Unboxing: ELLE Truly Yours box!

Toen ik de vraag kreeg of ik de ‘ELLE Truly Yours Box’ wou ontvangen werd ik eigenlijk meteen enthousiast. Sowieso is het leuk om verrast te worden met leuke beauty producten maar ook lees ik heel graag de ELLE, goede combi dus! Dit is alweer de elfde editie van Truly Yours en is extra speciaal vanwege de samenwerking met fashionmagazine ELLE. Benieuwd wat er in deze speciale Truly Yours zit, scroll dan snel naar beneden…

Gezien de box gisteren op een ander adres binnen kwam, kon ik de box pas vandaag uitpakken. Ik moet zeggen, mijn geduld werd aardig op de proef gesteld en ik was vanmorgen dus blij dat ik de box kon unboxen.

De box vind ik er super tof uitzien, heel fashion door de toffe foto op de deksel en het neonroze doosje. Als je de doos open doet dan zie je zwarte vloeipapier met een knalroze sticker, ziet er sjiek uit…

En dan de inhoud en zoals je kunt zien zit de box lekker vol…

In de box zit een voucher waarmee je bij Douglas en Sephora bij jou in de buurt een mini ‘Benefit They’re Real mascara’ kunt halen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een super fijne mascara is dus binnenkort ga ik een mini halen!

Kan je haar wel wat volume gebruiken? Met de ‘Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60sec treatment’ heeft je haar binnen no time echte dik bouncy catwalkhaar. Ik ga dit product vandaag meteen eventjes uitproberen….

Kan je gezicht wel een oppepper gebruiken? Dit ‘Lancaster Skin Therapy Mask Gel’ is een heerlijk verkoelend en hydraterend gelmasker. Een shot energie voor de vermoeide huid! Ik ben heel benieuwd.

Eigenlijk ben ik naar dit product het meest nieuwsgierig, dit is ‘Soley Organics Gloey zuiverende scrub’. Een scrub voor het gezicht met pepermunt en IJslandse kruiden die de huid verkwikking geeft. Ook deze ga ik vandaag maar eventjes testen….

Ik ben eigenlijk altijd al nieuwsgierig geweest naar het merk Kiehl’s en ik vind het dan ook super leuk dat er een miniatuur in zit van dit merk. Dit is ‘Kiehl’s Midnight Treatment Eyeserum’, een oogserum dat zorgt voor een echte oppepper voor de huid rondom je ogen…

Ook zit er een sample in van ‘Balenciaga Florabotanica’, een intrigerende eau de toilette met bloemengeur…

Ook zit er nog een voucher in waarmee je bij een Kiehl’s winkel een gratis lip balm kunt halen, erg leuk!

Ten slotte zit er ook nog een flesje ‘Bio Silk Therapie’ in en ook hier was ik al tijden nieuwsgierig naar! Het is een leave-in treatment die je lokken repareert en zijdezacht maakt…

Dit was de ‘ELLE Truly Yours Box’ en ik vind dat er veel leuke producten in zitten waar ik ook wel heel nieuwsgierig naar ben. Wil jij nou ook een keertje of maandelijks een Truly Yours Box ontvangen, klik dan hier.

26 Comments on Unboxing: ELLE Truly Yours box!

 1. Chantal
  17 november 2012 at 13:13 (8 jaar ago)

  Hmm, ben niet heel erg enthousiast over de inhoud eigenlijk… Heb de Truly Yours zelf ook één keertje geprobeerd, maar vind ‘t niet zo’n geweldige box eerlijk gezegd.

  Beantwoorden
 2. MySuperSweetLife
  17 november 2012 at 13:33 (8 jaar ago)

  Wat een geweldige inhoud van deze box! Alles spreekt me aan en dat heb ik niet vaak met beauty boxen.
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Kimberly
  17 november 2012 at 13:43 (8 jaar ago)

  Wat een leuke inhoud! Ik ben benieuwd hoe dat oogserum van Kiehl’s werkt!

