Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #15

Tegenwoordig laat ik jullie niet één maar tweemaal per maand mijn favorieten van dit moment zien. Dat kan van alles zijn, van beauty tot aan eten en alles ertussenin. Ik gebruik ontzettend veel fijne dingen en ik vind het heel leuk om dit met jullie te delen en wie weet heb jij er binnenkort ook een nieuwe favoriet bij. Vandaag weer vijf nieuwe random favoriete dingen, enjoy!

Al een tijdje merkte ik dat mijn zicht slechter werd, vooral bij het televisie kijken en dan vooral de ondertiteling was lastig te lezen. Ook merkte ik dat ik veel meer hoofdpijn had, vooral na een drukke vermoeiende dag. Het werd dus wel eens tijd om mijn ogen te laten opmeten, én inderdaad mijn ogen kunnen wel een bril gebruiken. Mijn linkeroog heeft namelijk een afwijking van -1,75 en mijn rechteroog -1,25. Na het opmeten heb ik meteen een bril uitgezocht en 1,5 week later kon ik deze ophalen. De eerste paar dagen moest ik behoorlijk wennen en kreeg ik juist hoofdpijn, maar jeetje de wereld ziet er wel een stuk minder “blurry” uit en ik kan weer fatsoenlijk tv kijken. Nu ben ik er wel aan gewend geraakt en ben ik super blij met mijn bril!

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n snoepkont, ik lust wel graag koekjes en toetjes etc. maar ik koop bijna nooit “echte” snoep. Soms heb ik wel een fase waarin ik graag snoep en laatst kocht ik “Werther’s Original” snoepjes en deze zijn echt super lekker! Het liefst eet ik deze caramel snoepjes tijdens het bloggen, ik moet alleen wel uitkijken dat ik er niet teveel van eet want echt gezond zijn ze niet…

Vorige week had ik een review video opgenomen over de geuren van Kruidvat en liet ik jullie de verschillende geuren zien. Toen vertelde ik al dat ik gek ben op de geur ‘Amber’. In de ochtend gebruik ik de flacon van 50 ml en in mijn tas zit een tasverstuiver zodat ik tussendoor ook het geurtje kan opspuiten. Ik vind de geur perfect passen bij het najaar, het is namelijk een wat “warme” geur die subtiel aanwezig is. Het fijne is ook nog eens dat het geurtje lekker betaalbaar is!

Iets minder betaalbaar is mijn volgende favoriet, ik heb het over de MAC oogschaduwpalette ‘Showstopper’. Hier konden jullie afgelopen maandag al een positieve review over lezen. De kleuren zien er namelijk mooi uit, zijn goed gepigmenteerd en je kunt er vele verschillende looks mee maken. Ik gebruik dit paletje nu bijna dagelijks en daarom hoort deze gewoon bij mijn favorieten…

Ten slotte ontving ik afgelopen vrijdag hele mooie enkellaarsjes van het merk Clarks. Ik laat deze leuke laarsjes ook nog wel zien in een outfit post maar ik wou ze toch alvast heel graag aan jullie laten zien. Ik koos deze laarsjes uit omdat vooral de kleur mij erg aan sprak. Ik heb namelijk alleen maar zwarte of bruine schoenen voor de winter en taupe kleurige schoenen waren meer dan welkom. Ook de kleine studs vind ik een leuk extraatje en maken de laarsjes nog net wat leuker!

Dit waren de favorieten van dit moment, wat waren jouw favorieten de afgelopen tijd?

122 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #15

 1. Laura
  19 december 2013 at 07:50 (9 jaar ago)

  De laarsjes zijn heel mooi, leuke favorieten!

 2. Axelle
  19 december 2013 at 08:10 (9 jaar ago)

  dat m

 3. Axelle
  19 december 2013 at 08:10 (9 jaar ago)

  dat mac paletje is super!

 4. Martina
  19 december 2013 at 08:49 (9 jaar ago)

  Wat een leuke laarsjes!

 5. Beautydagboek
  19 december 2013 at 08:50 (9 jaar ago)

  Zo dan heb je best lang rondgelopen zonder een bril, want met die sterkte’s is het wel blurry kijken inderdaad 😉 Ik wilde er zelf ook niet aan en heb het lang uitgesteld, hihi. Maar leuke bril heb je uitgezocht.

 6. Simone
  19 december 2013 at 09:35 (9 jaar ago)

  Leuke laarsjes! Ben benieuwd naar een outfit ermee.

 7. Tineke
  19 december 2013 at 09:36 (9 jaar ago)

  Je laarsjes zijn zo leuk! Wat een prachtig palette!
  Liefs

 8. Kirsten
  19 december 2013 at 10:00 (9 jaar ago)

  Dat MAC palette is erg mooi!

 9. Femke
  19 december 2013 at 10:06 (9 jaar ago)

  Ik vind dat luchtje van het Kruidvat er echt chic uitzien, dus kan voorstellen dat alleen al daarom dit een favoriet is. Heb ‘m verder zelf nog niet geroken..En een heel mooi palletje van M.A.C., die natuurlijke tinten zouden ook écht iets voor mij zijn.

 10. Melissa
  19 december 2013 at 10:22 (9 jaar ago)

  Wat een leuke laarsjes!
  Ik ga eens een kijkje nemen bij Kruidvat voor de amber geur 🙂

 11. Hilde
  19 december 2013 at 11:26 (9 jaar ago)

  Ik hou ook echt van Werther’s Originals, maar heb ze al heel lang niet gegeten! Ben benieuwd naar de outfit post waarin je laat zien hoe je die laarsjes zou combineren 🙂

 12. Selena
  19 december 2013 at 12:57 (9 jaar ago)

  Die palette is echt heel mooi. Leuke favorieten heb je 🙂

 13. Xan
  19 december 2013 at 15:07 (9 jaar ago)

  Oeew Werther’s Original. Lekkere snoepjes. Mooi MAC palette.
  Love,

 14. Kimberly
  19 december 2013 at 16:51 (9 jaar ago)

  Ik vind je bril en je laarsjes echt heel erg leuk 😀

 15. Michelle
  19 december 2013 at 20:00 (9 jaar ago)

  Leuke favorieten! Ik ben benieuwd hoe je eruit ziet met een bril. Xx

 16. Anne Solveig
  19 december 2013 at 20:35 (9 jaar ago)

  Ik vind het Mac palette nog steeds zo mooi!

 17. femketje
  19 december 2013 at 21:52 (9 jaar ago)

  super leuke schoenen 😀

 18. Charile
  20 december 2013 at 10:15 (9 jaar ago)

  Super leuk!

 19. Monique
  20 december 2013 at 12:42 (9 jaar ago)

  Super leuke laarsjes zeg, snap wel dat ze een favoriet van je zijn, erg bijzondere kleur