Vitamin E COOL BB Cream van The Body Shop

Heel eerlijk, ik ben nog niet een hele fijne BB cream tegengekomen. Vaak vind ik de dekking te weinig of juist teveel en het vinden van de juiste kleur is ook nogal problematisch. Want of de kleur is veel te donker, of te grijs, of te geel of ik heb gewoon een hele lastige huidskleur? Vanaf vandaag ligt de ‘Vitamin E COOl BB Cream’ van The Body Shop in de winkel en ik testte dit product voor jullie uit. Is mijn mening bijgesteld of moet ik toch nog even verder zoeken, je leest het hieronder…

Maar zoals altijd wil ik jullie eerst wat algemene info geven over deze BB cream. Dit zegt The Body Shop over hun nieuwe product…

Deze Vitamin E COOL BB cream geeft een lichte dekking en heeft een vochtregulerende formule. Deze BB cream zorgt vliegensvlug voor een perfect verzorgde en egale huid. Het is een make-up en gezichtsverzorgingsproduct in één doordat het zorg voor een egale huid maar ondertussen ook 12 uur lang de huid voorziet van vocht. Je huid voelt de gehele dag comfortabel aan…

De Vitamin E COOL BB Cream is in slechts één tint verkrijgbaar en past zich dus aan op de kleur van je huid. De creme is makkelijk aan te brengen en voelt licht aan op de huid, alsof je geen make-up draagt. Vitamin E COOL BB Cream is verrijkt met tarwekiemolie, één van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine E.

Dat klinkt allemaal erg veelbelovend maar wat is mijn ervaring?

De BB cream zit in een tube en dat vind ik altijd een hele fijne verpakking. Het is namelijk heel hygiënisch en je kunt het product makkelijk doseren. De verpakking vind ik er leuk uitzien, lekker fris en girly! In de tube zit 50 ml en dat lijkt aardig veel maar omdat deze BB cream een lichte dekking geeft heb je toch wel een flinke ‘drup’ nodig..

De BB cream is vrij dik en lobbig van structuur, ondanks dat brengt de crème makkelijk aan. Het product ruikt heel licht naar een typische make-up geur, totaal niet storend. Ik bracht de BB cream aan met een buffing brush, dit vind ik persoonlijk het fijnst. Het product voelt heel prettig aan op mijn gezicht, alsof je inderdaad niets op je gezicht hebt, geen vies plakkerig of stroef laagje. Mijn huid is op dit moment behoorlijk droog maar deze BB cream ziet er op mijn huid goed uit, het accentueert geen schilfertjes of andere droge plekken wat ik soms wel heb met (matte) foundations. Hieronder zie je het resultaat…

Geen make-up, alleen een klein beetje moisturizer

Op deze foto draag ik de Vitamin E COOL BB Cream

De Vitamin E COOL BB Cream met de rest van mijn make-up…

Zoals je kunt zien is deze BB cream toch net ietsjes te donker voor mij. Gelukkig hebben we de zomer in het vooruitzicht en wordt mijn huid vaak iets donkerder. Ik zeg gelukkig, want ik vind het een hele fijne BB cream. De Vitamin E COOL BB Cream voelt namelijk prettig aan, geeft een mooie natuurlijke dekking & glans en blijft ook gedurende de dag prima zitten. Ik ben dus enthousiast en ik heb eindelijk een fijne BB cream gevonden, nu alleen nog wat meer kleur door de zon…

De Vitamin E COOL BB Cream van The Body Shop ligt vanaf vandaag in de winkel en kost €19,-. 

95 Comments on Vitamin E COOL BB Cream van The Body Shop

 1. Ashleey
  25 maart 2013 at 07:29 (10 jaar ago)

  Ziet er super goed uit en ik kende dit product nog niet van de Body Shop!

 2. Sofie
  25 maart 2013 at 07:57 (10 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Mooie dekking 🙂

 3. Kirsten
  25 maart 2013 at 08:11 (10 jaar ago)

  Wat mooi!

 4. LounaBeauty/ Milou
  25 maart 2013 at 08:36 (10 jaar ago)

  Mooi inderdaad! Laat die zon nu maaaar komennnn! haha

 5. Charile
  25 maart 2013 at 08:39 (10 jaar ago)

  Ziet er mooi uit!

 6. Moniek
  25 maart 2013 at 09:15 (10 jaar ago)

  Ziet er best goed uit!

 7. Mieke
  25 maart 2013 at 09:30 (10 jaar ago)

  Ziet er wel mooi uit zeg! Nu nog wachten op de zon! 😉

 8. Martina
  25 maart 2013 at 10:15 (10 jaar ago)

  Toen ik zag dat hij in 1 kleur verkrijgbaar was dacht ik gelijk dat wordt vast niks… Maar hij verrast me best! Helaas iets te donken inderdaad maar dat komt vast goed!

 9. femketje
  25 maart 2013 at 10:36 (10 jaar ago)

  Ondanks dat het iets te donker is vind ik het een best mooi resultaat!

 10. Chantal
  25 maart 2013 at 11:47 (10 jaar ago)

  Klinkt goed zeg, hij mag dan wat te donker zijn hij geeft best een mooi resultaat.

 11. BeautyByTS
  25 maart 2013 at 12:34 (10 jaar ago)

  ZIet er goed uit!!

 12. Kimberly
  25 maart 2013 at 13:44 (10 jaar ago)

  Ondanks dat ie misschien iets te donker is, is die wel erg mooi!

 13. Suzanne
  25 maart 2013 at 14:33 (10 jaar ago)

  Op zich klinkt het goed, maar ik pak toch mijn foundation er telkens weer bij. Toch fijner..

 14. Melanie
  25 maart 2013 at 15:13 (10 jaar ago)

  Ondanks dat hij te donker is, vind ik hem toch een goede dekking geven! Fijn product volgens mij.

 15. Esther - Mango Sorbetto
  25 maart 2013 at 15:51 (10 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Wel jammer dat ze een ‘universele’ kleur hebben gekozen want dat is hij dus echt niet.. hij zal voor veel meiden te donker zijn denk ik.

 16. Angelique
  25 maart 2013 at 23:27 (10 jaar ago)

  Ben benieuwd of er ook nog een lichtere versie komt, ziet er goed uit iig!

 17. Axelle
  26 maart 2013 at 20:16 (10 jaar ago)

  klinkt erg fijn!

 18. Irene
  27 maart 2013 at 13:01 (10 jaar ago)

  Ziet er best mooi uit, hij dekt goed. Maar ik vind het raar dat ze zeggen dat hij zich aan de kleur van je huid zou aanpassen, terwijl hij toch duidelijk een (best donker) bruin kleurtje heeft. Als ze een lichter kleurtje op de markt brengen ga ik m zeker uitproberen!

 19. Jem
  28 maart 2013 at 18:33 (10 jaar ago)

  ziet er goed uit! Alleen vraag ik me af wat voor (Slechte) ingrediënten er in zitten? dat mis ik een beetje in het artikel