Gosh Summer Collection 2014: Lip Lacquer

Is het nagellak, nee het is Lip Lacquer van het Deense merk Gosh. Na Rimmel komt ook Gosh met een Lip Lacquer en deze nieuwe lipproducten vind je in de zomercollectie van 2014. Bij het zien van deze leuke potjes werd ik meteen enthousiast, ze zien er namelijk veelbelovend uit! De Lip lacquer collectie bestaat uit 8 verschillende tinten en ik ontving maar liefst 6 kleuren om uit te proberen. Ben ik na het testen van deze originele lipproducten nog net zo enthousiast?

Uiteraard eerst nog even wat meer info over deze nieuwe producten van Gosh. Met de Lip Lacquers imiteert Gosh de opvallende kleuren en glans van nagellak maar dan voor op de lippen. De Lip Lacquer komt in 8 verschillende langhoudende tinten en alle trendy kleuren bevatten Vitamine E en arganolie, ook zijn ze parabenen-vrij.

Aan de verpakking kun je goed zien dat Gosh de Lip Lacquer heeft geïnspireerd op nagellak. De flesjes lijken sprekend op nagellak potjes, dat was ook mijn allereerste gedachte toen ik ze zag. Ik vind de verpakking er erg leuk én origineel uitzien, good job Gosh! Ook een pluspunt, de flesjes zijn lekker klein en kun je daarom makkelijk meenemen in je tas. In een potje zit 4 ml en dit is een hele normale hoeveelheid voor een lipproduct.

Op de achterkant van de verpakking vind je de naam van de Lip Lacquer, de hoeveelheid, hoe lang het houdbaar is en natuurlijk de ingrediënten.

Misschien dat je een kwastje verwachtte, dat dacht ik namelijk ook, maar de Lip Lacquers hebben gelukkig een sponsapplicator. Ik vind een sponsapplicator altijd heel fijn en precies werken, zo ook deze! De applicators hebben een normale grootte en ondanks het korte ‘stokje’ werken ze heel prettig, wel kom je af en toe met de dop tegen je lippen aan tijdens het aanbrengen.

De Lip Lacquer van links naar rechts: 001 Innocent Lips, 003 Sweet Lips, 004 Flirty Lips, 005 Crispy Lips, 007 Hot Lips & 008 Dangerous Lips. Hieronder zie je de kleuren (in dezelfde volgorde) op mijn lippen…

Zoals je kunt zien aan de swatches en op de lippen zijn alle Lip Lacquer een beetje anders qua finish. Zo zijn vooral de eerste drie kleuren, 001 Innocent Lips, 003 Sweet Lips, 004 Flirty Lips vrij transparant en doen erg denken aan een lipgloss. De andere drie kleuren, 005 Crispy Lips, 007 Hot Lips & 008 Dangerous Lips zijn behoorlijk dekkend (veel pigment) en doen mij meer denken aan een vloeibare lipstick. Mijn absolute favorieten zijn 007 Hot Lips & 008 Dangerous Lips, twee prachtige intense kleuren met een mooi subtiele glans.

Over de kleuren en pigmentatie ben ik in ieder geval enthousiast, over de rest trouwens ook. De Lip Lacquer heeft namelijk een fijne frisse geur (komkommer?), brengt goed en makkelijk aan, voelt zacht en romig, niet plakkerig en blijft redelijk lang goed op de lippen zitten. Toch moet je na een hapje en/of drankje wel even weer de boel bijwerken, iets om rekening mee te houden. Verder geeft het mijn lippen geen uitdrogend gevoel, eerder verzorgend wat uiteraard ook een dikke pluspunt is!

De drie lichtste kleuren vind ik niet heel bijzonder, gewoon mooie lipgloss kleuren maar meer ook niet. Mijn favoriete kleuren ‘007 & 008’ daarentegen vind ik prachtig én bijzonder. Jullie hebben het al kunnen lezen, ik ben (voornamelijk) erg enthousiast en ik vind de Lip Lacquers een zeer leuke toevoeging aan het Gosh assortiment.

De Gosh Lip Lacquer ligt vanaf halverwege februari bij Kruidvat en kost €8,49 per stuk. 

108 Comments on Gosh Summer Collection 2014: Lip Lacquer

 1. femketje
  3 februari 2014 at 00:20 (9 jaar ago)

  Oeh kekke kleurtjes! ♥

 2. Michelle
  3 februari 2014 at 00:56 (9 jaar ago)

  Ik kwam er laatst achter dat de Kruidvat bij ons in het centrum geen Gosh meer verkoopt en daar baal ik nogal van. Zeker nu ik deze lip lacquers zie. Vooral die laatste kleuren zijn echt prachtig! Xx

 3. Tineke
  3 februari 2014 at 06:29 (9 jaar ago)

  Klinkt heel erg goed, ik vind alle kleuren trouwens ook erg mooi!
  Liefs

 4. Caro
  3 februari 2014 at 07:52 (9 jaar ago)

  De verpakking vind ik echt leuk, dat het op nagellak lijkt! De kleuren zijn super mooi! 🙂

 5. Sofie
  3 februari 2014 at 08:45 (9 jaar ago)

  Mooie tinten en de verpakking is tof 🙂

 6. Axelle
  3 februari 2014 at 10:04 (9 jaar ago)

  ziet er inderdaad uit als nagellak haha, superleuke kleurtjes!

 7. Marieke
  3 februari 2014 at 10:08 (9 jaar ago)

  Die roze is leuk! Ik denk dat die op mn wishlist komt.. Stainen die rode kleuren trouwens ook?

 8. martina
  3 februari 2014 at 10:53 (9 jaar ago)

  leuke producten!

 9. Beautyjuf
  3 februari 2014 at 11:57 (9 jaar ago)

  Oh, wat lijkt de verpakking toch op een flesje nagellak…Ik vind de kleuren erg mooi! En, wat zijn ze goed gepigmenteerd 🙂

 10. Eline
  3 februari 2014 at 12:07 (9 jaar ago)

  leuke verpakking! ik denk dat mensen vreemd opkijken als ze je dit op zien smeren in het openbaar 😛

 11. Robin
  3 februari 2014 at 18:17 (9 jaar ago)

  Wat een grappige verpakking. Beetje jammer dat het verder dan niet speciaal is, al zijn de kleurtjes wel mooi.

 12. Mandy
  3 februari 2014 at 18:19 (9 jaar ago)

  Het lijkt echt op nagellak. Leuk bedacht van Gosh. Ik vind de laatste kleur het mooist.

 13. Maaike
  3 februari 2014 at 20:09 (9 jaar ago)

  Wat grappig zeg; haal je een potje nagellak en ga je dat op je lippen zitten smeren, hihi! De 2e en 3e kleur vind ik heel mooi!

 14. Marloes
  3 februari 2014 at 20:13 (9 jaar ago)

  Hele mooie kleurtjes!

 15. Wendy
  3 februari 2014 at 21:21 (9 jaar ago)

  Oh wauw, nummer 7 & 8 zijn echt super mooi!! De verpakking vind ik leuk, erg origineel.