducten en blushes.

 

110 Comments on Sephora Color pop-up store + swatches

 1. femketje
  26 november 2012 at 15:42 (10 jaar ago)

  holy moly 😀 echt een awesome palette/box 😀

 2. Joyce
  26 november 2012 at 15:46 (10 jaar ago)

  Wat een mooie box! Zou hem best willen hebben 🙂

 3. Kelly
  26 november 2012 at 16:05 (10 jaar ago)

  Prachtige box, maar de pigmentatie valt mij soms toch wel wat tegen!

 4. BeautyByTS
  26 november 2012 at 16:07 (10 jaar ago)

  wat een gave box!!!

 5. Floor
  26 november 2012 at 16:20 (10 jaar ago)

  Ik vind dit zo’n gaaf palette! Ik heb dit al bij meerdere blogs voorbij zien komen. Vooral die lipstickkleuren, oh <3

 6. kirsten
  26 november 2012 at 16:28 (10 jaar ago)

  Wauw super mooie kleuren! (: en die foto met je hondje in de spiegel, super cute!

 7. Charile
  26 november 2012 at 16:32 (10 jaar ago)

  Heel mooi! Mooie foto’s ook!

 8. Dilara
  26 november 2012 at 16:51 (10 jaar ago)

  Wauw dat is zo prachtig! Prachtige fotos ook, en die foto met puck is zo grappig. Dacht eerst heh?!?! Haha

 9. Maury
  26 november 2012 at 17:08 (10 jaar ago)

  Deze is super, zoveel, waar moet ik kijken?

 10. martina
  26 november 2012 at 17:14 (10 jaar ago)

  leuk! normaal ben ik niet zo weg van lipstick in een box/palette,
  maar wat zien die swatches er goed uit!
  ik ben alleen niet zo’n fan van dit soort producten.. veel te veel keuze!
  doe mij maar gewoon mijn naked palette of sleek erbij, is voor mij meer dan genoeg 🙂

 11. Ayelet
  26 november 2012 at 17:16 (10 jaar ago)

  O M G..

 12. Sacha
  26 november 2012 at 18:25 (10 jaar ago)

  Wat een leuke box! Tof om te krijgen/geven met de feestdagen!

 13. Myrthe
  26 november 2012 at 18:45 (10 jaar ago)

  Waauw, wat een prachtige box! De swatches vallen me ook zeker niet tegen 🙂 En wat een schattige foto van Puck die je ziet in de spiegel!

 14. Bertine
  26 november 2012 at 20:07 (10 jaar ago)

  mooi palette zeg!! aah zo schattig die foto met Puck!

 15. Eva
  26 november 2012 at 20:43 (10 jaar ago)

  Wauw, hij is zoooo mooi! Ik wil ‘m heel graag, maar ik weet nu al dat ik hem toch niet zo vaak zou gebruiken. En de pigmentatie is best goed, dat verwacht je niet snel met zoveel kleuren. Aww, dat hoofdje van Puck, wat lief!

 16. Cynthiiaa
  26 november 2012 at 21:12 (10 jaar ago)

  Ah, Puck! Wat een poppetje is het toch om te zien. IK vind de palette echt lvely, maar ook de pigmentatie. De kleuren zijn gewoon echt geweldig, veel variatie!

 17. Myrthe
  26 november 2012 at 21:29 (10 jaar ago)

  Wow wat een mega box! Echt mooie kleurtjes oogschaduw, en de lipgloss ziet er ook goed uit (:

 18. Maaike
  26 november 2012 at 23:50 (10 jaar ago)

  Jeeeeeeeezz, die is groooot! 😀 Wel super gaaf & eigenlijk helemaal niet duur ! Echt heel gaaf, ik ga er eens over nadenken ^^

 19. Michelle
  27 november 2012 at 14:03 (10 jaar ago)

  Ik vind hem wel erg leuk en het is gewoon zo’n gaaf ding! Maar ik denk dat ik voor de make-up op zich toch sneller voor een ander palette zal gaan.

 20. Angelique
  28 november 2012 at 18:02 (10 jaar ago)

  Lekker veel kleur in een! Maar zelf koop ik dan toch liever een palette van Too faced net even iets makkelijker

 21. Linsey
  28 november 2012 at 22:31 (10 jaar ago)

  Wow, de verpakking alleen al ziet er goed uit, haha! Maar aan de andere kant, wel wat groot om ‘even’ mee te nemen of snel uit de kast te pakken. Met zoveel kleurtjes verwacht ik ook niet dat elk kleurtje geweldig is gepigmenteerd, dus dat vind ik geen probleem! Maar ik weet dat ik zoveel kleurtjes niet ga gebruiken, dus dan is het alsnog zonde. Dan koop ik van dat geld liever een Naked palette waarvan ik weet dat ik elk kleurtje écht vaak ga gebruiken. Wel een leuk kerstcadeau natuurlijk!