  Beantwoorden
 4. Milou
  17 november 2012 at 13:57 (8 jaar ago)

  Mmm de inhoud vind ik niet heeeeeel spannend. Ik weet niet, sowieso vind ik de boxen steeds minder worden. :) Hopelijk zijn het (misschien) wel verrassende producten :) hihi liefs

  Beantwoorden
 5. Mariska
  17 november 2012 at 14:16 (8 jaar ago)

  De inhoud vind ik wel leuk, maar de verpakking vind ik ook erg leuk! Vooral die foto voorop en het roze natuurlijk :)

  Beantwoorden
 6. Cynthiiaa
  17 november 2012 at 15:46 (8 jaar ago)

  Oh, er zit behoorlijk wat in hoor! Leuk om te zien, ik vind het altijd amazing om de inhoud van de box te zien. Ook bij de GlossyBox, ondanks dat iedereen hem heeft. Best uniek!

  Beantwoorden
 7. Angelique
  17 november 2012 at 16:00 (8 jaar ago)

  wat een mooie producten zitten er in de box:-)

  Beantwoorden
 8. Eva
  17 november 2012 at 16:02 (8 jaar ago)

  Leuk! Ik ben benieuwd naar de Kiehl’s Midnight Serum, wil je daar een review van doen?

  Beantwoorden
 9. Linda
  17 november 2012 at 16:04 (8 jaar ago)

  Mooie producten! Ben er erg benieuwd naar, ga je er ook nog reviews van doen? :)

  Beantwoorden
 10. Sacha
  17 november 2012 at 17:56 (8 jaar ago)

  Wat een leuke inhoud zeg!

  Beantwoorden
 11. mariam
  17 november 2012 at 19:39 (8 jaar ago)

  Waar jun je die biosilk kopen?

  Beantwoorden
 12. Kiki
  17 november 2012 at 21:56 (8 jaar ago)

  Hey sanne
  Wat een te gekke box zeg leuk dat je die box ook met ons wou delen
  Wat boffen zeg dat je zo,n box helemaal gratis krijgt
  Wanneer ga je de winnaar bekend maken ik ben namelijk erg benieuwd
  Xxxx kiki

  Beantwoorden
 13. Mirjam
  18 november 2012 at 19:05 (8 jaar ago)

  Leuke inhoud!

  Beantwoorden
 14. Maaike
  19 november 2012 at 14:26 (8 jaar ago)

  Gaaf deze samenwerking & een mooie inhoud :)

  Beantwoorden
 15. http://2min2book4783.pen.io/
  8 maart 2014 at 20:02 (6 jaar ago)

  Great beat ! I would like to apprentice while you
  amend your website, how can i subscribe for a weblog web site?
  The account helped me a acceptable deal. I were tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright
  clear idea

  Beantwoorden
 16. massage okc
  17 maart 2014 at 15:31 (6 jaar ago)

  Thank you for some other great post. The place else may just anybody get that type of info in such a perfect manner of writing?
  I have a presentation next week, and I am at the look for such information.

  Beantwoorden
 17. A couple of closely-shielded nfl jersey mysteries simplified in very revealing detail.
  shopping michael johnson jersey authentic bengals nike: womens youth kids 44 46 48 50 52 54 56 60 outlet sale http://www.colegionicolasbravo.com/images/nfl-football-jerseys-for-kids/jermaine-gresham-navy-white-silver-jersey-nike-throwback-bengals-elite-p-6629.html

  Beantwoorden
 18. モンクレール ネット
  12 november 2014 at 11:21 (6 jaar ago)

  こんにちはブラウザの互換性の問題を持つかもしれない、私はあなたが思う。私はあなたを見てみると中 Firefoxは、それは正常に見えるが、Internet Explorerで開いたときに、それはいくつかの重なりを持っています。私はちょうどあなたに素早く頭を与えたいと思った!ブログという、素晴らしい素晴らしい凄い[その他!
  モンクレール ネット http://meirroth.co.il/Files/moncler/20141107161334-49lx.html

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *